İçeriğe Yönlendir

C-Max'Ime Veda Edip 1.2 Tsi Leon Aldım..

Tarık Cihangir

Recommended Posts

Evren Erakçora

Yetkili serviste bakımları yapıldı, her 10binde. Yetkili servisler bence daha iyi.

Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir

Yetkili serviste bakımları yapıldı, her 10binde. Yetkili servisler bence daha iyi.

affınıza sığınarak yetkili servislerin iyi olduğu konusuna katılmıyorum :) yetkili servislerin elinden çok çeken arkadaşlarım oldu, hatta benimde ford yetkili servisleri ile 1-2 kez ciddi tartışma yaşamışlığım vardır. servisine göre değişiyor bu durum malesef.

şu anda da en çok merak ettiğim konu; sabıkalı doğuş oto ile neler yaşayacağım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Hyundai servisi.Kavga da etsen, kazık da yesen kullanılan malzeme belli. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

affınıza sığınarak yetkili servislerin iyi olduğu konusuna katılmıyorum :) yetkili servislerin elinden çok çeken arkadaşlarım oldu, hatta benimde ford yetkili servisleri ile 1-2 kez ciddi tartışma yaşamışlığım vardır. servisine göre değişiyor bu durum malesef.

şu anda da en çok merak ettiğim konu; sabıkalı doğuş oto ile neler yaşayacağım :D

+1923

Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir

Jettada dsg tam benim istediğim gibi yükseltiyordu vitesi. Düşürürken bazen neden düşürmedi, yürümeyecek şimdi diyordum başlarda, ama gayet de güzel yürüyordu. Çok dik olmayan rampa yukarı 4. viteste 40'a düşüp gayet güzel hızlanıyor mesela, kompresörün hırıltısıyla birilikte.

Fiesta'da da sakin giderken tsi gibi atıyorum vitesleri. Kasa hafif olunca çok güzel yürüyor bu da.

10 günlük sürüş tecrübeme göre anladığım kadarıyla yol bilgisayarı yolun eğim durumu ve gaz pedalının açısını hesaplayarak 1700 devirde bile vites yükselt uyarısını veriyor :)

bugün 1500 devirde çok hafif bir aşağı eğimle seyrederken 6 ncı vitesi istedi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir

aracın üzerinde gelen bridgestone lastikler çok sert. yakın zamanda bunları değiştirmek şart oldu. kütük gibi lastikler en sevmediğim şeylerden biridir :)

Yorum bağlantısı
Tarık Cihangir

bugün itibariyle yeni yakıt verilerimi paylaşayım.

tamamen şehir içi sakin kullanım ile (2000 deviri nadiren geçmişimdir) 75 liralık benzin ile 220 km. yol yaptım. ani hızlanmalardan kaçındım, aracın gerçek şehir içi yakıtı 34-35 kuruş civarında çıkıyor ki benzinli bir araç için bence gayet iyi :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...