İçeriğe Yönlendir

Yeni Göz Ağrısı: 2010 Passat 1.4 Tsi Dsg

Halil Erdoğan

Recommended Posts

Halil Erdoğan

Merhaba FCTR,

http://www.fordclubt...__fromsearch__1

adresinde tanıtımını yaptığım Focus ilk göz ağrımdı.

Bütün ilkler gibi oda çok özel bir araçtı...

20120916155300.jpg

İki yıllık Focus deneyiminin ardından C-MAX TDCI ile yeni bir başlangıç yaptım, [Tanıtım konusunu bir türlü açamadan araç satıldı :) ]

2005 model dizel aracım çok sallaması dışında genelde memnundum, ancak sanki şehir içi değil de şehirlerarası yollar için üretilmiş bir araçtı... (Birde 10 yıl sonra almam gerekiyordu:) )

passatqr.jpg

C-MAX'ı satıp focus 2,5 alırım diye düşünürken hiç beklemediğim bir anda passat çıktı ortaya,

2010 model 1.4 tsi DSG Trendline,üzerinde ekstra olarak RNS 310 navigasyonlu teyp var.

KM'si yaşına göre biraz fazla, Dizel Ford motorundan sonra kesinlikle sessiz bir araç.

Ayrıca İlk otomatik aracım, hızlanma ve frenleme esnasında elimin vitese gitmesi dışında yavaş yavaş alışıyorum.

Basınca iyi yakıyor, sakin kullanımda ekonomik gibi... Yol bilgisayarında şehir içi ortalama 8,5 LT gösteriyor, (C-MAX şehir içi 7,5 LT idi)

Garantisi devam ediyor. Ön tarafa krom kaplama dışında birşey yaptırmayı düşünmüyorum. Şimdilik memnunum bakalım zamanla ne sorunları çıkacak,

Herkese kazasız sürüşler dilerim...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:nazar: çok güzel bir bileşim, acaip sıkışık trafiğe girmedikçe de tüketimi ihmal edilecek kadar iyi, disele göre
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Forumun yarısı Vag'a doğru gidiyor :) Emmi kapa dükkanı sen :D

Hayırlı olsun bu arada, allah kaza bela vermesin :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan

:nazar: çok güzel bir bileşim, acaip sıkışık trafiğe girmedikçe de tüketimi ihmal edilecek kadar iyi, disele göre

Teşekkür ederim,

dizelle benzin arasında fark 40 kuruşa kadar düştü, tüketim ortalamaları yaklaştıkça dizelin avantajı azalıyor sanki

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın...

Teşekkür ederim...

Hayırlı olsun keyifli bir araçtır güle güle kullanın.

Teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Hayırlı uğurlu olsun. :nazar: Yanlız istikrarlı bir yükseliş var bundan sonra artık forda dönmez bmw geçersiniz. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan

Forumun yarısı Vag'a doğru gidiyor :) Emmi kapa dükkanı sen :D

Hayırlı olsun bu arada, allah kaza bela vermesin :nazar:

aman aman, vw forumları araçlarını ferrari sanıyor,

Teşekkür ederim..

Hayırlı olsun.iyi günlerde kullanın .

Teşekkür ederim...

Güle güle kullanın. :nazar:

Teşekkür ederim...

Hayırlı uğurlu olsun. :nazar: Yanlız istikrarlı bir yükseliş var bundan sonra artık forda dönmez bmw geçersiniz. :fiuw:

Teşekkür ederim,

sırasıyla 2000-2005-2010 olarak gidiyor, sanırım 2015 gelmeden aracı değiştiremeyeceğim :)

bir ara C-MAX'ı 2000 3.20 ile takas ediyordum, hatta forumda sormuştum. Gelen cevaplara göre vazgeçtim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan

hayırlı olsun güle güle kullanın

Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler

Hayırlı olsun. :nazar:

Teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

güzel günlerde kullanın aracınızı. konfor seviyesini gittikçe yükseltmişsiniz.

Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir
(düzenlendi)

passatın sürüş keyfi ve sessizliğinden sonra başka araçlara pek alışamayacağınızı düşünüyorum. zira ben yaşadım oradan biliyorum :)

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

tarihinde Tarık Cihangir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hayırlı olsun.

Bana göre cmax şehiriçinde passat'tan daha ideal ve kullanışlı bir araç. Benzinli bir otomobilin yanında dizel bir suv herzaman daha kolay kullanıma sahiptir.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

sırasıyla 2000-2005-2010 olarak gidiyor, sanırım 2015 gelmeden aracı değiştiremeyeceğim :)

bir ara C-MAX'ı 2000 3.20 ile takas ediyordum, hatta forumda sormuştum. Gelen cevaplara göre vazgeçtim...

Ozaman darısı 2015 de 5.20 d 'e olsun inşallah. Allah gönlünüze göre versin.

Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan

dasautoclubtr.com mu açsak ne :D güle güle kullanın :D

oyy :exc1::dribble:

hayırlı olsun

Allah sağlık sıhhat içinde kullanmayı nasip etsin :nazar:

güzel günlerde kullanın aracınızı. konfor seviyesini gittikçe yükseltmişsiniz.

passatın sürüş keyfi ve sessizliğinden sonra başka araçlara pek alışamayacağınızı düşünüyorum. zira ben yaşadım oradan biliyorum :)

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.

Hayırlı olsun.

Bana göre cmax şehiriçinde passat'tan daha ideal ve kullanışlı bir araç. Benzinli bir otomobilin yanında dizel bir suv herzaman daha kolay kullanıma sahiptir.

Ozaman darısı 2015 de 5.20 d 'e olsun inşallah. Allah gönlünüze göre versin.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hepinize çok teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Halil Erdoğan

Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim,

Hayırlı olsun çok güzel bir tercih yapmışsınız.

Aracınızın periyodik bakımları tamdır umarım, dsg'nin selameti için yetkili servisten şaşmayın, titreme vs. hissederseniz acımayın bastırın servise kavramayı değiştirsinler garantiden. :)

tsi dsg passattan sonra dizel c sınıfı sarmaz hiç bir şekilde. :)

Teşekkür ederim,

Periyodik bakımları tam, Vitesin 1-2 geçişlerinde titreme var. Servis garanti kapsamı dışında dahi parçanın tamamı ile işçiliğin %70'ini karşılıyoruz dedi. Garantinin devrolmasını bekliyorum kavrama değişimi yapılacak...

Hayırlı olsun.

Bu zamanda benzinli araç almak cesaret işi :)

Teşekkür ederim, :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...