Serkan Turan 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 2 gün önce gelen telefonla hayatım bir anda değişti. Aracımla takas etmek isteyen biri çıktı anlaştık sonrada takaslaştık.. Yeni aracım 2004 model 1.6 vitec otomatik vites zavoli sıralı lpgli.. Rengi titanyum gri geçiyor ama beje daha çok benziyor sanki.. Km 192000 bin değişen yok 5 parça boyalı.. Geçmişi temiz Emmi sağolsun kontrolü kendisi yaptı alırken çok paslaştık.. Ben beğendim içime sindi bi kaç yıl binerim inşallah Rabbim izin verdiği müddetçe.. Buyrun bakalım sizde beğenecekmisiniz iyi seyirler.. 9 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Maşallah :nazar: Allah kaza bela vermesin.Biraz sesli olması dışında çok beğendiğim bir araç.VSA(ESP) var mı Serkan ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı olsun, o direksiyon kılıfına acil müdahale edin Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 (düzenlendi) Hayırlısı olsun abi kazasız belasız. Kadına etek erkeğe vtec yakışır. 8 Mart 2013 tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 işin en zor kısmı o teybi değişmekmiş o da yapılmış Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 (düzenlendi) Maşallah :nazar: Allah kaza bela vermesin.Biraz sesli olması dışında çok beğendiğim bir araç.VSA(ESP) var mı Serkan ? bu modellerde vsa yok abi. hayırlı olsun. güzel araç :nazar: 8 Mart 2013 tarihinde Mustafa Çayır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Maşallah :nazar: Allah kaza bela vermesin.Biraz sesli olması dışında çok beğendiğim bir araç.VSA(ESP) var mı Serkan ? Sanırım yok kardeşim dikkat etmedim ama düğmesinide görmedim yani.. Çok teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı olsun, o direksiyon kılıfına acil müdahale edin Teşekkürler.. Evet aklımda ilk fırsatta o ve paspaslar değişecek.. Hayırlısı olsun abi kazasız belasız. Kadına etek erkeğe vtec yakışır. Teşekkürler kardeşim.. işin en zor kısmı o teybi değişmekmiş o da yapılmış Eskisi nasıldı bilmiyorum abi ama bu pioner sesi güzel.. bu modellerde vsa yok abi. hayırlı olsun. güzel araç :nazar: Teşekkürler Mustafa.. hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 hayırlı olsun.güzel araba.(direksiyondaki kılıf hemen atılmalı) Teşekkür ederim. Yarın fırsat bulursam değiştireceğim.. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İç hacmi son derece geniş duruyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı olsun. Kazasız cezasız günlerde kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İç hacmi son derece geniş duruyor. Saygılarımla. güzel araba hayırlı olsun. Hayırlı olsun. Kazasız cezasız günlerde kullanın inşallah. Teşekkür ederim.. Evet gerçekten geniş bir araçmış sarsıntısız bir gidişatı var.. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı olsun Serkan abi Bu kasaya en çok beyaz rengi yakıştırıyorum. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı uğurlu olsun abi Allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah.. Sağol Uğurum Allah razı olsun.. Hayırlı olsun Serkan abi Bu kasaya en çok beyaz rengi yakıştırıyorum. Teşekkür ederim kardeşim.. Beyazı yakından güzel durmuyor bana göre.. Tercih meselesi tabiki.. hastasıyım harika gözüküyo allah kaza bela vermesin çok güzelmiş Teşekkürler.. Bende hastası olma yolundayım.. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 serkan çok sevindim be kardeşim... Hayırlı uğurlu olsun. İyi bir seçim yapmışsın... Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 serkan çok sevindim be kardeşim... Hayırlı uğurlu olsun. İyi bir seçim yapmışsın... Teşekkür ederim abim.. Ogün binmiştin bu ne küçücük ben binemem demiştinya.. Senin için gep genişinden aldım abim.. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Güzel günlerde gönlünce kullanman dileği ile Serkan, hayırlı olsun...... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı olsun. Güzel araç, konforlu araç. .inşallah 5 ileri otomatiktir. Yakıtı epey düşüktür onların. Yönetim, Honda bölümü isterük 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Hayirli olsun kazasiz belasiz cezasiz günlerde kullanin Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Güzel günlerde gönlünce kullanman dileği ile Serkan, hayırlı olsun...... Sağol Serhan abi Allah razı olsun.. hayırlı olsun kazasız belasız ... Hayirli olsun kazasiz belasiz cezasiz günlerde kullanin Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Teşekkür ediyorum.. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı olsun kazasız belsiz kullanın inşallah. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 8 Mart 2013 Yazar Paylaş 8 Mart 2013 Hayırlı olsun. Güzel araç, konforlu araç. .inşallah 5 ileri otomatiktir. Yakıtı epey düşüktür onların. Yönetim, Honda bölümü isterük Sağol abi.. 5 ileri diye biliyorum ama.. Yakıtta korkutuyolar beni abi çok yakar diyorlar ama bilmiyorum.. Şimdilik denemek için kimseyle kapışmıyorum bakıyım ne yakıyor.. Hayırlı olsun kazasız belsiz kullanın inşallah. Teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 8 Mart 2013 Paylaş 8 Mart 2013 Maşallah.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts