İçeriğe Yönlendir

Follow Me Home Xenon'a Takılır Mı ?

Emin Tugay Yolaçar

Recommended Posts

Emin Tugay Yolaçar

Sevgili kardeşlerim sayın büyüklerim inşallah konuyu yanlış yere açmamışımdır aracımda kısa farlarda ve sislerde xenon takılı ayrıca amerikan park modülü de takılı follow me home'yi sislere ve parklara bağlamak istiyorum ama xenon takılı olduğundan takılıp takılmadığını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

gecikmeli sönen sistem var ise olmaz

+1

xenon akü yü ne kadar çabuk bitirir öğreniriz bizde.

takılmaz diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

gecikmeli sönen sistem var ise olmaz

Gecikmeli sönen sisteme röle ile bağladım; röle "cırlıyor" xenonlu sisler efektli olarak yanıp sönüyor...

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Süha gecikmeli derken azalarak sönen demek istemiştir yanlış anlaşılma olmasın..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Süha gecikmeli derken azalarak sönen demek istemiştir yanlış anlaşılma olmasın..

Örnek; tavan lambası...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Arkadaşlar benim mondeoya taktım çokta güzel çalışıyordu. Mehmet Özyürek abimin ısrarlarına dayanamayıp sislere bağladım.

Ancak Mondeoda taktıktan sonra nasıl olduysa her açıp kapamada far yıkamalar çalışıyordu(Sadece)

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Muhammet Aksu

Merhaba arkadaşlar,

Bende bu olayı çok beğeniyorum. kendi aracıma yaptırmak isterim bu konuda son zamanlarda uygulama yapan var mı acaba ?

Aracım focus 3 zenon farlara yada daha güzeli sislere uygulamak isterim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

+1

xenon akü yü ne kadar çabuk bitirir öğreniriz bizde.

takılmaz diye biliyorum.

akü daha uzun gider yalnız :)

Yorum bağlantısı
Muhammet Aksu

sislere takmak daha doğru olmaz mı  ?

Birde sistem bozulur da sisler lambalar sönmezse sabah araca bindiğimizde kötü bir sürprizle karşılaşabilme endişesi de var tabii :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...