İçeriğe Yönlendir

Windows Phone Uygulamaları Ve Diğer Gelişmeler


Selçuk Keleş

Recommended Posts

Servet Aydın

Bu dandik cihazlar çalışıyor mu hala yahu :D

hoyytt, bunlada sinek kovaladım ve hala sağlam :biggrin:

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Bu dandik cihazlar çalışıyor mu hala yahu :D

 

Şıkır şıkır :)

bende lumia 1320 var hala cyanı alamadım

geliştirici önizleme sürümü kullanıyordum sanırım ondan

Arkadaşta da yüklü o da alamıyor, manuel olarak burdaki gibi yükleniyormuş

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Özcan Keskin

Şıkır şıkır :)

Arkadaşta da yüklü o da alamıyor, manuel olarak burdaki gibi yükleniyormuş

 

onuda denedim kardeş olmuyor. otomatik gelene kadar beklemeye karar verdim

 

lB8WWJ.png

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Win fonlarda hızla Andro gibi gelişiyor, anlaşılan ios denen kapalı kutu bir tokatta yakından windows tan yiyecek  :D

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Win fonlarda hızla Andro gibi gelişiyor, anlaşılan ios denen kapalı kutu bir tokatta yakından windows tan yiyecek  :D

Windows'un da açık kutu olduğu söylenemez :)

onuda denedim kardeş olmuyor. otomatik gelene kadar beklemeye karar verdim

 

 

 

Bence zor. Yeni update çıkınca artık.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Selçuk Keleş

http://www.teknoblog.com/microsoft-nokia-com-tasima-82341/:

 

Microsoft Lumia serisi akıllı telefonları yeni evine taşıyor. Bu yıl sona ermeden Nokia ve Windows Phone markalarının ömrünü sonlandırmayı planlayan yazılım devi, hazırlıklar doğrultusunda Nokia.com’u Microsoft.com adresine taşımaya başladı. Yeni oluşturulan Microsoft Mobil Cihazlar sayfasının İngilizce versiyonunu bugün itibarıyla yayına sokan şirket, Nokia.com adresine de kullanıcıları yeni sayfaya yönlendirecek bir işaret koymayı ihmal etmedi.

 

Microsoft farklı ülke ofislerinin Nokia.com çatısı altında bulunan sayfalarını kademeli olarak yeni adreslere taşıyacağa benziyor. Taşıma işleminin uygulandığı ilk alan ise Nokia’nın Birleşik Krallık’taki web sitesi oldu. Nokia’nın Türkiye’deki sitesindeyse henüz bir yönlendirme bulunmuyor. Microsoft böylelikle Nokia markasını tamamen bırakma konusunda bir adım daha atmış oldu. Geçiş sürecinin yeni Lumia telefon serisinin duyurulmasıyla tamamlanması bekleniyor.

 

Nokia markasının Microsoft’taki varlığı yavaş yavaş ortadan kalksa da, bu durum markanın tamamen öldüğü anlamına gelmiyor. Artık telefon üretmeyecek olan Nokia, ayrı bir şirket olarak varlığını sürdürecek. Finli şirket bu durum konusunda herkesi bilgilendirmeyi ihmal etmiyor. ”Nokia markası halen çok canlı” başlığını taşıyan bir blog yazısı kaleme alan Nokia’dan Barry French, şirketin haritalama ve telekom altyapısı üzerine odaklanacağının altını çizdi. French belki yıllar önceki Nokia olmadıklarını, ancak halen güçlü ve canlı olduklarını da vurguladı.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Kadir Türkeli

Değerli abilerim kullanmakta olduğum. Nokia Lumia 1320 Windows 8.1 telefonuma tapatalk indirdim fakat merak ettiğim ve bir türlü bulamadığım dil değişim konusunda bilgisi olan varmıdır?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Değerli abilerim kullanmakta olduğum. Nokia Lumia 1320 Windows 8.1 telefonuma tapatalk indirdim fakat merak ettiğim ve bir türlü bulamadığım dil değişim konusunda bilgisi olan varmıdır?

Kadir ülke farklı ondan olabilir mi?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Tapatalk'ta dil değiştirilemiyor, bunu soruyorsanız?

Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Evet Mehmet abi, ülke değişik olduğu için sitesinden okudum neyse sağlık olsun.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Selçuk Keleş

Hafta içi 720'me Denim güncellemesi geldi. (MS'de alfabetik olarak gidiyor, Amber, Black, Cyan,Denim)

Küçük bir güncelleme olduğundan yarım saat içinde tamamlandı.

 

 

 

 

Windows Phone 8.1 Güncelleme 1

 

Cortana - Piyasadaki en kişisel dijital asistan olan Cortana artık Beta olarak İngiltere ve Çin'e sunulacaktır. Hindistan, Kanada ve Avustralya, Cortana'ya Alpha olarak erişebilecektir. ABD için, Cortana artık gelişmiş doğal bir dil, takvim iyileştirmeleri ve hatırlatmala ertelemesi, kişiler için Bluetooth ile araç kiti entegrasyonunu içerecektir.

 

Canlı klasörler - Uygulamalarınızı ve oyunlarınızı artık klasörler içine koyabilirsiniz. Başlangıç ​​ekranında yeni bir klasör oluşturmak için uygulama ikonunun üzerine basılı tutun ve başka bir uygulamanın üzerinde sürükleyin. Her klasör, klasör açıkken üzerindeki metin alanına dokunarak yeniden adlandırılabilir.

 

Uygulama Odası- Sadece belirli uygulamalar ve oyunlara erişilebileceğiniz özelleştirilmiş Başlangıç ekranını oluşturabilirsiniz. Telefonunuzu kullanmasına izin verdiğiniz kişilerle yalnız sizin seçtiğiniz uygulamaları paylaşabileceğiniz özel bir Başlangıç ekranı ayarlamanızı sağlar.

 

SMS birleştirme ve gönderme - Aynı anda birden çok mesajı seçmek için seçeneğiniz vardır. SMS'te, birden fazla mesajı seçerek silebilir veya başka bir alıcıya iletmek için tek bir mesajda birleştirebilirsiniz.

 

Alarm zamanı erteleme - Alarm uygulaması içinde artık erteleme süresini belirlemek artık mümkün.

 

VPN- Ortak bir Wi-Fi ağında hatta evinizdeki Wi-Fi ağında bile gizlilik ve güvenliğinizi koruyabilirsiniz.

 

Internet Explorer'da mobil sürüm geliştirmeleri - Mobil sürüme sahip web sayfalarında geliştirilmiş indirme hızları ile daha hızlı bağlantı ve gezinme sağlayacaktır.

 

Canlı Mağaza Kutucuğu ( Sadece Amerika) - En popüler veya sizin için en uygun uygulamalar ve oyunlar Mağaza kutucuğu üzerinde görüntülenecektir.

Benzersiz Lumia deneyimleri

 

Lumia Denim güncellemesi Lumia'lara ayrıcalıklı özellikler sağlar. Her zaman, herkese yeni özellikler getirmek için çalışıyoruz; fakat bazı özellikler donanıma bağlıdır ve Lumia Camera gibi bazı özellikler Lumia 930, Lumia 1520 ve Lumia 830 modelleri içindir.

 

 

Lumia Kamera - Nokia Camera, Lumia Camera olarak değiştirilmiştir. Lumia Camera, öncesine göre daha hızlı ve daha sezgisel olmakla birlikte daha iyi kamera deneyimi sağlar.

 

Hız - Cepten çıkarma ve fotoğrafı çekme arasında geçen süre çok hızlıdır. Çekimler sadece milisaniyeler alır.

 

Moment Yakalama- Kamera tuşuna uzun basarak 24 FPS hızında 4K kalitesinde video kaydı yapabilirsiniz. Videolarda her çerçevede 8.3 megapiksel ile yüksek kaliteli görüntü olarak tek kare kaydedebilirsiniz.

 

Zengin Yakalama - Otomatik HDR ve Dinamik Flaş etkileyici özellikler kamera odaklı yenilikler arasında. Önce çekin, daha sonra mükemmel fotoğraflar için kamera ayarlarını ayarlayın.

 

Geliştirilmiş görüntü işleme algoritmaları - Düşük ışıkta bile daha net fotoğraflar elde edebilirsiniz.

 

Hey Cortana sesli aktivasyon - Cortanayı uyandırmak için mikrofona basılan günler geride kaldı. SensorCore teknolojisi ile telefon boştayken "Hey Cortana" demeniz Cortana'yı aktif edecektir.

 

Göz Atma ekranı - Uyumlu cihazlar artık göz atma ekranında Bing hava durumunu, sağlık ve Fitness verilerini saat ve tarihi , bildirimleri ve uygulama verilerini de gösterilebiliyor.

Lumia Denim güncellemesi Lumia 830 ve Lumia 735 modelleri ile birlikte yayınlanacaktır. Güncellemenin diğer tüm Windows Phone 8 Lumia cihazlara 2014 yılının dördüncü çeyreğinde testlerin tamamlanması ve onaylanması ile sunulması planlanmaktadır.

 

 

 

 

  Lumia'nız için yepyeni bir deneyim

Lumia akıllı telefonunuzu tam potansiyeliyle çalıştırın. Windows Phone 8.1 çalıştıran bütün Lumia akıllı telefon serisinde kullanılabilen Lumia Denim yazılım güncellemesiyle tanışın. Lumia Camera ile yeni ve gelişmiş bir kamera deneyimini ve çok daha fazlasını sağlayan Denim güncellemesi, size en iyi akıllı telefon deneyimini sunuyor.

 
range-jpg.jpg
Lumia’nızın Başlangıç ekranını düzenlemek şimdi Canlı Klasörler ile çok daha kolay. Tam özelleştirilebilir Başlangıç ekranınızda yeni bir klasör oluşturmak için bir uygulamayı tutup başka bir uygulamanın üzerine sürükleyerek, oyunlarınızı ve uygulamalarınızı daha kişisel bir şekilde gruplayın. Daha da kişiselleştirilmiş bir Başlangıç ekranı deneyimi için klasörleri yeniden adlandırın ve klasör içindeki kutucukları yeniden düzenleyin.

 

live-folders-jpg.jpg
En iyi akıllı telefon resimleri

Lumia'nızın kamera özellikleri artık daha da iyi. Lumia Kamera şimdi bir akıllı telefondaki en hızlı ve en sezgisel fotoğraf çekme deneyimini sunuyor! Gündüz veya az ışıklı mekanlar fark etmez, artık video ve fotoğraflarınız her zamankinden daha kaliteli gözükecek.

 

imaging-jpg.jpg
Özellik dolu bir kamera deneyimi

Şimdi her zamankinden daha hızlı çoklu çekimler yapın! Moment Capture ile kamera düğmesine uzun basarak saniyede 24 kare ile olağanüstü 4K video kaydı yapın. Daha sonra en iyi kareyi seçmek ve her karenin en yüksek kaliteli sürümünü gözden geçirmek için geri gidin. Dynamic Flash ve HDR'yi deneyimlemek için Rich Capture özelliğini etkinleştirin. Mükemmel fotoğrafı çekmek için önce çekin, kamera ayarlarınızı sonra yapın.

 
imaging2-new-jpg.jpg
Optimize edilmiş gözatma ekranı

Gözatma ekranına sahip Lumia akıllı telefon kullanıcıları, telefonları kilitli olduğunda bile onlar için önemli daha fazla içeriği görebilecek. Günün saati, cevapsız aramalar ve uygulama bildirimlerinize ek olarak, gözatma ekranınız şimdi MSN Hava Durumu'ndan yerel hava durumunu ve MSN Sağlık ve Fitness verilerini görüntüleyebiliyor.

