İçeriğe Yönlendir

Patlak Lastik Ile Gitmek ?

Hüseyin Yergin

Recommended Posts

Hüseyin Yergin

geçmiş olsun Hüseyin, Ehtiyar söyledi de konudan haberim oldu. neyse sıkma canını, Allah korumuş.

Sağolasın abicim hep ehtiyarın yüzünden zaten :biggrin:

:D :D :D :D Buluşmalarda araba ve yemekten başka ne konuşuluyor ki ehtiyar ;)

Araba, yemek sonra tekrar yemek, tekrar yemek arada yorulunca arabaya devam. :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Araba, yemek sonra tekrar yemek, tekrar yemek arada yorulunca arabaya devam. :fiuw:

Hihohayt, yaşasın ihale bende kaldı yippuuuuuu :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Hihohayt, yaşasın ihale bende kaldı yippuuuuuu :p

Abi yemek-araba-yemek-araba başka ne konuşacağız :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

tabi tabi, sahilde cafede otururkene öyle demiyordun ama, gözler fıldır fıldır dönüyordu. sakın yalanlama, koskoca devletin memuru şahit. :D :D :D

Abi beni karıştırmayın iki ehtiyarın arasına girilmez. Hem senin de gözünden birşey kaçmıyor o konuya gelirsek şimdi burada yazamıyom :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Can Uzunefe patlak lastik ile Edirneden İstanbul'a gitmişti.. 16 psi hava vardı lastikte...

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/195757-tiremoni-lastik-isi-ve-basin-izleme-sistemi-tpms/

Bundan almak lazım...

Selçuk geçen gün aradı beni.. Lastiğim patlakmış, bu cihaz sayesinde farkettim, yoksa bu halde yola çıkardım, kısa süre önce kontrol etmiştim diyordu..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
Can Uzunefe patlak lastik ile Edirneden İstanbul'a gitmişti.. 16 psi hava vardı lastikte...

Edirne degil Abi, Botaş virajından (Tekirdağ) 215 ile AMG ile kapışırken patlamıştı :)

215km ile giderken lastiğin fıslama sesini duyup, duruyor.. Arkasındaki M3 BMW, AMG durup, oo sen kocaoğlan değilmisin deyip, yardımcı olmuşlardı.. 16 değil 8psi hava vardı Abi, lastik kendini tamir ediyormuş ( cooper Tıres)

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Edirne degil Abi, Botaş virajından (Tekirdağ) 215 ile AMG ile kapışırken patlamıştı :)

215km ile giderken lastiğin fıslama sesini duyup, duruyor.. Arkasındaki M3 BMW, AMG durup, oo sen kocaoğlan değilmisin deyip, yardımcı olmuşlardı.. 16 değil 8psi hava vardı Abi, lastik kendini tamir ediyormuş ( cooper Tıres)

Ulen amma sallamışım bende :D

Sonuçta lastik patlaktı ama :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

büyük geçmiş olsun ALLAH kazadan beladan korusun hepimizi.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Ulen amma sallamışım bende :D

Sonuçta lastik patlaktı ama :D

:D Abartma abi sende yahu, okadarda değil, Patlak olduğu dışında hep sallamışın :D

iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...