Emrah Akdoğan 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Merhabalar. Aracımın yan aynaları videodaki gibi oynamaktadır. Sizce bu durumunnadil giderebilirim? Her iki aynada da bu durum var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 rüzgarda da titrer bunlar? her ikisi de? aynı anda? hiç sökülüp takıldı mı? Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Kapıyı açın tam o hizada yuvarlak lastik var. Onu çıkarın 3-4 cm içerde bı lokma civata var. Onu sıkın düzelir. Tecrübeye sabit. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 rüzgarda da titrer bunlar? her ikisi de? aynı anda? hiç sökülüp takıldı mı? Abi bu titremeden çok gevşeyen bir vidaya benziyor. Sanıyorum dediğin gibi sökülüp iyi takılmamış. Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 11 Haziran 2013 Yazar Paylaş 11 Haziran 2013 Kapıyı açın tam o hizada yuvarlak lastik var. Onu çıkarın 3-4 cm içerde bı lokma civata var. Onu sıkın düzelir. Tecrübeye sabit. Yarin bi bakayim, bilgi icin tesekkurler. Sokulup sokulmedigini bilmiyorum aracin subattan bu yana sahibiyim de Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Ben aracımı sıfır aldım 3-4 ay sonra bir çocuğun top vurması sonucu kontrol ederken anladım sallandığını. Bence üretilen bazılarında böyle gevşeklikler olabilir diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 11 Haziran 2013 Paylaş 11 Haziran 2013 Ben de bu başlıktan devam edeyim öyleyse Benim aynamın dışı böyle oynamıyor. Ama sanki aynanın kendisi fazla salınım yapıyor yoldayken hareket halindeyken. Bakarken rahatsız bile ediyor bazen. Yolcu tarafındakinde böyle bir oynama yok gözüm yanılmıyorsa. Ayna kontrol edilebiliyor butondan, kozmetik açıdan da dışarıdan bir sorun yok gibi. Çok kurcalamadan bunu sabitleyebilmenin bir yolu var mıdır ya da bu hareket normal midir sizce? Yorum bağlantısı
Atilla Atun 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 ha benimkide ( sol ) yıkamaya girince oynar oldu Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 12 Haziran 2013 Paylaş 12 Haziran 2013 3-4 mesaj yukarda yazdığımı yapın oynamaz. Büyük ihtimalle fabrikadan gelişte yeterince sıkmıyorlar... Yorum bağlantısı
Atilla Atun 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 3-4 mesaj yukarda yazdığımı yapın oynamaz. Büyük ihtimalle fabrikadan gelişte yeterince sıkmıyorlar... elimde alet olmadığı için sanayiye gidince denerim.saol Yorum bağlantısı
Emre Köksal 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Ben de o sekilde vidayi saglamlastirdim... Gevsemistir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 (düzenlendi) Şu aynayı kapıya ne takarlar be kardeşim, taksanıza adam gibi köşeye oynamasın 15 Haziran 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 15 Haziran 2013 Paylaş 15 Haziran 2013 Benim focusta da sağ yolcu tarafı hareket halindeyken rahatsız edici derecede oynuyor, birgün iyice kontrol ettim sağına soluna baktım ancak aynada olması gereken yerde orjinal ford amblemini göremedim ve değiştiği kanısına vardım. Sanırım yan sanayi takmışlar ve montaj problemli olmuş. Yolda titreyip duruyor. Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 17 Haziran 2013 Yazar Paylaş 17 Haziran 2013 Bir büyük lokma var o ana tutucu, yanında ki minik vida ne icin acep? Kırık gibi duruyorda... Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 18 Haziran 2013 Paylaş 18 Haziran 2013 Eğer tek vida olsaydı 360 derece dönerdi. O küçük olan şey o dönüşü engellemek için bir tırnak... Yorum bağlantısı
Ufuk Çatıkkaş 28 Haziran 2013 Paylaş 28 Haziran 2013 (düzenlendi) Ben de bu başlıktan devam edeyim. Otomatik katlanabilir yan aynalar; Aracı kilitlerken sesli kapanıyor. Kapandıktan sonra bile 3-4 saniye mekanik ses yapıyor. Ne zaman servise gitsem hallettirdim, fakat 1-2 gün sonra tekrar yapmaya başlıyor. Bunun kesin çözümünü merak ediyorum. 28 Haziran 2013 tarihinde Ufuk Çatıkkaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 11 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2013 sıktım ve aşağı yukarı serbestliği giderdim fakat şimdi de sürücü tarafı ayna camı titriyor oldukça, sağda öyle değil... Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 13 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2013 başından geçen veya çare bulan yok mu? Yorum bağlantısı
Kutay Akçar 13 Ağustos 2013 Paylaş 13 Ağustos 2013 Ben de bu başlıktan devam edeyim öyleyse Benim aynamın dışı böyle oynamıyor. Ama sanki aynanın kendisi fazla salınım yapıyor yoldayken hareket halindeyken. Bakarken rahatsız bile ediyor bazen. Yolcu tarafındakinde böyle bir oynama yok gözüm yanılmıyorsa. Ayna kontrol edilebiliyor butondan, kozmetik açıdan da dışarıdan bir sorun yok gibi. Çok kurcalamadan bunu sabitleyebilmenin bir yolu var mıdır ya da bu hareket normal midir sizce? bu bahsedilen kasa harici titreklik, azda olsa benim sol aynada da var. ha benimkide ( sol ) yıkamaya girince oynar oldu Aynayı hiç çarptınızmı veya parktayken çarpılmış olabilir mi? Aynısı beşıma geldi adamın biri parkedip kapıyı açtı paaat sağ aynayı vurdum adamın kapısına hemde hızımda 30-40KM/h filan vardı. Aha dedim parçalandı aynanın dışı kesin. indim baktım şok oldum çizik dahi yok sadece diğer arabanın boyası kalmış üzerinde sildim geçtim healal olsun ne sağlammış diyerek devam ettim sonra baktımki titreme yapıyor özellikle cam açıkken... Çokta önemsemdim ama yüksek süratlerde (90 üstü) ve cam açıkken rölantide titreme yapıyor.. Sol tarafta hiçbir titreme yokken sağ titriyor. İçeride muhtemelen bir tırnak kırıldı ama.... Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 14 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2013 Ben çarpmadım ama park halide birşey olduysa bilenem. Açıp kontrol etsem mi acaba? Kapağın nasıl açıldığını bilen var mı acaba ? Yorum bağlantısı
Emrah Akdoğan 14 Ağustos 2013 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2013 ben söktüm tırnak falan kırık değil.heralde ayna camını tutan vantuzlarda sıkıntı var.nasıl sökülüyor,ayna camının arkadına destekleyici bir çözüm bulunabilir mi ki ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts