Aşkın Barçın 23 Şubat 2013 Paylaş 23 Şubat 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar, Focus 2,5 Collection için Navigasyon Dvd Mp4 Multimedya (dokunmatik)öneriniz nedir ? Navitech, Necvox gibi ürünler var ama bizim araçlar için en uygunu sorunsuzu ve ekonomik olanı hangisidir. Bilgi verirseniz sevinirim. Güncel haber forumda bulamadım da.. 23 Şubat 2013 tarihinde Aşkın Barçın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 23 Şubat 2013 Yazar Paylaş 23 Şubat 2013 (düzenlendi) Bu ürün sizce nasıl ? 23 Şubat 2013 tarihinde Aşkın Barçın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 23 Şubat 2013 Yazar Paylaş 23 Şubat 2013 NECVOX DVA 9803 FORD FOCUS NAVİGASYON OEM DV Bir de bu ürün var.. Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 bende necvox var. resmine "klima düğmelerini değiştiriyoruz" konusundan bakabilirsiniz. ben cihazdan memnunum. tek kötü yanı ses kalitesi çok düşüyor. mid takımı ve bass koyarak mükemmel oldu. Yorum bağlantısı
Edip Aydın 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 bende de necvox var. 6000cd'ye göre gayet iyi. ses kalitesinden de memnunum. Yorum bağlantısı
Volkan özyurt 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 bende de necvox var. 6000cd'ye göre gayet iyi. ses kalitesinden de memnunum. hocam kişiden kişiye değişir tabi ama önceki fiestam da orjinal sony sistemi vardı. buna binince çok hayal kırıklığı yaşadım. tabi ki ses çıkıyor fakat kalitesi tartışılır... Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Focus F2.5 için Pioneer'ın Teybi var bire bir uyumlu ona bakın derim... Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Pioneer güzel ama çok pahalı. Sahibinden.com da 2. el satanlar var ama güvenilirlikleri tartışılır. Malum, sabah aracınıza gittiğinizde cihazın yerinde yeller esiyor şeklinde bulmak şaşırtıcı olmaz. Öyle bir ürün almak istemem. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 24 Şubat 2013 Yazar Paylaş 24 Şubat 2013 bende necvox var. resmine "klima düğmelerini değiştiriyoruz" konusundan bakabilirsiniz. ben cihazdan memnunum. tek kötü yanı ses kalitesi çok düşüyor. mid takımı ve bass koyarak mükemmel oldu. Anlaşıldı cihaz ses yönünden olumsuz görünüyor. Focus un orjinal teybin sesi şu an için mükemmel. Çuvalla para verip sesi kötü çıkarsa yazık olur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Anlaşıldı cihaz ses yönünden olumsuz görünüyor. Focus un orjinal teybin sesi şu an için mükemmel. Çuvalla para verip sesi kötü çıkarsa yazık olur. Bu sebepten çuval ile para vermeden birşeyler almak gerekiyor, linkteki teybe bir bakın. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-multimedia-teyp-sifir-gibi-116009156/detay/ Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 24 Şubat 2013 Yazar Paylaş 24 Şubat 2013 Pioneer güzel ama çok pahalı. Sahibinden.com da 2. el satanlar var ama güvenilirlikleri tartışılır. Malum, sabah aracınıza gittiğinizde cihazın yerinde yeller esiyor şeklinde bulmak şaşırtıcı olmaz. Öyle bir ürün almak istemem. Pıonner çok pahalı. 4.000 Tl verilemez diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 Ben 2. el 450 TL ye aldım. Gayet iyi iş görüyor. Kullanışlı. NECVOX lar işini görür... Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 25 Şubat 2013 Paylaş 25 Şubat 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-pioneer-avic-f-9220-bt-ford-focus,connect,mondeo-multimedia-110411679/pasif-ilan/#classifiedTitle İlgili ve dürüst bir satıcı. Sıkıntısız alışveriş yapabilirsiniz. Pioneerı kesinlikle öneririm. Ses kalitesi olarak tek geçerim. Tek sıkıntısı navigasyonu çok kullanışsız. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 28 Şubat 2013 Yazar Paylaş 28 Şubat 2013 Arkadaşlar, Tercihim Pionner Avic 9220 BT ürününden oldu. Kazıklanmadan ucuz yollu ama sağlam nereden temin edebilirim. Cihazı taktım kafaya. Ne dersiniz ? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-pioneer-avic-f-9220-bt-ford-focus,connect,mondeo-multimedia-114405035/detay/ Şu sizce nasıl ? Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 28 Şubat 2013 Yazar Paylaş 28 Şubat 2013 Bu ürünü teknoloji mağazalarında bulabilir miyim ? Teknosa,Bimeks, Media Markt,Vatan,Elektro World gibi.. Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 28 Şubat 2013 Yazar Paylaş 28 Şubat 2013 http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Navigasyon=Navigasyon-Detayi&Audio-System=27 Bu üründe kaliteli görünüyor Yorum bağlantısı
Çetin Özkan 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 bence acele etme androit leri gelmeye başladı ebaydada varhatta Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Arkadaşlar, Tercihim Pionner Avic 9220 BT ürününden oldu. Kazıklanmadan ucuz yollu ama sağlam nereden temin edebilirim. Cihazı taktım kafaya. Ne dersiniz ? http://www.sahibinde...14405035/detay/ Şu sizce nasıl ? Ben de bu satıcıdan almıştım. Gönderdiği ürün sıfırdan farksız. 2 aydır kullanıyorum sıkıntı yok. Murat Ersel Çevik abimizde bu satıcıdan alışveriş yapmış. Bence güvenilir satıcı. İstanbulda olmanızda çabası. Montajını kendisine ücretsiz yaptırırsınız. Ses kalitesi olarak Flyaudio, Pioneer'ın yanından geçmez. Aracınızda ses sistemi düşünüyorsanız Pioneer'dan şaşmayın derim. Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Abi 1000 tl'ye inan kutusuz da olsa olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 1000 e tanımadıktan gelen , 3000 lik teyp çok durmaz, tecrübe ile sabittir 1 Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 28 Şubat 2013 Yazar Paylaş 28 Şubat 2013 Çağlar abi korkuttu beni Çağlar abi İstanbul da sağlam bu işi nasıl tedarik ederiz. Cenöaxa baktım'1274 USD fiyat var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 vesile ile bu tip cihaz alışverişinde dikkatli olun derim, pioneer severim ama bu ürünün rakamı ve yapabildikleri pek makul değildir Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 28 Şubat 2013 Yazar Paylaş 28 Şubat 2013 Diğer markalarıda kullanan arkadaşlar önermiyorlar.Ses kalitesi kötüymüş.Sonra orjinal tepye geri dönmeyelim. Yorum bağlantısı
Serdal Altınok 1 Mart 2013 Paylaş 1 Mart 2013 Multimedia ünitelerinin icinde bence en kullanılışı Nav-Go. Aracımda iki yıldır kullanıyorum, en küçük bur problemle karşılaşmadım. Geri görüs kamerası da takılı. Ses konusunda Sony teyp ne kadar ise bu ünite de o kadar. Yani frekans kesme, gibi biraz daha detaylı ses ayarları mevcut. Üzerinde igo 8 yazılım var ve işlemcisi 1,5 ghz. Cok hızlı bir makine. Bluetooth ile cok başarılı. İphone ile cok uyumlu. Ayrıca diğer multimedialara göre ekran daha büyük. 7,5" ekran var. İphone işlemci altyapısı kullanılıyor, bunu özellikle arayıp sordum. Kesinlikle tavsiye ederim, teknik olarak da gayet yardımcılar, Taiwan malı. Dediğiniz Pioneer i mondeo selective de gördüm, yani Nav-Go ya göre daha sade bir ürün. Kaliteli ama özellik olarak bence Nav-Go parasinin tam karşılığı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts