İçeriğe Yönlendir

Amacın Nedir Servet Aydın?..

Zafer Ayvacı

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Her şey bu konuda anlatıldığıyla başladı. http://www.fordclubt...y-bayur-etkisi/

Sonrasında bir akşam Servet abinin telefonu geldi, adresi gönderiyorum, emanetleri kargolayıp bana gönderiyorsun dedi. Dedim "abi mercek yok", "sana mercek soran mı oldu len" dedi... :blink: "Tamam" diyebildim tabi sadece :p Sonrasında epey bir aradan sonra Mahmut Akbulut aracılığıyla farlar ve xenon kit Servet abiye ulaştı. Çok fazla uçuk proceler elbette uzun bir süre gerektiriyordu.

09/03/2013 akşam, saat 19:00 sıralarında yine telefonum çaldı. Arayan yine Servet abiydi, açar açmaz "bana bir otel ayarlıyorsun, 11-12 gibi oradayım" dedi. "Abi gel, hoş gel de otele ne gerek var, kalırız bizde" dedim, "tamamen soyutlanmak istiyorum, bana kuş uçmaz, kervan geçmez bir yer bul yeter" dedi. Peki dedim ve 1-2 telefon görüşmesi sonrası yeri ayarladık. Tam da istediği gibi bir yer. :ninja:

PmDpxf5.jpg

Dediği gibi 23:00 civarında Safranbolu'da buluştuk kendisiyle, ayak üstü sohbet, otele kayıt ve sonrasında hemen yakınlardaki bir yerde, 2-3 bardak sıcak çay. Devamında da Servet abiyi, istediği ıssızlıktaki ama şirin mi şirin oteline bıraktım evime geldim, yattık kalktık sabah oldu :p

Sabah planladığımız gibi kahvaltı için buluştuk. Bu arada bir kaç mekan da gezdik, ileride lazım olur diye. :fiuw:

Kahvaltımızı da yaptık güzelce. :nazar:

84LpUA5.jpg

DRxRBfS.jpg

NPBwghe.jpg

yAUGIGU.jpg

Vc80aaR.jpg

Sonrasında baktık ki, muhabbet çay çok güzel gitmiş, saati unutmuşuz, esas amaç gibi görünen ama aslında vesile olan far montajı işi için artık çok geç. Çünkü daha Bartın'a gidilecek. Aslında Bartın gelecekti Karabük'e ama hasta olmuş, yormayalım dedi Servet abi. Biz gidelim, -hele ki benim de daha hiç Bartın'a gitmediğimi öğrenince birazcık (!) kızdı :blush: - "düş bakalım önüme gidiyoruz" dedi. Bindik arabalarımıza ver elini Bartın...

8bVGV2L.jpg

LtmxOtS.jpg

C3ZtwO0.jpg

Bartın'a vardık, gözümüz buluşma noktasında bir Mondeo veya Fiesta ararken bize bir cisim yaklaşmaya başladı ve yanımızda durdu. :shok:

pq8PY7j.jpg

Bu cisim Ahmet Kıyak'ın taygırıymış, sonradan anladık. :D Selamlaşma sonrasında, şöyle güzel bir yere gidelim, çay içelim dedi, önde taygır, arkada biz düştük yollara. Polis eskortu eşliğinde şehir merkezine girdik çok şükür :p

Taygırın şu duruşa, şu gidişe bir bakın hele :D

QKHxpF8.jpg

Güzel bir nehir kenarındaki kafeye geldik. Çay çok güzeldi gerçekten. Oturduk, muhabbet ettik, mekanda Ahmet abinin görev arkadaşları da vardı. Sağolsunlar onlar da çok sıcak karşıladılar bizi. Geyik yaptık, şakalaştık, eğlendik, çok güzeldi.

uoAWurn.jpg

O tekne :seytan:

3vI5nEO.jpg

29ycywl.jpg

n9RnFLV.jpg

b4LzcMo.jpg

GzU9UY1.jpg

NsIoL7N.jpg

Saat 17:00 civarında Servet abi, sanki yan sokaktan misafirliğe gelmiş gibi, kalkıp, "bana müsade beyler, daha evime gideceğim, yarın işe gideceğim" dedi :D Yaklaşık 1000 km. yolu, beni görmek, Ahmet abiyi görmek, birlikte çay içip farları da teslim etmek için gelmiş. Evet, ben de bu durumu algılayana kadar epey vakit harcadım :D Sapıttım, sevindim, saygı duydum, gurur duydum.

Servet abiyi istemeden de olsa yolcu ettikten sonra, Ahmet abiye "ben daha gitmiyom ha, madem geldim, gezelim" dedim. O da sağolsun beni kırmadı, önce Bartın şehir merkezini gezdik, küçük sokaklarını, caddelerini turladık, yine güzel bir yerlerde çay içtik, sohbet ettik. Sonra baktık ki Bartın bitti ama biz bitmedik :D Ahmet abi hadi basalım gidelim Amasra'ya dedi. Ne olacak ki, 10 -15 km. Atladık Tozko'ya gittik.

Amasra'nın girişinde bizi karşılayan manzara buydu...

zJr7vHk.jpg

Aslında bu manzara tam olarak böyle değildi. Bunun belki de 10 kat daha güzeliydi ama ben bu kadar çekebildim maalesef. :blush: Gözlerinizle görmelisiniz... :nazar:

Amasra'nın içinde de biraz dolaştıktan sonra kendimizi deniz kenarında güzel bir parkta bulduk, yine gelsin çaylar, gelsin muhabbetler... Her telden konuştuk her halde. Özlemişiz birbirimizi. Burada da eşsiz manzara beni benden aldı. Bu sefer biraz daha iyi fotoğraflayabildim diye düşünüyorum.

UDLGL6Q.jpg

aVqmOZk.jpg

Eh.. Tabi Karadeniz. Biraz hırçın, biraz huysuz. Estikçe esti mübarek, üşüdük de tabi. Muhabbeti çayı bırakıp, dönüş yoluna koyulalım dedik. Tekrar döndük Bartın'a. Ahmet Kıyak'ı taygırıyla buluşturup, ben de döndüm evime. Saat gece yarısına geliyordu artık. Hiç yorgunluk hissetmiyordum niyeyse. İçtiğim çayın hoşluğu ve ettiğimiz sohbetlerin tadı vardı üzerimde.

Yatağa kafamı koydum. Sonra düşündüm....

Servet Aydın geldi. Niye geldi? Bana farları getirmek için mi? Kahvaltıyı bedavaya getirmek mi istedi yoksa?? Safranbolu'daki otel kalitesini yerinde görmek miydi amacı? Ahmet Kıyak'ın saçları hala uzun mu diye göreyim mi istedi? Amacı neydi?

Daha önce de dediğim gibi, yan sokaktan misafirliğe gelen komşu gibi geldi ve gitti. 1000 km. öteden. Tek başına, arabasına atlayıp geldi. Galiba hiç biri değil. Bizi görmek istedi, iki kelam edelim istedi. Sevdiği iki kardeşini ziyarete geldi. Far, mar, xenon, menon hikaye. Abilik-kardeşlik, sevgi-saygı için geldi.

Hoş geldi, sefa geldi. Şeref verdi.

Sağ ol, var ol abicim. Allah eksikliğinizi göstermesin... :nazar::flowers: :flowers:

..........

Dip Not: Karabük eşrafından kimseye haber edemedim, burada planlı, programlı gibi görünse de çok hızlı gelişti her şey. O sebeptendir ki, ne kimseyi arayabildik, ne konu açabildik, ne duyurabildik. Affınıza sığınarak bu hususta akıllara gelebilecek olumsuz düşünceleri engellemek için bu notu yazıyorum. :flowers:

• Beğen 38
Yorum bağlantısı
Misafir

Kalbi güzel Servet Bey'e, misafirperver Ahmet'e ve gönül dostu, mükemmel sunuşun ile Zafer sana kucak dolusu sevgiler. Ahmetcim mesai arkadaşlarına da selam. Biz de tanışmıştık. Artık forumdaş sayılırlar:))

