İçeriğe Yönlendir

Kazalar Neden Oluyor ? İşte Cevabı...

İ.Göksel Yaman

Recommended Posts

Samet Daş

İlteber Göksel ve Yaman 3 kişisiniz bi adamın burnunu ters yöne çeviremediniz mi?:p Ben Türkiye de kazalar neden oluyora ek yapmak istiyorum. Kendini einstein kadar zeki bizi geri zekalı zanneden sürücüler yüzünden ve şimdi söyleyeceğim şey İstanbul'un trafik sorununu bile çözer, kazaları önlemek ile birlikte ; Kadınların %98 i kötü araba kullanıyor, Türkiyede ki erkeklerin %70-80 i de kadınlar gibi araba kullanıyor. Ehliyetlerini alın şunların. :) Geçmiş olsun telefonum profilimde var. Bir telefonla, her türlü aletli aletsiz jimnastiğe katılabilirim ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Geçen hafta peşpeşe 6 sefer kafa kafaya geldim böyleleriyle.Hatta bir tanesinde 2 gidiş 2 geliş şeritli yolda benim 2 şeride girip sellektör yaptılar.bende yolu ortalayıp durdum :)

Yorum bağlantısı

Bencede , Ankarada trafik kuralları daha çok çiğneniyor . Neredeyse her akşam haberlerde ölümlü bir tarafik kazası görüyorum Ankarada olan .

Adam gayet efendi bir şekilde sinyalini vererek , ters yöne giriyor . Ne varki bunda :)

Vallaha istanbullu arkadaşım gelmişti geçenlerde.

İstanbulun adı çıkmış abi dedi,ankara çok daha berbat :D demişti...

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Vallaha istanbullu arkadaşım gelmişti geçenlerde.

İstanbulun adı çıkmış abi dedi,ankara çok daha berbat :D demişti...

Aynen geçen sene aralık gibi Emniyet müdürlüğüne gelmiştim , sabah ankaraya girdim . O belediyenin otobüsleri resmen makas atıyorlar , hatta yaşlı bir amaca bana sellektör yaptı söylene söylene yanımdan bastı geçti , gitti :D

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Denyonun önde gideni işte ne olacak.Pug varken bende hiç sallamıyordum üstüne üstüne sürüyordum bende böylelerinin.Ama güzel aracı olunca insan kıyamıyor ki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Siz gelinde buralarda görün adam ipek yolunda tersten gidiyor kamyonla daha birşey demiyorum. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Ankarada herkes böyle diyesim geliyor, utanıyorum :) Yollar istanbuldan geniş ama trafik ölmüş burada.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İlteber geçmiş olsun. Ucuz atlatılmış.

Asıl kıl olduğum durum, motorcuların ters yoldan gitmesi. Yolu daraltıyorlar, tehlikeye atıyorlar. Selektör ile korna yapınca da bi de ters ters laf ediyorlar. %80'inin ehliyeti de yok, nereden buluyorlar bu cesareti anlamıyorum...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Geçmiş olsun öncelikle.

Valla ben videonun orjinalini kaçırdım ama merak ettim şimdi :D az çok tahmin edebiliyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

:D abi bunlar bi şey değil akşamları neler çıkıyor karşımıza :D inan kavga etmemek elde değil hep bu insanlarımız aceleciliği nereye kadar gidecek

Laa bu nasıl birşey değil, daha ne olsun Uğur Göbekten dalıyorduk adama!.. 20cm. kala durabildim...

Oooo orjinali dinleyemedik..

Orjinali var sıkıntı yok Bol KÜFÜRLÜ, Bol ABS sesli :)

yıllarca geçtim ordan, BP'den çıkanlar yolu dolaşmak yerine tersten giriyorlar.

yapacak bir şey yoktu. daima yavaş ve dikkatli geçiyordum ordan...

genel olarak mantığım şudur : kaza olduktan sonra kimin suçlu olduğunun ne önemi var.

oysa çözüm o kadar basit ki : BP oraya tek yönlü tuzaklardan kursa sorun kalmayacak.

geçmiş olsun.

Yılmaz Abi dün BP ile bu konuyu konuştum.. Ayrıca BP Genel Merkezi aradım.. Konu ile alakalı ilgileneceklerini söyledi.. daha öncedende sıkça rastladığım bir durum ama hiç bu kadar burun buruna kalmadım...

Yorum bağlantısı
Samet Daş

Kimi dövüyoruz :mamba:

Kralsın kendimi yalnız hissettirmediğin için teşekkür ederim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Laa bu nasıl birşey değil, daha ne olsun Uğur Göbekten dalıyorduk adama!.. 20cm. kala durabildim...

Orjinali var sıkıntı yok Bol KÜFÜRLÜ, Bol ABS sesli :)

Yılmaz Abi dün BP ile bu konuyu konuştum.. Ayrıca BP Genel Merkezi aradım.. Konu ile alakalı ilgileneceklerini söyledi.. daha öncedende sıkça rastladığım bir durum ama hiç bu kadar burun buruna kalmadım...

abi ben bazen gündü iki sefer oluyo böyle şeyler ama benimki bazen yavasta olabiliyor alıştım doğrusu artık :D

Yorum bağlantısı
Samet Daş

İlteber orjinalinin linkini özelden bekliyorum. Hangi makamdan girdin merak ettim :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

İlteber orjinalinin linkini özelden bekliyorum. Hangi makamdan girdin merak ettim :p

Video'nun Orjinal Halini Özel'den isteyenler için atabilirim :p Tek Ricam Aile bireylerinden uzak dinleyin :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Video'nun Orjinal Halini Özel'den isteyenler için atabilirim :p Tek Ricam Aile bireylerinden uzak dinleyin :D

abi face ekle +13 ekle :D:p

Yorum bağlantısı
Samet Daş

Bekliyorum

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

abi face ekle +13 ekle :D:p

Tamam Tamam Face'ye ekliyorum :D

Bekliyorum

Samet Abi sana kimsenin görmediğini göndereceğim ilk eklediğimdede kesintiler vardı.. Long Version :D

Klip tuzsuz-bibersiz olmuş bu haliyle .

Abi Özel'den Orjinal Uzun versiyonunu gönderdim ;) tadını çıkar :)

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Daş

Samet Abi sana kimsenin görmediğini göndereceğim ilk eklediğimdede kesintiler vardı.. Long Version :D

Gönder gönder Zekai Tunca dinler gibi dinlerim onu merak etme... :good1: küfür dilin zenginliği her makamdan bestesidir :music1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Gönder gönder Zekai Tunca dinler gibi dinlerim onu merak etme... :good1: küfür dilin zenginliği her makamdan bestesidir :music1:

:bravo: gönderdim gönderdim

Yorum bağlantısı
Samet Daş

:bravo: gönderdim gönderdim

İzledim... Efkar-ı umumiyete ensar olan siz mabadı şerefsizin her türlü edavatı halvetine mashar olmuşsunuz yalnız detonesiniz evladım :p (bülent abla dinlese böyle derdi) :good1:

Biraz kelime haznesinde sıkıntı mevcut :D

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Bende istiyorum orjinalini :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun öncelikle.

Valla ben videonun orjinalini kaçırdım ama merak ettim şimdi :D az çok tahmin edebiliyorum :)

Bişey yok yaa.. kibar kibar sövmüş.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...