İçeriğe Yönlendir

2009 Model Astra Da Subap Erimesi

Onur Kılıç

Recommended Posts

Onur Kılıç

aracım da lpg kiti mevcut . 3-4 gündür sarsıntılı bir şekilde çalışıyor ve rölantide dalgalanma oluyordu dun servise götürdüğümde kompresyon ölçümü yapıldı değerler 9 ile 9.5 arasında çıktı normal değerleri 12 civarında olması gerekiyormuş. çelik subap takılacak ve conta değişecek dedi ustamız 800 900 tl gibi bir rakam çıkardı. görüşlerinizi bekliyorum iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

geçmiş olsun sende ne çektin arabalardan bi ağız tadıyla binemediin :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin
(düzenlendi)

Onur başka bir ustaya gidip bujileri kontrol ettir. Rölantide titreme bende de vardı, supaplar erimiş dediler. Başka bir ustaya gittim bujilere bakalım dedik. Bujiler değişti. Titreme kalmadı. En az 5 farklı kişiye göstermeden sakın işlem yaptırma...

Bir de araç kaç binde? Ne kadardır LPGli?

Edit: Ek soru

tarihinde Ertan Alptekin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Kılıç

geçmiş olsun sende ne çektin arabalardan bi ağız tadıyla binemediin :(

sorma kardeşim ya :(

Onur başka bir ustaya gidip bujileri kontrol ettir. Rölantide titreme bende de vardı, supaplar erimiş dediler. Başka bir ustaya gittim bujilere bakalım dedik. Bujiler değişti. Titreme kalmadı. En az 5 farklı kişiye göstermeden sakın işlem yaptırma...

Bir de araç kaç binde? Ne kadardır LPGli?

Edit: Ek soru

bizim ustada var bir sıkıntı. araç benzinde de titriyor gaz da da araç 47.000 km de 15.000 km dir lpg li bu kadar çabuk olmaması lazım subap erimesi benimde garibime gitti bu kadar çabuk sürede erimesi. biraz araştırma yaptım 40 ile 50 bin km arasında eriyor diye sözler geçiyor ben en iyisi bir kaç yere daha göstereyim.

Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

lpg zarar veriyor ama sizdeki çok erken olmuş gibi ,

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...