İçeriğe Yönlendir

Bmw Konsept 4 Serisi Coupé.


Eray Sireli

Recommended Posts

Eray Sireli
(düzenlendi)

BMW Konsept 4 Serisi Coupé, mevcut BMW 3 Serisi Coupé ve Cabrio modellerinin başarılarını sürdürmek ve BMW’nin orta sınıf sportif coupé segmentinde 4 jenerasyonunu temsil etmek üzere geliştirildi.

BMW bu segmentte daima sportifliğin ve dinamik sürüşün çıtasını belirleyen marka olmuştu. BMW Konsept 4 Serisi Coupé ile BMW mühendisleri, artık kendi sınıfının beklentilerinin çok üstünde tasarım anlayışına sahip modelleri geliştirmeyi başardılar. BMW Konsept 4 Serisi Coupé’nin etrafında dolaşmaya başladığınızda sınırlı sayıda üretilmiş bir koleksiyon otomobilini ya da gelecekte spor otomobillerin nasıl tasarlanabileceğini tanımlayan bir konsept aracı izlediğiniz algısına kapılabilirsiniz. Bu çok doğal, çünkü BMW tasarımcıları otomobili geliştirirken özellikle bu algıyı yaratmak için çalıştılar.

Otomobilin 20″ boyutundaki jantları yakından incelendiğinde, bu çok kollu 3 boyutlu tasarımın ön tekerlerde hava girişlerine de sahip olduğu fark edilebilir. Ön fren balatalarının soğutulması için düşünülmüş bu zekice detay BMW mühendisleri tarafından motorsporlarından edinilmiş tecrübenin ürünüdür.

Tıpkı BMW 3 Serisi’nde olduğu gibi BMW Konsept 4 Serisi Coupé’de de otomobilin yan tarafında, tasarımın dinamikliğinin altını çizen çift katlı keskin bir iz, ön çamurluğun hemen gerisinden başlayıp kapı boyunca ilerliyor ve arka çamurluk hizasına gelindiğinde azalarak kayboluyor. BMW Konsept 4 Serisi Coupé’nin sabit durduğunda bile hızlı görünmesinin sırlarından birisi sizce de bu şık detay olabilir mi?

BMW_Konsept-4-Serisi_Coupe.jpg

BMW_Konsept-4-Serisi-Coupe1.jpg

tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Sireli
(düzenlendi)

bu haber bmw blog tr'de bugün yayınlandı. Resmi kaynak yani

tarihinde Eray Sireli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bunu alan, ilk olarak jantları M6 ile değişmesse, bu arabayı almayı da hak etmemiş demektir :f1:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

150 bine ancak güncel 320d alınıyor, o da çakmaksızı, çakmak paketli zoraki stoğa gelince de.... uzun lafın kısassı, an itibarı ile 320d 98bin avro, yeni 4 serisine 110 bin avro isterler derim. Türkiye de....

Yorum bağlantısı
R.Bahadır Irmak

Fordclub farkı ;)

Biz çok önceden konuştuk ama konuştuğumuz sayfayı bulamıyorum.

Burada konuşulmuştu :)

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Çağlar Bayur

3 silindirli 1.5 136 hp BMW 418i gelmiş ülkemize, daha burada konuşmamışız. Çok küflenmişiz çook  :rolleyes:

fransız üretimi olan motor mu

konuşmayalı önden çekiş olmuş bunlar

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...