 

 
glance-jpg.jpg
Daha hızlı gözatma ve çok daha fazlası

Diğer yeni özellikler arasında daha sorunsuz ve hızlı gözatma deneyimi, VPN desteği ve Lumia akıllı telefonunuzda kişisel hayatınızı ve iş yaşamınızı düzenli tutmanın en yeni ve kolay yolu olan Apps Corner gibi uygulamalar bulunmaktadır.

delighters-jpg.jpg
 
Lumia Camera

Lumia Camera uygulamasının en son sürümü ile daha iyi fotoğraflar çekin.

Lumia Camera'yı indirin
camera-icon-jpg.jpg
 
Lumia Storyteller

Telefonunuzdaki fotoğraflar ile kişisel bir Öykü Videosu oluşturun.

Lumia Storyteller'ı indirin
storyteller-icon-jpg.jpg
 
Lumia Creative Studio

Fotoğraflarınızı geliştirmek için Creative Studio'nun en son sürümündeki yeni filtreleri kullanın.

Creative Studio'yu indirin
creative-suit-icon-jpg.jpg
 
Lumia Selfie

Lumia Selfie, selfie'ler çekmek ve arkadaşlarla paylaşmak için mükemmel bir uygulamadır.

Lumia Selfie'yi indirin
selfie-icon-jpg.jpg
 

 

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
Selçuk Keleş

Bu Denim güncellemesi hoşuma gitmiyor. Cyan daha iyiydi.

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Fatih Ozdemir

Selcuk bey ıyı gunler nokia x aldım sekiz ay kadar oldu instagram ı kullanamıyorum birturlu guncellemeyı yapmıyor dıger uygulamalarda sıkıntı yok guncelledı hepsını ekrana ınstagram durdu dıye bı yazı cıkıyor fabrıka ayarlarına gerı getırdım uygulamaları yenıden yukledım ama ınsta hala aynı yardımcı olabılırmısınız

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Selcuk bey ıyı gunler nokia x aldım sekiz ay kadar oldu instagram ı kullanamıyorum birturlu guncellemeyı yapmıyor dıger uygulamalarda sıkıntı yok guncelledı hepsını ekrana ınstagram durdu dıye bı yazı cıkıyor fabrıka ayarlarına gerı getırdım uygulamaları yenıden yukledım ama ınsta hala aynı yardımcı olabılırmısınız

Nokia X android platformunda olan değil miydi?

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

720'yi dinlenmeye aldım. WP10 ile cihazlarda ne gibi yenilikler olucak merakla bekliyorum.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Selçuk Keleş

Microsoft, Nokia'nın telefon bölümü ve isim hakları 350 milyon dolara Tayvan merkezli elektronik firması Foxconn'a sattı.

Cep telefonu endüstrisinin eski devi Nokia'yı 2013 yılında 7.2 milyar dolara satın alan Microsoft akıllı telefon tarafından umduğu verimi alamadı ve Nokia'yı satma kararı aldı. Nokia'nın telefon bölümü ve isim hakları iPhone'ları imal eden Tayvan merkezli Foxconn'a 350 milyon dolara satıldı.

Anlaşmayla birlikte Vietnam'ın Hanoi şehrinde bulunan üretim fabrikasının da 4 bin 500 çalışan ile birlikte Foxconn'a geçeceği açıklandı.

Foxconn ile yapılan anlaşma yalnızca Nokia'nın telefonlarını kapsarken, Windows 10 yazılımını, Lumia'ları ve Windows Phone'u üreten markalara Microsoft desteği devam edecek.

Yazılım devi Microsoft geliştirdiği akıllı telefonlardan olumlu sonuç alamamış ve telefon gelirleri 2016'nın ilk çeyreğinde yüzde 46 düşmüştü.

iPhone imalatçısı Foxconn, geçtiğimiz aylarda Japon devi Sharp'ı 3.5 milyar dolar karşılığında satın almıştı.

 

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2016/05/18/microsoft-nokiayi-foxconna-satti

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...