Cemil Akkuş 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 merhabalar herkese yeni fiestadaki gündüz farını kapatmanın bi yolu varmı.biner binmez arabaya yanıyo manuel modu yokmudur acaba? Yorum bağlantısı
İlker Uslu 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 neden kapatmak istediğinizi anlatabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Kasım 2013 Paylaş 29 Kasım 2013 Tahminimce yoktur cünki adı üstünde gündüz farı Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 elektrikçilere yaptırabilirsin.Düğme bağlatabilirsin. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Tekmeleyin. Dursun bence oynamayın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Kapatılamaz.. tavsiye de edilmez.. 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Arabaya biner binmez ve sürekli yansın diye var zaten. Kapatmanız kadar anlamsız bir şey olamaz. Yorum bağlantısı
Cemil Akkuş 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 gündüz farının olmasını istemek bir tercih meselesidir.kaldı ki ben manuel modu varmı diye sormuştum.illaki kapansın diye bişe demedim.hıı kişisel fikrim çokta önemli bişe değil,bende bu özelliğin nesinin bu kadar beğenildiğini anlamıyorum.yoksa arabanda gündüz farı,aç kısa farı sür. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 2013 yılı itibari ile Tüm avrupa ülkelerinde kanuni zorunluluk olan, önümüzdeki bir, en fazla iki yıl içinde de ülkemizde yasalacak olan bir özellik. Araçlarda bazı donanımlar tercihlerin üzerindedir. Bu sistemde, onların biri olma yolunda. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Fctr kurallara hassas bir o kadar da orjinal'cidir. Sitem etmiyoruz. Avrupa standarlarınca güvenlik gereği aracınıza konulan drl sisteminin iptal etmeyin diyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Cemil Akkuş 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 iptal edicem demedim kardeşim basit bi soru sordum gerçekten merak ettiğimden.kapatılabilirmi diye bence basit bi sual evet yada hayır denilebilir.herkes olsun ister sen neden kapatıyosun,çok anlamsız ne gerek var yada adı üstünde gündüz farı,gibi alaya alınacak bi soru oldugunu düşünmüyorum.ciddi cevap verenlerede teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Size cevap veren her üye ciddi olarak cevap verdi. Sondaki smileylere takılmayın, samimi olmak içindi. Cevaplarımızı beğenmediyseniz yapabileceğimiz birşey yok eğitimci bey. 1 Yorum bağlantısı
Cemil Akkuş 30 Kasım 2013 Yazar Paylaş 30 Kasım 2013 Başkası adına konuşmayın saolsun çok yararlı kişiler var forumda Allah razı olsun bildiklerini paylaşıyorlar.siz birşey yapmayın makbule geçer mod bey. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 (düzenlendi) Bazen bizim otoparkta gençler araçlarının içinde uzun süreler oturuyorlar, içinde ne yapıyorlar çok da merak etmiyorum ama benim aracımın yanında olunca bir tedirginlik oluyor. Çünkü aracın içinden yoğun duman çıkıyor. Hava soğuyunca araçlarını ve kaloriferlerini çalıştırıyorlar camlar doğal bir tül perde ile kapanıyor. Bu arada gündüz farı olan araçların bu ışıkları yanıyor ve ciddi dikkat çekiyor. Bazen ben de düşünüyorum acaba gündüz farı kumandalı mı olmayı diye. 30 Kasım 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts