Aydın Akdeniz 5 Temmuz 2013 Paylaş 5 Temmuz 2013 arkadaşlar , forumda her meslekten her alandan değerli üyelerimiz var . bana öneri tavsiye lazım . uydu sistemleri ve oto ses sistemleri üzerine 4 yıla yakın süredir bağımsız olarak çalıştırdığım işyerime yetkili servislik yapabileceğim firmalar bakıyorum . örneğin ; - akıllı tahta sistemleri montajı satışı gibi , - bankalardaki yada hastanelerdeki sıramatikler gibi , uydu ve tv markalarını almak istemiyorum çünkü pek değeri kalmadı . otomasyon üzerinede olabilir . başka neler olabilir yada bildiğiniz firmalar varsa irtibata geçebilirim . taşıt , uzun yol , gündüz gece , personel sorunum yok . teşekkür ederim . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Temmuz 2013 Paylaş 5 Temmuz 2013 Isıtıcılar soğutucular... Tabi ilgi ve bilgi alanınıza giriyorsa... Yazar kasalar.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 5 Temmuz 2013 Paylaş 5 Temmuz 2013 Önce ilgilendiğin branşın TSE de hangi ilgili HYB standardına denk geldiğine bak. Daha sonra dandirik bir firma ile noter onaylı servislik sözleşmesi yap. O sözleşme ile TSE ye müracat et, HYB belgesi almak istiyorum diye. HYB belgesini aldıktan sonra işin çok kolaylaşır, hatta firmalar seni armaya başlar. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2013 Bunu bir araştırayım tse konusundan kim daha iyi anlar ki ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Temmuz 2013 Paylaş 5 Temmuz 2013 Isıtıcılar soğutucular... Tabi ilgi ve bilgi alanınıza giriyorsa... Yazar kasalar.. Yazar kasalardan ekmek çıkmıyormuş abi Sharp servisi söylemişti bozulmuyor meretler bırakacağım servisi diyordu ve bıraktı Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2013 Isıtıcılar soğutucular... Tabi ilgi ve bilgi alanınıza giriyorsa... Yazar kasalar.. yazar kasa olabilir isitma sogutma konusunda gereginden fazla esnaf var burda Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2013 Ben çok iyi anlarım. peki ne yapmam gerekiyor . nasil bir yol izlemeliyim Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 5 Temmuz 2013 Paylaş 5 Temmuz 2013 Önce sektör belirleyebilirsin. Elektrik mi elektronik mi?Çorum'u taraman gerekir. Hem görsel hem de internet üzerinden.Örnek olarak diyelim ki Pioneer oto müzik sistemleri veya Arzum, Tefal vb elektrikli ev aletleri yetkili servisi olmak istiyorsun.Araştırırsın Çorum'da yetkili servis var mı yok mu? Daha sonra tse'nin internet sitesinden bakarsın gerçekten resmi olarak var mı, ona göre hareket edersin. 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 5 Temmuz 2013 Paylaş 5 Temmuz 2013 Sektör belirledikten sonra TSE ye gidiyorsun ve ilgili HYB standard numarasını öğreniyorsun. Standard numarasını öğrendikten sonra o standardın ücretini ödeyip satınalıyorsun. 15-30 TL gibi ücreti olması gerekir. Daha sonra standardı okuyorsun ve standardın içeriğine göre işyerini düzenliyorsun. Daha sonra bir firma ile noter onaylı servislik sözleşmesi yapıp TSE'ye 500 TL gibi para yatırıp muayene talebinde bulunuyorsun. İşyerine gelip kontrol ediyorlar. Eğer uygunsa belgeni veriyorlar. Şartları yerine getirebildiysen 1500-2000 TL gibi paraya malolur. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2013 Tamamdir abi yarın detaylı araştırıyorum.Başka önerilere de açığım. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2013 fuarları fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum . yeni teknolojileri ve daha Türkiye'ye gelmemiş teknolojileri araştırıyorum sürekli Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 inşaat yapı fuarlarına git her koldan branştan iş kolları göreceksin tabiki yeni çıkan bir ürünleride tanıma imkanın olacak . biz zamanında ufo marka ısıtıcıları fuarda tanışarak bayi ve servisliğini almıştık kaymağını yedikten sonra zaten bir sürü soba çıktı. Zamanında bu markanın yetkili servisliği yapmıştım. Yedek parça alımında Türkiye rekoru benimdi Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2013 Sektör belirledikten sonra TSE ye gidiyorsun ve ilgili HYB standard numarasını öğreniyorsun. Standard numarasını öğrendikten sonra o standardın ücretini ödeyip satınalıyorsun. 15-30 TL gibi ücreti olması gerekir. Daha sonra standardı okuyorsun ve standardın içeriğine göre işyerini düzenliyorsun. Daha sonra bir firma ile noter onaylı servislik sözleşmesi yapıp TSE'ye 500 TL gibi para yatırıp muayene talebinde bulunuyorsun. İşyerine gelip kontrol ediyorlar. Eğer uygunsa belgeni veriyorlar. Şartları yerine getirebildiysen 1500-2000 TL gibi paraya malolur. elektronik üzerine servislik alabilirim gerekli donanımım var demek değilmi bu belge yanlış anlamadım yani . Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 elektronik üzerine servislik alabilirim gerekli donanımım var demek değilmi bu belge yanlış anlamadım yani . Evet doğru. Hizmet vermeye yeterliyim, bunu TSE'de onayladı. Bu belgenin olması işyerine değer katar, seni/firmanı tanımayan ama senin yetkili servisliğini almak istediğin firmalara güven verir. Ama yetkili servislik alabilmen için kesin yeterli değildir. Firmanın o bölgede servisi var ise seninle çalışmak istemeyebilir. Aslında bunlar bahane değil, azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2013 anladim . önemli olan markayı bulup ben buyum demek . peki önerebileceğin bir firma var mı abi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 Bizm fordclubtr nin servisliği al en güzeli bu aralar server değişimiydi bakımdı falan filan derken çok göçüyor iyi para bırakır 1 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 anladim . onemli olan markayi bulup ben buyum demek . peki onerebilecegin bir firma varmi abi Piyasada yüzlerce marka var. Ona kendin karar vereceksin. Karar verebilmen için piyasa araştırması yapman gerekir. Nerede ne satılıyor. En çok ne satılıyor, markası ne gibi. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2013 Bizm fordclubtr nin servisliği al en güzeli bu aralar server değişimiydi bakımdı falan filan derken çok göçüyor iyi para bırakır kaç para bırakır aylık ? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 6 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2013 Aman pc servisi almayın. hiç işim olmaz Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 6 Temmuz 2013 Paylaş 6 Temmuz 2013 Yazar kasalardan ekmek çıkmıyormuş abi Sharp servisi söylemişti bozulmuyor meretler bırakacağım servisi diyordu ve bıraktı Liseden mezun olduğumda çalıştığım yer Telra'nın da yetkili servisiydi. Özellikle o zamanın daha doğrusu eski yazar kasaların kodlanması bilmeyene çok zordu. TL-YTL-TL geçişlerinde, pampalara kasa yasası çıktığında patronlarım sağlam gelir elde etmişlerdi. İşten ayrıldıktan sonra programlama için iş yoğunluğundan müşterileri bana yönlendiriyorlardı fena harçlık çıkartıyordum. Şimdiki kasalar basit millet bilinçli herkes kendi programlamasını kendisi yapabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 Piyasada yüzlerce marka var. Ona kendin karar vereceksin. Karar verebilmen için piyasa araştırması yapman gerekir. Nerede ne satılıyor. En çok ne satılıyor, markası ne gibi. abi bu hyb için ne şartlar var bilgi verebilirmisin yada link verirsen bende bakarım. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 9 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2013 sıramatikler ve barkod okuyucular için birkaç firmayla görüştüm bakalım . çorum çevresine bakan servisleri yokmuş olacak gibi duruyor . Yorum bağlantısı
Recommended Posts