İçeriğe Yönlendir

Işyerime Yetkili Servislik Almak Istiyorum . Neler Olabilir ?

Aydın Akdeniz

Recommended Posts

Nihat Palolu

abi bu hyb için ne şartlar var bilgi verebilirmisin yada link verirsen bende bakarım.

Tse tarafından basılmış yayınlar tse tarafından ücretli satılıyor.

İnternette bu bilgilere ulaşılamıyor. Yani armut piş ağzıma düş olmuyor.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Tse tarafından basılmış yayınlar tse tarafından ücretli satılıyor.

İnternette bu bilgilere ulaşılamıyor. Yani armut piş ağzıma düş olmuyor.

:D  tamam abi armuda gerek yok  

tse bürolarındanmı ulaşmam lazım ?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Yeni tip yazarkasaların proglamlaması yetkili servisler tarafından yapılacak, bilginize...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Aydın Akdeniz

Yayın satışı olması lazım gideceğin yerde. Gitmeden önce sormak lazım.

Ya da aşağıdaki linkden abone olup alacaksın.

https://intweb.tse.org.tr/TSEIntWeb/Yetki/Login/Login.aspx?Durum=TR

çorumdaki tse müdürlüğünü buldum abi . bikaç firmayıda aradım bir tanesi o belgeyi sordu . masraf olarakda ortalama 1000 lira çıkartıyorlar . her yılda yenilemek gerekiyormuş . tek firmanın servisliğini alırsan her yıl 475 vermem gerekiyormuş. firma arttıkça fiyatda katlanıyormuş . sırf para tuzağı ama yapacak bişey yok . firmaları tekrar aramaya devam edicem . olumlu dönen olursa illa belge derse mecbur alacam .

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
(düzenlendi)

çorumdaki tse müdürlüğünü buldum abi . bikaç firmayıda aradım bir tanesi o belgeyi sordu . masraf olarakda ortalama 1000 lira çıkartıyorlar . her yılda yenilemek gerekiyormuş . tek firmanın servisliğini alırsan her yıl 475 vermem gerekiyormuş. firma arttıkça fiyatda katlanıyormuş . sırf para tuzağı ama yapacak bişey yok . firmaları tekrar aramaya devam edicem . olumlu dönen olursa illa belge derse mecbur alacam .

Firma arttıkça fiyat katlanmıyor.

Örnek olarak tek firma için 1000 ödeniyorsa iki firma için 1100 ödeniyor.

Kafayı kullanırsan kar edersin bu belgeden.

Tek firmadan belge kullandırma ücreti örnek 800 adın. İki firmadan 1600

Belge yenilemeye 1100 verdin 500 cepte kaldı :)

tarihinde Nihat Palolu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

birde o var değilmi benim aldığım belgeyi başkasıda kullanabiliyor

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Aydın Akdeniz

iş yerimin düzenini bozmadan fatura tahsilatı yapmak mantıklı gelmeye başladı . görüşleriniz nedir ? sistemden bilgisi olan varmı? 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Artık yetkili servisler kargoya aracı olmuş durumdalar..cihazı servise götürüyorsun, İstanbul' a göndereceğiz ne çıkarsa diyorlar...Fotokopi makineleri işini tavsiye ederim sizn oralarda..Düzgün yapana her zaman iş çıkar...

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Artık yetkili servisler kargoya aracı olmuş durumdalar..cihazı servise götürüyorsun, İstanbul' a göndereceğiz ne çıkarsa diyorlar...Fotokopi makineleri işini tavsiye ederim sizn oralarda..Düzgün yapana her zaman iş çıkar...

onlarada bakıyorum gündüz bi kaç firmayı arıyacam .

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Modası geçti onun artık tüm atmler alıyor nerdeyse birde internet şubeleri bitirdi onları ankarada hiç kalmadı yaşlı insanlar bile atmleri kullanıyor fatura ödemelerinde.

burda daha yeni yeni başladı bu yerler . internet kullanımı fazla yaygın değil . yani fatura ödeyenler orta yaş kesimi onlarda sıra beklememek için bu tarz yerleri kullanıyorlar .

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

burda daha yeni yeni başladı bu yerler . internet kullanımı fazla yaygın değil . yani fatura ödeyenler orta yaş kesimi onlarda sıra beklememek için bu tarz yerleri kullanıyorlar .

Bu tip yerlerde en büyük sorun GÜVEN meselesi.Bizim halkımız maalesef güven duymuyor ve kuyrukta beklemeyi tercih ediyor. Elektrik su gibi faturaların üstünde de aşağıda ki kurumlar dışında ki yerlere ödeme yapmayın diye uyarı var..Bu yüzden de beklenen ilgiyi hiç bir zaman görmedi bu fatura ödeme merkezleri. Özünde çok iyi ama..aması var :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Abi uzun soluklu olacağını düşünmem interneti geçtik atmler komisyonsuz kolayca alıyor bence meslekle ilgili birşeyler yapsan büyümen kolay olur kolay gelsin...

dogru soyluyon . gunes panelleri yeni yeni giriyor piyasaya onuda arastiriyorum . dijiturkde bayilik verelim diyor .

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ankara' da olsan Aydın sana bir telefon numarası devrederdim, D-Smart ve Smile ADSL den çok seni ararlardı...Hem yeni abonelik hem fatura tahsilatı hem arıza için... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

o nasıl numaraymış abi ne iş yapıyo kullanan vatandaş :D

digitürk tavsiye ederim duyduğum kadarıyla mesela evde bir tv de digitürk var diğer çanak bozulunca ilk aranacak yer olarak akla geliyormuş diğer ürünlerin hizmetinden gelen kar digitürk geçiyor diye duymuştum elemanlardan

yeni abonelikde falan bayaa bi kar bırakıyor satıcıya 

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

o nasıl numaraymış abi ne iş yapıyo kullanan vatandaş :D

yeni abonelikde falan bayaa bi kar bırakıyor satıcıya 

Benim telefon numaram, akşama kadar D-Smart veya Smile Adsl diye arıyorlar yurdumun uyanık insanları... :D

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Benim telefon numaram, akşama kadar D-Smart veya Smile Adsl diye arıyorlar yurdumun uyanık insanları... :D

:unsure2:  senle ne alakası var abi ?

Yorum bağlantısı
  • 10 ay sonra...
Aydın Akdeniz

Firma arttıkça fiyat katlanmıyor.

Örnek olarak tek firma için 1000 ödeniyorsa iki firma için 1100 ödeniyor.

Kafayı kullanırsan kar edersin bu belgeden.

Tek firmadan belge kullandırma ücreti örnek 800 adın. İki firmadan 1600

Belge yenilemeye 1100 verdin 500 cepte kaldı :)

abi hafta içinde kayseride bir danışmanlık şirketi yetkilileri geldi . tse belgenizi biz alalım bikaç tanede firma servisliği verelim . yıllıkta 2000 tl nakit verelim . işyerinin tse için eksiklerinide yaptırın masrafını verelim dediler. (eksikler:wc+kaçak akım rölesi falan ) sözleşme yapıldı . vekalet verildi . 

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

abi hafta içinde kayseride bir danışmanlık şirketi yetkilileri geldi . tse belgenizi biz alalım bikaç tanede firma servisliği verelim . yıllıkta 2000 tl nakit verelim . işyerinin tse için eksiklerinide yaptırın masrafını verelim dediler. (eksikler:wc+kaçak akım rölesi falan ) sözleşme yapıldı . vekalet verildi . 

Ben olsam danışmanlık firmaları ile çalışmazdım. İnşallah başın ağrımaz ve maddi zarara uğramazsın.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Ben olsam danışmanlık firmaları ile çalışmazdım. İnşallah başın ağrımaz ve maddi zarara uğramazsın.

sözleşmeyi muhasebecime okuttum . birlikte inceledik abi . boşluk olan yerler vardı . süreyle ilgili falan . oraları doldurtup noterde onaylatıldı . bakalım ne olacak . 

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

sözleşmeyi muhasebecime okuttum . birlikte inceledik abi . boşluk olan yerler vardı . süreyle ilgili falan . oraları doldurtup noterde onaylatıldı . bakalım ne olacak . 

Danışmanlık firmasına para ödeyeceksin. İşyerini tse'nin istediği kriterlere göre düzenleyip masraf yapacaksın.

Tse'ye de para ödeyeceksin, bir de bu firmanın senin belgene eklettireceği firmalar için de para ödeyeceksin.

Bu masrafları kimden alacaksın?

Belgeye firma eklettirip tse fatura kestiği anda iptal edilemiyor en az 365 gün kalması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

para istemiyorlarmış . sözleşmedede masrafların şirket tarafından karşılanacağı yazıyor abi . sana öm atıyorum abi bi bakarmısın . 

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

para istemiyorlarmış . sözleşmedede masrafların şirket tarafından karşılanacağı yazıyor abi . sana öm atıyorum abi bi bakarmısın . 

İşyerin kaç metrekare?

Bir de hangi kriter için belge alıyorsun?

HYB 10079 HYB 10956 ?

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

depo+üst kat var abi . 50-55 metre kare üzerinden tse alacaklarmış . kriterinden bilgim yok 

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

depo+üst kat var abi . 50-55 metre kare üzerinden tse alacaklarmış . kriterinden bilgim yok 

Kriter dediğim hangi branş, elektrik elektronik bilgisayar...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...