Ünal Doğar 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) http://www.yenicarsim.com/fujitsu-lfb-sh531-300-133-i3-2330-4gb-500gb-win7-hb/notebook/id/1044966/ Ürünü biraz uygun fiyata 900 tl ye buldum.Sizce alınabilecek bir ürün mü? 5 Mayıs 2013 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Ürün linki yenilendi. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) http://www.hepsibura...efview%3dlister Ürünü biraz uygun fiyata 900 tl ye buldum.Sizce alınabilecek bir ürün mü? http://www.pcdepo.co...k-urun9769.html hocam ben bilgisayar öğretmeniyim bu linlteki ürünü 2 ay önce aldım cok memnunum uzun süreçte sağlam makinadır dell ve free dos işletim sistemi olmadığı için fazladan 200 lira vermiyorsunuz eğer bilgisayardan anliyorsanız win 7 dwd si ile bi format atarsınız bilmiyorsanızda bi bilgisayarcı 15 liraya format atar bunu tavsiye ederim fijutsi hp acerden uzak dur dell toshiba veya paran coksa sony vaio alabilirsin 5 Mayıs 2013 tarihinde Tufan Günaydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) http://www.hepsibura...efview%3dlister Ürünü biraz uygun fiyata 900 tl ye buldum.Sizce alınabilecek bir ürün mü? Bo Notebook Alınır Mı? Başlatan : Ünal Doğar, Bugün, 09:06 Bilgisayarın markasını "Bo" sandım ya ben. http://www.pcdepo.co...k-urun9769.html hocam ben bilgisayar öğretmeniyim bu linlteki ürünü 2 ay önce aldım cok memnunum uzun süreçte sağlam makinadır dell ve free dos işletim sistemi olmadığı için fazladan 200 lira vermiyorsunuz eğer bilgisayardan anliyorsanız win 7 dwd si ile bi format atarsınız bilmiyorsanızda bi bilgisayarcı 15 liraya format atar bunu tavsiye ederim fijutsi hp acerden uzak dur dell toshiba veya paran coksa sony vaio alabilirsin Ah hocam bir de noktalamalara dikkat etsen de "Burada ne demiş bu adam yaa?" diye düşünmeden bir kerede anlasak? 5 Mayıs 2013 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 5 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) Ekranı biraz küçük bir şey arıyordum.Bir de bataryası çok giden.Ürün bir çok firmanın aksine Çin değil Alman montajı.Tek eksiği ekran kartı paylaşımlı gözüküyor.İntel hd3000(Oyun performansı nasıl olur?) kullanıyormuş.Diğer artı özellikleri parlamayan ekran, klavye su geçirmiyor,hırsızlığa karşı takip sistemi varmış.Bu arada Murat Abi "Bo" diye bir marka olsa baya havalı olurdu, bunun patentini alalım. 5 Mayıs 2013 tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 5 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) Mehmet Hocam mobil bir ürüne ihtiyacım var, daha doğrusu eşim için alacağım.Asusun netbooklarından alacaktım(1025c) modelini onlarda üretimden kalkıyormuş herhalde. 5 Mayıs 2013 tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Hocam netbook veya ultranetbook bakın derim. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Ekranı biraz küçük bir şey arıyordum.Bir de bataryası çok giden.Ürün bir çok firmanın aksine Çin değil Alman montajı.Tek eksiği ekran kartı paylaşımlı gözüküyor.İntel hd3000(Oyun performansı nasıl olur?) kullanıyormuş.Diğer artı özellikleri parlamayan ekran, klavye su geçirmiyor,hırsızlığa karşı takip sistemi varmış.Bu arada Murat Abi "Bo" diye bir marka olsa baya havalı olurdu, bunun patentini alalım. alman montajıdır fakat içindeki parçaların %90 çindir fujitsi alan arkadaşlar pek memnun değil dell al delllen derim batarya ömrü uzundur kasası sağlamdır fıyatı ürün kalitesine göre uygundur 15.6 ekranda idealdir kucuk ekran alırsanız pişman olursunuz dell notebook ların kullanım ömürleri uzundur Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 5 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) http://urun.gittigid...-fiyat-84298049 Mehmet Hocam ve Tufan Hocam bu ürün nasıl? 5 Mayıs 2013 tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Bu olabilir. Asus kaliteli ve servis desteği iyi.Batarya dayanma süreleri daha iyi bunların. Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 5 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) 2gb ram yeterli olur mu?Ramleri tek slotmuş.Bir de değiştirmek için bilgisayarı açmak lazım.Ürünün iki çeşidini buldum.İntel N2800 işlemcili ve AMD c70 işlemcili bu iki işlemci arasındaki fark nedir?Şimdiden teşekkürler yoksa şimdi ilk bahsettiğim ürünü alacaktım. 5 Mayıs 2013 tarihinde Ünal Doğar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 hocam bu atom işlemcili ürünlerden fazla performans bekleme ama işini görür fiyat bana fazla geldi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Mayıs 2013 Paylaş 5 Mayıs 2013 Hocam eşiniz bilgisayarla hangi işleri yapacak. Benim eşimde samsung nc 10 ilk çıkanlardan. Ben internet ve ofice işlerinde çok rahat kullanıyorum Benim bilgisayar MSI s271 modeli 1.5 gb ram var ve 6 yıldır kullanıyorum photoshop web tasarım işlerimi yapıyorum.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 http://www.yenicarsi...ook/id/1044966/ Ürünü biraz uygun fiyata 900 tl ye buldum.Sizce alınabilecek bir ürün mü? Ben bu markayı asla tavsiye etmem.Bir sorun çıkarsa çok uğraşırsınız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Allah'ını seven bu konunun üstüne noktalama işareti atsın. Hangi mesajda sorun var? Yönetime bildir'i kullansana abi? Yorum bağlantısı
