Onur Kılıç 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 aracım da lpg kiti mevcut . 3-4 gündür sarsıntılı bir şekilde çalışıyor ve rölantide dalgalanma oluyordu dun servise götürdüğümde kompresyon ölçümü yapıldı değerler 9 ile 9.5 arasında çıktı normal değerleri 12 civarında olması gerekiyormuş. çelik subap takılacak ve conta değişecek dedi ustamız 800 900 tl gibi bir rakam çıkardı. görüşlerinizi bekliyorum iyi forumlar. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 geçmiş olsun sende ne çektin arabalardan bi ağız tadıyla binemediin 1 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 24 Şubat 2013 Paylaş 24 Şubat 2013 (düzenlendi) Onur başka bir ustaya gidip bujileri kontrol ettir. Rölantide titreme bende de vardı, supaplar erimiş dediler. Başka bir ustaya gittim bujilere bakalım dedik. Bujiler değişti. Titreme kalmadı. En az 5 farklı kişiye göstermeden sakın işlem yaptırma... Bir de araç kaç binde? Ne kadardır LPGli? Edit: Ek soru 24 Şubat 2013 tarihinde Ertan Alptekin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Kılıç 25 Şubat 2013 Yazar Paylaş 25 Şubat 2013 geçmiş olsun sende ne çektin arabalardan bi ağız tadıyla binemediin sorma kardeşim ya Onur başka bir ustaya gidip bujileri kontrol ettir. Rölantide titreme bende de vardı, supaplar erimiş dediler. Başka bir ustaya gittim bujilere bakalım dedik. Bujiler değişti. Titreme kalmadı. En az 5 farklı kişiye göstermeden sakın işlem yaptırma... Bir de araç kaç binde? Ne kadardır LPGli? Edit: Ek soru bizim ustada var bir sıkıntı. araç benzinde de titriyor gaz da da araç 47.000 km de 15.000 km dir lpg li bu kadar çabuk olmaması lazım subap erimesi benimde garibime gitti bu kadar çabuk sürede erimesi. biraz araştırma yaptım 40 ile 50 bin km arasında eriyor diye sözler geçiyor ben en iyisi bir kaç yere daha göstereyim. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Şubat 2013 Paylaş 28 Şubat 2013 Astralarda subap erimesi kaçınılmaz. Otomobil teknik adamı Onno ustanın aracınızla ilgili yazısı mevcut. http://www.otohaber.com.tr/OkurMektuplari/Onno_Usta/2012/06/27/opel-astraya-lpg-taktirmami-onerir-misiniz Sorunuzun cevabı burada. Artık ben dahil kimseyi dinlemeyin. Kulaktan dolma laflara kanmayın. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 2 Mart 2013 Paylaş 2 Mart 2013 lpg zarar veriyor ama sizdeki çok erken olmuş gibi , Yorum bağlantısı
Recommended Posts