Hüseyin Hüsnü Yolgider 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Aracımı stop ettikten sonra sağ önden motora kedi kaçmış gibi 10 15 sn. bir ses geliyor sebebini bilen arkadaşlar var mı Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 V kayışından geliyordur.. Stop ettikten sonra geliyormuş Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Stop ettikten sonra geliyormuş Gelebilir..Zınk diye durmuyordur herhalde Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Aracımı stop ettikten sonra sağ önden motora kedi kaçmış gibi 10 15 sn. bir ses geliyor sebebini bilen arkadaşlar var mı Benim araçtada var bir ses ama 3-4 saniye sürüyor dıııızztt tık şeklinde.. Egr nin sesi olabilir ama 10 - 15 saniye uzun geldi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Gelebilir..Zınk diye durmuyordur herhalde Stop ettikten sonra 10 - 15 saniye daha dönen v kayışı olmaz bence .. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Stop ettikten sonra 10 - 15 saniye daha dönen v kayışı olmaz bence .. 10-15 sn tahmini yazılmış bir şey olarak düşünüyorum.3-5 saniyelik bir durumdur bence. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Araç dizel mi başkaca bir sıkıntı varmı? Evetse Turbo selenoid valf olabilir Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Aynı ses bende de var. Stop ettikten hemen sonra değil, bir süre sonra oluyor. Yani ancak arabanın içinde beklersem duyabiliyorum. Far yükseklik motorunun sesine benzer mekanik bir ses geliyor. Yaklaşık 5 saniye kadar sürüp sonra duruyor. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Hüsnü Yolgider 7 Ocak 2013 Yazar Paylaş 7 Ocak 2013 10 15 sn abartı oldu 5 sn daha ideal evet araç dizel Servise gidip göstermek gerekir mi sizce Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 10 15 sn abartı oldu 5 sn daha ideal evet araç dizel Servise gidip göstermek gerekir mi sizce Hee dizelse iş başka.. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Bu ses klima kontrol ünitesinden geliyor olabilirde,duymadan yorum yapmak zor ..Araçta anormal durumlar yoksa sorun yoktur, baktırıp emin olun yine de Yorum bağlantısı
Hüseyin Hüsnü Yolgider 7 Ocak 2013 Yazar Paylaş 7 Ocak 2013 Başka bir anormal durum fan, far, silecek ve arak cam residans açıkken devir saatinde hafif oynama oluyor. Yorum bağlantısı
Güray Yıldız 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Klimanın yönlendirme kapaklarından çıkan ses olmasın en sonundada tık diye tok bir ses duyulur hatta?? O rölantideyken oynama her arabada olur hemen hemen. Yorum bağlantısı
Hüseyin Hüsnü Yolgider 7 Ocak 2013 Yazar Paylaş 7 Ocak 2013 Klimanın yönlendirme kapaklarından çıkan ses olmasın en sonundada tık diye tok bir ses duyulur hatta?? O rölantideyken oynama her arabada olur hemen hemen. bilmiyoum ama sanmıyorum klimadaki ses olacağına ilk duyduğumda sanki kedi ağlıyor sandım Yorum bağlantısı
Güray Yıldız 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Öyle kedi ağlaması gibi değil fakat elektrik motorunun sesi geliyor benim aracımda. Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Klimanın yönlendirme kapaklarından çıkan ses olmasın en sonundada tık diye tok bir ses duyulur hatta?? O rölantideyken oynama her arabada olur hemen hemen. bende aracın içinde iken fark ettim ben de aracı stop ettikten 1 kaç dakika sonra sizin dediğiniz gibi bir ses geliyor sonra tık diye duruyor. . hava kanalları kapanıyor gibi düşündüm ben çalıştırırken de oluyor kontağı açınca. . Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Başka bir anormal durum fan, far, silecek ve arak cam residans açıkken devir saatinde hafif oynama oluyor. dörtlüleri yakınca olduğunu fark ettim bende. far da ve fanda çok dikkatimi çekmedi. buğu yapmasın diye fan sürekli açıktır ama dörtlüler yanınca rölantide hafif oynama oluyor. sileceğe dikkat etmedim. bakayım bir daha ki sefere. . ancak rölantideyken araç far veya sisleri yaktığımda hafif bir kıpırtı oluyor devir de ama sürekli değil. anlık yanınca bir kıpırtı. . 1 Yorum bağlantısı
Ferdi Güler 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Aynı ses bende de var. Stop ettikten hemen sonra değil, bir süre sonra oluyor. Yani ancak arabanın içinde beklersem duyabiliyorum. Far yükseklik motorunun sesine benzer mekanik bir ses geliyor. Yaklaşık 5 saniye kadar sürüp sonra duruyor. Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Aynısından bende de var. Arabayı stop ettikten 5 dk sonra falan sanki bir motor çalışıyormuş gibi bir ses geliyor ve kesiliyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Hüsnü Yolgider 7 Ocak 2013 Yazar Paylaş 7 Ocak 2013 o sese bende de geliyor ama ben stop ettikten sonra 5 sn. sonra hemen geliyor Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Aynı ses bendede var nedense, benimde aracım 2012 model dizel.Kontağı kapattıktan sonra 4,5 sefer arka arkaya sıkışmış kedi miyavlaması gibi ciik ciik ciik sesleri geliyor. Yorum bağlantısı
Ferdi Güler 7 Ocak 2013 Paylaş 7 Ocak 2013 Aynı ses bendede var nedense, benimde aracım 2012 model dizel.Kontağı kapattıktan sonra 4,5 sefer arka arkaya sıkışmış kedi miyavlaması gibi ciik ciik ciik sesleri geliyor. Kontağı kapattıktan hemen sonra gelen bir ses var o ayrı Birde 5-6 dk sonra gelen başka bir ses var Yorum bağlantısı
Recommended Posts