Mehmet Gürcüoglu 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 (düzenlendi) Yoğun çalışmaların vermiş olduğu yıpranmışlığı bir nebze olsun gidermek için memleketimin hoyrat dalgasını, hırçın akan sularını, yeşilin tonlarını, bol oksijenli köylerini görmem gerekiyordu ve yaklaşık iki iki hafta önce yola çıktım. Erzurum- Kars arası yol kadar hiçbir yol beni bu kadar yormuyor ve arabadan soğutmuyor... Neyse kop dağını devirdikten sonra önce Bayburt sonra Gümüşhane'ye varıyorum. Bu iki ilimizin bana hissettirdikleri Çocukken annem köfte yaptığında, köfteye yemem için önce sebzeli çorbayı yemek zorunda kalmam gibi. Yalnız Bayburt'ta yeni açılan "sessiz bahçe" tam anlamıyla oraya hayat vermiş, o yolu kullananların mutlaka mola vermesi gereken bir yer. Ziganayı çıkarken elim ayağım titriyor heyecandan. Bir yandan 1.2 motorun bana verdiği sıkıntı da var.. Yolculuğun sonuna doğru yaşanan bıkkınlık tükenmişlik ve yorgunluk... Her şey bitti tünelin ucunda başka bir dünyaya geldim... En güzel ses kuzuların sessizliğiydi Kuzuların tadına baktıktan sonra, havanın ve manzaranın keyfine vardır sigara ve çay... Ardından maçka ve trabzon istikametinden Araklı Yassıkaya istikametine vardım ve bir hafta boyunca hem dinlenip hem gezdim.... Bu yolculuğun ve tabiki kuzuların fotoları yok çünkü daha önce epeyce gitmiştik.. Sahi ya ben neden böyle uzun uzun anlattım on defa gördüğüm yerleri... herhalde açlık beni duygusal yaptı İşte sırasıyla fotoğraflar: Köy kahvaltısı olmasa da köyde kahvaltı kahvaltıdan sonra istenmeyen görüntüler işler bittikten sonraki içtiğim kahvenin fotosunu bulamıyorum 17 Temmuz 2013 tarihinde Mehmet Gürcüoglu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 anlattığın yerleri görmek inşallah bize de naip olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 17 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2013 Çayeli'nden öteye gidelim yalı yalı çayeline gitmişken kuru fasülye yemeden dönmek olmazdı.. Tabaklar boşken 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Vay vay bizim buraya gelmişsin ama insan bi haber verir. Kurufasulyeyi nerde yediniz? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 (düzenlendi) Ben olsam Şafşat üzeri giderdim Bu kadar profesyonel olduğunu neden Iğdır'a geldiğinde söylemedin hocam, şikayet edeceğim seni bizimkilere Karadeniz bambaşka bir yer, son 9 yıldır askerlik harici her sene en az bir sefer gitmişimdir bu sene ki kontenjanım duruyor Vay vay bizim buraya gelmişsin ama insan bi haber verir. Kurufasulyeyi nerde yediniz? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/245486-trabzonda-ufak-bir-toplant%C4%B1-yapsak-m%C4%B1/#entry2009042 17 Temmuz 2013 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 17 Temmuz 2013 Paylaş 17 Temmuz 2013 Abi sen gezmeyemi ticarete mi gittin yav. Halı yakışmış ellerine Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 18 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2013 Vay vay bizim buraya gelmişsin ama insan bi haber verir. Kurufasulyeyi nerde yediniz? konu açtıydı oğuzhan amma kimseden ses çıkmadı.Katılım olsaydı bütün orta ve doğu karadeniz toplanacaktık. sağlık olsun. batum planım var o zaman olabilir kuruyu ismi l harfiyle başlayan çayelinde bir lokantada yedik ama tam hatırlamıyorum sonrada sarıköşke çıktık laz böreği yemek için amma yokmuş Abi sen gezmeyemi ticarete mi gittin yav. Halı yakışmış ellerine ee köydeki eve senede iki defa gittiğim için haliyle yıkamak gerekiyor her şeyi.. Baktım bizimkiler yıkamaya geçmiş dedim bir poz vereyim Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 18 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2013 (düzenlendi) Ben olsam Şafşat üzeri giderdim Bu kadar profesyonel olduğunu neden Iğdır'a geldiğinde söylemedin hocam, şikayet edeceğim seni bizimkilere Karadeniz bambaşka bir yer, son 9 yıldır askerlik harici her sene en az bir sefer gitmişimdir bu sene ki kontenjanım duruyor http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/245486-trabzonda-ufak-bir-toplant%C4%B1-yapsak-m%C4%B1/#entry2009042 O yoldan gitmiyorum inat ettim.. ama karakurt aktarmalı katılabilirsin gezilere mesela batuma? 