İçeriğe Yönlendir

Netbook Seçimi, Ürün, Donanım Ve Fiyat Tavsiyeleri

Ünal Doğar

Recommended Posts

Zafer Ayvacı

Zafer,

Asus un 11.6 ekranli i3 lu bir modeli var. Annemde netbook olan modeli var, gayet hafif. I3 pahali diye celeron almistim ona. Cok memnun.

Dokanmatik mi?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Zafer Ayvacı
Sani Gerşon

Birazcık öyle olmuş :)

Sanırım netbook işini ikinci elden, tanıdıktan hallediyoruz bu arada. Yerde ararken gökte bulduk :p

LG X130 nasıldır?

Netbook'ların hepsi standarttır.

Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Tablet konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var,hanıma hediye alacağım ,oyun internet vs için kullanılacak,3g olmasına gerek yok gönlümden geçen samsung 10.1 almışken iyi bir şey almak istiyorum.Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.Yurt dışında satılanlar Türkçe dili destekler mi? yardımlarınız için sağolun... 

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bir arkadaşıma netbook lazım.

Daha doğrusu, laptop kadar büyük, 7" kadar küçük olmayan, MS Office işlerini yapabilecek ve projeksiyon cihazına bağlanabilecek bir cihaz arıyoruz.

Bu netbook'lar piyasadan kalktı mı? Ben hiç bir sitede doğru düzgün netbook göremedim.

Benim önerim tablet + klavyeli kılfıtı, örneğin Samsung Galaxy Note 10.1 WiFi'li ve kılıf. Ancak önceliği netbook, var mı bildiğiniz beklentileri karşılayabilecek bir ürün?

Piyasa da pek kalmadılar..Tabletler sonlarını getirdi :D

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Piyasa da pek kalmadılar..Tabletler sonlarını getirdi :D

Aynen öyle olmuş abi. Yok hiç bir yerde.

Neyse ki Çağlar abi'de 1 tane atıl varmış. Onu satın aldık. Şimdilik deneme safhasındalar :D

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ertan Çabuk

Merhaba

ASUS Eee PC Batarya Almam gerek. AL31-1005 2200 mAh 23Wh 10.8 V

Aliexpress te 20-25 usd arasında var ama, onun yerine yurt içinden temin edebileceğim bir yer var mıdır bildiğiniz?

sahibinden ve GG hariç :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Merhaba

Aliexpress te 20-25 usd arasında var ama, onun yerine yurt içinden temin edebileceğim bir yer var mıdır bildiğiniz?

Sani?
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhaba

Netbook'ların bataryası zor bulunur ama, bi foto'sunu yollarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...