İçeriğe Yönlendir

Yeni Cruze 2015'te Geliyor


Yusuf Bahri Aslan

Recommended Posts

Yusuf Bahri Aslan

chevrolet-cruze-2015.jpg

General Motors’un 2014 yılının son aylarında satışa sunmaya planladığı tamamen yeni Cruze modelinin satışa sunulma tarihini 2015 yılı Aralık ayına erteledi. Reuters Haber Ajansı’nın aktardığı bu habere göre General Motors’un başarılı sedan modeli Cruze, 2016 model olarak satın alınacak.

Amerikalı otomobil üreticisi General Motors’un elinde kalan güncel Cruze modellerini tüketerek maksimum kazanç sağlamasının ardından yeni modeli satışa sunma felsefesini izleyeceğini belirten otomotiv otoriteleri, şirketin daha önce de bu tip stratejiler izlediğini belirtti.

Bu yılın başlarında General Motors Cruze modelinin ilk dizel motorlu versiyonunu Amerika Birleşik Devletleri’nde satışa sunmuştu. Başarılı Cruze sedan modelinin 5 kapılı hatchback ve steyşın versiyonları ise Kuzey Amerika dışında, başta Avrupa olmak üzere ülkemiz de dahil birçok ülkede satılıyor. Öyle ki 2008 yılından bu yana üretimde olan Cruze modeli, Avustralya’da General Motors’un alt markası Holden Cruze adı ile satılıyor.

Reuters’in haberinde yer verilen bilgiye göre General Motors, ABD’de satışa sunduğu Malibu modeli ile yakalayamadığı başarıyı Avrupa’da da satışa sunulacak Cruze modeli ile yakalamaya çalışacak. General Motors yalnızca Kuzey Amerika’da satışa sunduğu Malibu modelini, gösterilen ilginin az olması nedeniyle henüz bir yıl dahi geçmeden makyajlamıştı.

Casus fotoğrafları otomobil bloglarında yayınlanan yeni Chevrolet Cruze modelinin, Aveo modellerine benzer ön tasarımı dikkat çekerken, köşeli tasarım hatlarının Aveo Sedan modeline oldukça benzemesi de gözlerden kaçmadı. Tamamen yenilenecek Chevrolet Cruze, markanın kompakt modellerinde kullanacağı yeni bir platform üzerinde konumlandırılacak.

 

Kaynak: http://www.arabalar.gen.tr/yeni-cruze-2015te-geliyor-h3706.html

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Önü sanki Opel'e benzemiş gibime geldi ama Chevrolet bu işi biliyor..  :good1: 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Ön opel, yan mondeo...

 

Muraaaat  :biggrin:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Buna benzer sanırım...

2013-Chevrolet-Cruze-interior_8942.jpg


2015-chevrolet-cruze-5-520x346.jpg

2015-chevrolet-cruze-6-520x346.jpg

2015-chevrolet-cruze-7-520x346.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Aydın

Çok etkileyici keskin hatlar.

İç mekanda güzelmiş.

İnşallah ileride sahip oluruz.

Yorum bağlantısı
Turgut Bakar

Motor yine aynı motor olacaksa,araç fiyasko olur.opelin 1.6dizel ve 1.4-1.6turbo motorları kesinlikle olmalı bu araçta.cruze çok beğendiğim ancak motor yüzünden beni hayal kırıklığna uğratan bi araç.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Casus resimdekiler gibiyse içi tırt.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...