18 Temmuz 2013 tarihinde Mehmet Gürcüoglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 O yoldan gitmiyorum inat ettim.. ama karakurt aktarmalı katılabilirsin gezilere mesela batuma? Batum oraya da mı Erzurum üzeri gideceksin ne zaman gideceksin Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 18 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2013 Batum oraya da mı Erzurum üzeri gideceksin ne zaman gideceksin bana o yolu öneren herkese inat o yolu kullanmak istemiyorum alıştım öteki yola veya tek sebep kuzular olabilir ne zaman gideceğim muamma hayatımdaki iki ay belirsizliklerle dolu. o yüzden net değil ama olunca senin haberin olur Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 bana o yolu öneren herkese inat o yolu kullanmak istemiyorum alıştım öteki yola veya tek sebep kuzular olabilir ne zaman gideceğim muamma hayatımdaki iki ay belirsizliklerle dolu. o yüzden net değil ama olunca senin haberin olur Yok haber verme bana dayanamam gelirim ondan sonra Sen gizlice git gel hocam 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 18 Temmuz 2013 Paylaş 18 Temmuz 2013 Lale lokantasımıydı yoksa? Asıl kuru fasülyesini Hüsrev yapıyor. Servet abi iyi bilir orayı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Temmuz 2013 Paylaş 19 Temmuz 2013 Güzel olmuş hani geçit ve yol fotoğrafları hep kendini çekmişsin ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 19 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2013 Lale lokantasımıydı yoksa? Asıl kuru fasülyesini Hüsrev yapıyor. Servet abi iyi bilir orayı Evet lale lokantası. hüsrev en meşhuru ama bana porsiyonu 20 kağıttan aşağı değildir dediler 6 kişiydik gözüm korktu Güzel olmuş hani geçit ve yol fotoğrafları hep kendini çekmişsin ? ben de şimdi manzara gibin adamım ondan kem küm kem aslında geçtiğim her yerin tabelasını çekmek büyük bir zevk benim için fakat tek başına olmak lazım bunları yapmak için biz 5 yetişkin bir çocuktuk.. biri acıktık biri susadım yok sıkıldım yok yoruldum olmuyor işte. gerçi daha fotolar var atıyorum birazdan Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 24 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2013 Boztepe'den bir kaç fotoğraf Bizim köyün manzarası 3 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 24 Temmuz 2013 Paylaş 24 Temmuz 2013 Trabzon'a çok gezmeye giderim ama boztepeye 1 ay önce ilkez gitme fırsatı buldum ve çok beğendim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 Trabzon'a çok gezmeye giderim ama boztepeye 1 ay önce ilkez gitme fırsatı buldum ve çok beğendim. . trabzon ayaklarınn altında manzarası harika.amma çaylar berbat Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 . trabzon ayaklarınn altında manzarası harika.amma çaylar berbat O zaman yarın göster çay nasıl olurmuş Hocam Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 25 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2013 O zaman yarın göster çay nasıl olurmuş Hocam çayın iyisi kaçakla yerlikarışımı olur kaçak çayı araki bulasın Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 25 Temmuz 2013 Paylaş 25 Temmuz 2013 çayın iyisi kaçakla yerlikarışımı olur kaçak çayı araki bulasın Onuda aldım listeye Yorum bağlantısı
Misafir 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Doğanın kokusu sanki buraya geldi...harika yerler cidden... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 Bol oksijen tertemiz suları.. İnş ay sonunda bende gideceğim memleketim Orduya.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Temmuz 2013 Paylaş 26 Temmuz 2013 . trabzon ayaklarınn altında manzarası harika.amma çaylar berbat Bu tür mekanların çoğunda o sorun var. Çayın memleketinde doğru düzgün çay içemiyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu 28 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 28 Temmuz 2013 Bu tür mekanların çoğunda o sorun var. Çayın memleketinde doğru düzgün çay içemiyoruz. lale lokantasında içtiğim çayı hiçbir yerde içmedim.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Temmuz 2013 Paylaş 29 Temmuz 2013 lale lokantasında içtiğim çayı hiçbir yerde içmedim.. İyi pişirmişlerdir suyu. Klasik karadeniz demleme çayı bana biraz acı gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts