Enis Sever 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Anlatım harika sırf bu sebep için bile araç alınabilir. Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Paylaşım için teşekkürler Sani. Bagaj koltuklu/koltuksuz kaç lt.diye sorsam, bilgin var mı ? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Abi şu facebooktaki incelemenin i'sinden anlamayan otomobil dünyasına gönderelim. Valla çok güzel ve detaylı olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 Teknik verisi derki, 5 koltuklu versiyonda koltuklar açıkken 827dm3 , koltuklar çıkarılınca 2617dm3 Örnek vermek gerekirse, Transit Connect'teki en yüksek kapasite 2300dm3 Abi şu facebooktaki incelemenin i'sinden anlamayan otomobil dünyasına gönderelim. Valla çok güzel ve detaylı olmuş. Bahsettiğin site bu mudur? http://www.otomobildunyam.com/test-dacia-lodgy/ Bu ise, hiç bir şey anlatmamışlar ki 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Teknik verisi derki, 5 koltuklu versiyonda koltuklar açıkken 827dm3 , koltuklar çıkarılınca 2617dm3 Örnek vermek gerekirse, Transit Connect'teki en yüksek kapasite 2300dm3 Bahsettiğin site bu mudur? http://www.otomobildunyam.com/test-dacia-lodgy/ Bu ise, hiç bir şey anlatmamışlar ki Evet bu. Kendilerini inceleme yapıyoruz sanıyorlar. Video çekiyorlar müzik konuşma sesi ayarlı değil. Doğru düzgün bilgi yok, adamın sesi rüzgar sesinden duyulmuyor. Gerçekten çok amatörler. Sen bunlarn yanında baya profesyonel kalmışsın Abi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 Evet bu. Kendilerini inceleme yapıyoruz sanıyorlar. Video çekiyorlar müzik konuşma sesi ayarlı değil. Doğru düzgün bilgi yok, adamın sesi rüzgar sesinden duyulmuyor. Gerçekten çok amatörler. Sen bunlarn yanında baya profesyonel kalmışsın Abi. Peki niye bu kadar ünlüler? Ayrıcalıkları vardır illa ki? Bi de Mustafa Tüfekçi ile Murat Yılmaz'a sesleniyorum. Sizin de bi siteniz vardı inceleme yaptığınız. Ne oldu o proje? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Peki niye bu kadar ünlüler? Ayrıcalıkları vardır illa ki? Bi de Mustafa Tüfekçi ile Murat Yılmaz'a sesleniyorum. Sizin de bi siteniz vardı inceleme yaptığınız. Ne oldu o proje? Facebook'ta ünlü oldular diyelim. Şans biraz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2013 Facebook'ta ünlü oldular diyelim. Şans biraz. Facebook gruplarının yazılışlarından belli Şimdi baktım diğer testlerine. Sadece arabanın gidişinden, çok az da konforundan bahsediyorlar. Ayrıca yazım tarzları profesyonellikten bayağı uzak. Kendi incelememe baktım, harbiden bunların yanında çok iyi kalıyor Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Facebook gruplarının yazılışlarından belli Şimdi baktım diğer testlerine. Sadece arabanın gidişinden, çok az da konforundan bahsediyorlar. Ayrıca yazım tarzları profesyonellikten bayağı uzak. Kendi incelememe baktım, harbiden bunların yanında çok iyi kalıyor Aynen öyle. Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 modern kartal gibi geldi... arka bagaj falan ... Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Tam bizim millete göre,geniş bagaj,parçası ucuz,yakıtı az Bu arada 10 numara inceleme olmuş eline emeğine sağlık.. Yorum bağlantısı
Serhat Işık 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 araç ile ilgili eksiksiz bielgiler içi teşekkürler.dün yolda görmüştüm.kasa çok agüzel değil ama içini bilmiyorum.ticaret için en ideal araçlar ford birde reno istanbul yollarına ancak bunlar dayanıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 11 Temmuz 2013 Paylaş 11 Temmuz 2013 Beğendim anlatımını, ilk gördüğümde söz daha az hırpalayacağım seni. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2013 Güzel inceleme olmuş, facebooktan gördüm ben de. Başta dacia ne ki neyini incelemiş dedim de, helal olsun adamlara, bluetooth, yol bilgisayarı, esp vs. olmasına şaşırdım... O eski halindeeeen eser yok şimdiiii Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2013 Geçen sandero kullandım, yeni kasa değildi ama, torosun yeni kasası gibiydi, kazık gibi her yeri. Ha bi de kornayı sinyalde görünce yuh dedim. Daha Sandero'lar nasip olmadı kullanmak. Ancak hem sokakta gördüklerim, hem de içine göz attıklarım ClioIII ile aynı yapıya sahip gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Sani Bey inceleme için çok teşekkürler. Çok merak ediyordum bu Lodgy' yi. Emeğiniz gözardı edilemez 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Ben bayide incelemiştim tarzım olmadığından sevmemiştim ama korna hiç dikkatimi çekmedi, yoksa kesin beğenirdim Malum ağır vasıtacıyım alışığım bu kornalara. Ellerine sağlık Sani güzel iş çıkarmışsın 1 Yorum bağlantısı
Necat Ertan 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Sani anlatımın için teşekkürler. Geçenlerde Loddy ticari taksiye binmiştim. Gayet ferah ve konforlu gelmişti. Parasına göre iyi araçmış vesselam. Bu arada Esp sistemi için illahaki 4 disk fren olmasına da gerek yokmuş onu öğrenmiş oldum 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2013 Cama su püskürtünce de sileceği otomatik çalıştırmıyor. Yeni kasalarında olmadığına emin misin? Lodgy bahsettiğin durum mevcut. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2013 YSB'nin kullandığı Sandero için söyledim. Hee, peki. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 120 ile giderken yandan otobüs geçince, refuje savuruyor mu? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2013 120 ile giderken yandan otobüs geçince, refuje savuruyor mu? Otobüsün geçmesine gerek yok Yüksüz durumdayken 120 otobanda savuruyor gerçekten. Rüzgarsız alanda sıkıntı yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Kangoo bu konuda bir adım ilerde yani Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 15 Temmuz 2013 Kangoo bu konuda bir adım ilerde yani Boş kangoo'muz da aynı hızda savruluyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts