İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk4 18" Jant Secimi Önerileriniz

Tolgay Bilge

Recommended Posts

Tolgay Bilge

Merhaba arkadaslar yaz icin 18" jant alayim diyorum ve asagidaki 2 jant arasinda kaldim bazi konularda 17" in daha iyi olacagina dair yazilar okudum onerilerinizi veya varsa daha cesitli jantlari paylasirsaniz sevinirim saygilar!

4522368366.jpg

Bu jantin Sade grisi de var!

9282967878.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Tutak
(düzenlendi)

Mondeo Selective ya da Focus ST jantı güzel olur diye düşünüyorum... :)

tarihinde Emre Tutak tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Alltaki tasrım, yeni moda, yeni arabalarda aksusar jantı olarak bu parlak siyah+gri çıkıyor, St jant benzerliği var tasarımında

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge
(düzenlendi)

Bende asagidakini begendim fiyat olarak biraz pahali ama onun daha hos duracagini dusunuyoum konuda da yazdigim gibi sade griside var arabda gri zaten daha hos olur gibime geliyo ne dersiniz?Lastik olarakta bunlari dusunuyorum!!

http://www.dackonline.se/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&cart_id=60685400.121.23644&typ=R-153883&ranzahl=4&Breite=235&Quer=40&Felge=18&weiter=0&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&sort_by=Lable_DEX&Transport=P&dsco=121&sowigan=So

tarihinde Tolgay Bilge tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

selective jant kesinlikle ama 2.resimdeki jantta yeni durabilir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Selective jant bence çok yakışır.

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Aracınız su yeşili ise aşağıdaki jant daha çok yakışacaktır, fakat ben olsam tercihim selective janttan yana olur.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Tercih meselesi ancak ben olsam o kasa mondeo için 2 jantıda tercih etmezdim açıkçası.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Aktaş Murat

ilk mesajdaki 2. jant gerçekten çok kaliteli duruyor. Çok beğendim

Yorum bağlantısı
Ali Erkan Aktaşgül

Araçta başkaca modifiye unsuru yoksa bence çok iddialı bir jant takılmamalı. Arabada emanet duruyor...

O bakımdan ilk mesajdaki 2. jant gayet güzel görünmekle birlikte aracınızda başka modifiye yoksa 1.'yi kullanın derim. Aksi taktirde takım elbise altına kırmızı kovboy çizmesi giymiş adam gibi oluyor arabalar ;)

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Amerikan jantlarına hiç baktınız mı? Nasıl olsa yurtdışındasınız. Gümrük gibi rezalet bir derdiniz yoktur herhalde. 24 lükleri lastikleriyle birlikte 1500 dolar civara satıyorlar hem de berbat harika kromları :seytan:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...