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Oku oku bitmiyor arkadaş :) vesile ile boşuna King Lakabı vermedim Servet Abi'ye ;) Ayrıca ileride lazım olacak diye gezilen yerler niye gezildi ben biliyorum ;)

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan

Vayyy ne güzel yerler oralar içim gitti vallahi billahi. Eşimin ikide bir biz Amasradayken demesine kızardım. Dediği anlattığı kadar varmış. Servet abiye de helal olsun casper ( sevimli hayalet ) gibi adam vallahi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Salman Duygu

Muhabbetiniz bol olsun.İçim gitti fotoğrafları görünce.Amasra , Bartın :( Ben Devrek'liyim , yarı tarafım (babannem) Bartın'lı , Denizi güzel, ağacı güzel , insanı güzel, suyu başka güzel , daha sayamayacağım bir sürü şey.Her gün özlüyorum.Benden memleketime selam olsun. :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

amacı bozuk, insan bi haber verir, uygulama oteline gidiyorum diye :selo:

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hani farlar, kesilme çizgileri, ayrıntıları :beee:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Fazla söze gerek yok 1 asıl king olmak üzere forumun 3 king i bizleri çatlatırcasına eğlenmiş,hoş vakit geçirmişler.Rabbim muhabbetinizi bozmasın :nazar: :nazar:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ayaklarınıza sağlık.Yemekler,gezmeler filan değil,dostluğunuz bizleri kıskandırdı.

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ne desem boş. En iyisi şöyle yapayım en kocamanından: :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul
(düzenlendi)

Şurayı görünce yutkundum;

3vI5nEO.jpg

İnsan buraya kadar gelip oturmadan gider mi ? Ben yaptım işte :D

Servet Abiye ayrıca hayran kaldım,ne diyeceğimi bilemedim :) Karabük xenon görsün :f1:

Son olarak şunu da unutmayalım unutturmayalım :D:p

farlar ne zaman geliyor abi söyle ona göre kilidi vuracam bizim arabaya :D

tarihinde Ergin Ertuğrul tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

amacı bozuk, insan bi haber verir, uygulama oteline gidiyorum diye :selo:

Ekip çalışmalarımız arasında tekil çalışmalarda olmalı...avize ?

Ah ulan masa ah.... :vurduvara:

Yaaa, dedim dedim, dinlemedin. Kapıyı vurup çıkacaktın. dönüşte mor çatı da yerin hazır :biggrin:

Adamı uygulama otelinde mi konaklattın ;)

Dohtor, ateşim çok yükselmişti, serin bir yer ayarladı yahu :ninja:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yaaa, dedim dedim, dinlemedin. Kapıyı vurup çıkacaktın. dönüşte mor çatı da yerin hazır :biggrin:

Çocukları göstermezdi.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Zafer'i severim, Ahmet'in evlat gibi yardımı için gittiğimiz de Zafer'i de çok göresim gelmişti. Ancak olmadı. Bende farı bahane ettim.

Vesile ile ;

2 dakikalık yerlerdir bazı mesafeler, mesafelerin sonundakiler zamanı unutturan olunca :flowers:

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dohtor, ateşim çok yükselmişti, serin bir yer ayarladı yahu :ninja:

Dert ateşi söndürmekse, çok fena yardımcılarım vardı, söyleseydin :fiuw:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Servat abi yaptıysa bi bildiği vardır.

Hepinizin yüreğine sağlık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çocukları göstermezdi.. :D

:rofl: :rofl: :mamba:

Zafer'i severim, Ahmet'in evlat gibi yardımı için gittiğimiz de Zafer'i de çok göresim gelmişti. Ancak olmadı. Bende farı bahane ettim.

Vesile ile ;

2 dakikalık yerlerdir bazı mesafeler, mesafelerin sonundakiler zamanı unutturan olunca :flowers:

sinyal ampulun patlamış mı bak, plazada köfte dumanı savuralım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara
(düzenlendi)

Önümüz bahar biz de mi gitsek fara baharık, uygulama otelinde kalmak şartuyla

tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

elinize ayağınıza yüreğinize sağlık.bu ne güzelliktir,bu nasıl sevgidir :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...