Murat Dere 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 http://www.pcdepo.co...k-urun9769.html hocam ben bilgisayar öğretmeniyim bu linlteki ürünü 2 ay önce aldım cok memnunum uzun süreçte sağlam makinadır dell ve free dos işletim sistemi olmadığı için fazladan 200 lira vermiyorsunuz eğer bilgisayardan anliyorsanız win 7 dwd si ile bi format atarsınız bilmiyorsanızda bi bilgisayarcı 15 liraya format atar bunu tavsiye ederim fijutsi hp acerden uzak dur dell toshiba veya paran coksa sony vaio alabilirsin Bo Notebook Alınır Mı? Başlatan : Ünal Doğar, Bugün, 09:06 Bilgisayarın markasını "Bo" sandım ya ben. Ah hocam bir de noktalamalara dikkat etsen de "Burada ne demiş bu adam yaa?" diye düşünmeden bir kerede anlasak? hocam bu atom işlemcili ürünlerden fazla performans bekleme ama işini görür fiyat bana fazla geldi Allah'ını seven bu konunun üstüne noktalama işareti atsın. Hangi mesajda sorun var? Yönetime bildir'i kullansana abi? Hı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Tamamdır arkadaşlarım. Ayrıca lütfen bu tip durumlarda "yönetime bildir" linkini kullanınız. http://www.pcdepo.co...k-urun9769.html hocam ben bilgisayar öğretmeniyim bu linlteki ürünü 2 ay önce aldım cok memnunum uzun süreçte sağlam makinadır dell ve free dos işletim sistemi olmadığı için fazladan 200 lira vermiyorsunuz eğer bilgisayardan anliyorsanız win 7 dwd si ile bi format atarsınız bilmiyorsanızda bi bilgisayarcı 15 liraya format atar bunu tavsiye ederim fijutsi hp acerden uzak dur dell toshiba veya paran coksa sony vaio alabilirsin Sayın Tufan Günaydın, Açtığınız konu ve gönderdiğiniz mesajlarda imla kurallarına (noktalama işaretleri/küçük-büyük harfler), gönderdiğiniz fotoğrafların küçük - çok büyük boyutlu olmasına, alıntılarda fotoğraflar gibi gereksiz kısımların silinmesine, standart font kullanımına dikkat etmeniz gerekmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...ilecek-hususlar linkinde bulunmaktadır. Kural dışı konu ve mesajların tekrarı halinde cezai yaptırım uygulanacaktır. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. - Ford Club Türkiye Yönetimi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Bir arkadaşıma netbook lazım. Daha doğrusu, laptop kadar büyük, 7" kadar küçük olmayan, MS Office işlerini yapabilecek ve projeksiyon cihazına bağlanabilecek bir cihaz arıyoruz. Bu netbook'lar piyasadan kalktı mı? Ben hiç bir sitede doğru düzgün netbook göremedim. Benim önerim tablet + klavyeli kılfıtı, örneğin Samsung Galaxy Note 10.1 WiFi'li ve kılıf. Ancak önceliği netbook, var mı bildiğiniz beklentileri karşılayabilecek bir ürün? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Bir arkadaşıma netbook lazım. Daha doğrusu, laptop kadar büyük, 7" kadar küçük olmayan, MS Office işlerini yapabilecek ve projeksiyon cihazına bağlanabilecek bir cihaz arıyoruz. Bu netbook'lar piyasadan kalktı mı? Ben hiç bir sitede doğru düzgün netbook göremedim. Benim önerim tablet + klavyeli kılfıtı, örneğin Samsung Galaxy Note 10.1 WiFi'li ve kılıf. Ancak önceliği netbook, var mı bildiğiniz beklentileri karşılayabilecek bir ürün? Verelim benimkini. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Verelim benimkini. Sen söylemeden ben iletmiştim zaten senin netbooku. Ancak sıfır istiyorlar. Ya da en azından uzun süre garantili bir şey. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Sen söylemeden ben iletmiştim zaten senin netbooku. Ancak sıfır istiyorlar. Ya da en azından uzun süre garantili bir şey. Abi bence netbook yerine ucuz leptoplar veya ultrabook hatta en son ihtimal tablet baksınlar. İlla netbook alacaklarsa asus en iyisi. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Çok ucuzuna bakmıyoruz, bütçemiz 1000 TL civarı ancak küçük olmasını istiyoruz biz. Laptop olur ancak ufak olmalı 10-11" gibi. Asus 'un hangi netbooku mesela? Model veya satış linki var mı? Abi bence netbook yerine ucuz leptoplar veya ultrabook hatta en son ihtimal tablet baksınlar. İlla netbook alacaklarsa asus en iyisi. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Eylül 2013 Paylaş 21 Eylül 2013 Çok ucuzuna bakmıyoruz, bütçemiz 1000 TL civarı ancak küçük olmasını istiyoruz biz. Laptop olur ancak ufak olmalı 10-11" gibi. Asus 'un hangi netbooku mesela? Model veya satış linki var mı? Abi zaten asusların netbook'ları eee serisi olarak geçiyor. Netbookların mercedesi. Modelleri bu ara takip etmedim. Ama bence netbooka verilecek 1000Tl direk çöp. Mesela biz dün arkadaşa mediamarkttan sony vaio aldık. i5 işlemci 8gb ram ışıklı klavye beyaz renk felan 1569 tlidi. Ama küçük değil 15,6 inç . O fiyata ben olsam kaçırmazdım mesela. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 Zafer, Asus un 11.6 ekranli i3 lu bir modeli var. Annemde netbook olan modeli var, gayet hafif. I3 pahali diye celeron almistim ona. Cok memnun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts