Onur Yeşil 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Panjurdaki ve tampondaki sinyaller beyaz,içlerindeki ampuller turuncu.Farların içindeki park ampulleri ise philips photon beyaz led. 2 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 (düzenlendi) Amin,teşekkürler.Bence de apayrı bi hava kattı.Arabanın rengi de mavi olunca,zıt renkler turuncu ile tatlı bi uyum sağladı. 4 Şubat 2013 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mertcan Karakoç 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 Yakışmış Kardesim nazar değmesin kazasız belasız kullan Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Şubat 2013 Yazar Paylaş 4 Şubat 2013 Jant kapaklarının çıkma vakti gelmiş Yazlıklar için daha erken,bir ay sonra artık. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 4 Şubat 2013 Paylaş 4 Şubat 2013 onur kardeş;ooo panjurdaki sinyallerin resmi veya satın alınan link falan varmı, ilk önce görelim,bizde taktırırız.güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Google'a aksoy tuning yazın orda bulursunuz. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 5 Şubat 2013 Paylaş 5 Şubat 2013 güzel olmuş araca değişik bir görüntü katmış aklıma şimdi geldi.içine beyaz ampül koyup gündüz ledi olarak kullanılabilirmi acaba clio 4 gibi Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Şubat 2013 Yazar Paylaş 5 Şubat 2013 Olabilir ama o uygulama için bence sinyalli panjura gerek yok,panjurun uç kısımlarına 5'er cm şerit led çekebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 oda olabilir tabi ama böyle daha orjinal gibi olur ürün üzerinde sinyal duylarıylamı geliyor? arka tarafı nasıl resim varmı? Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Şubat 2013 Yazar Paylaş 6 Şubat 2013 İlk resim arka tarafının resmi,başka resim malesef yok. Güzel olmuş,güle güle kullanın.... Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2013 Paylaş 6 Şubat 2013 Can Uzunefe bu pancuru gündüz farı olarak kullandı. Mutlaka danışın ona, çok güzel oldu açıkçası. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 6 Şubat 2013 Yazar Paylaş 6 Şubat 2013 Danıştım da pek bilgisi yokmuş,elektrikçime yaptırdım dedi. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 10 Şubat 2013 Paylaş 10 Şubat 2013 Güzel olmuş.Değişik bir görünüm katmış.Bence gayet hoş duruyor... Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 (düzenlendi) amerikan park maliyeti nedir acaba ? 11 lira falandı,sahibinden.com'dan almıştım. Güzel olmuş.Değişik bir görünüm katmış.Bence gayet hoş duruyor... Teşekkürler,benim de bayağı bi hoşuma gitti. 11 Şubat 2013 tarihinde Onur Yeşil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Yüksel 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Uzun zamandır bende aracıma bu panjurdan takmak istiyorum fakat aklıma takılan konu panjurdaki ford yazısını buna nasıl takarım yada takabilirmiyim. Resimde gördüğüm kadarıyla sizde takmamışsınız (mı) yoksa takılmıyormu. Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Bizim orjinal logolar bunlara olmuyor.Ben de daha önce forumda bu panjuru takanlardan yardım istedim.Aldığım cevaplar;panjura işlem yapılacak,bizim logonun çubuğunun denk geldiği kısım delinecek falan filan...Daha ben de uğraşmadım ama ilk fırsatta halledeceğim bi şekilde. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 aldığımız yan sanayi logolara olmuyormu direk bunlara.bizimkilerden farklımı yani bunlar Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 13 Şubat 2013 Yazar Paylaş 13 Şubat 2013 Bunların yuvaları biraz farklı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts