İçeriğe Yönlendir

Benzin Pompası Arızası

Onur Doğan

Recommended Posts

Onur Doğan

Herkese hayirli aksamlar 98 flair aracim son gunlerde calismakta gucluk cekiyor sorunu ise benzin motorunun bi calisip bi calismamasi. Calismadigi durumlarda araci 1 metre yerinden oynattigimda mars aliyor bu benzin cekis motorlarinin tamiri mumkunmudur? Ya da yenisi tahmini ne kadardir? Simdiden herkese cok tesekkurler. Not telefondan siteye giriyorum yazim hatalari icin simdiden af ola..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tamiri mümkün değildir.. Değiştirmek zorundasınız.. 

Orjinalini şamandra ile birlikte değiştirmeniz gerekir.. 250-300 olur heralde.. 

Yan sanayi 70-80 liraya çözersiniz ama bir yıla kalmadan muhtemelen yine bozulur. 

Değişin ve depoyu benzinsiz bırakmayın, bozulma sebebi boş depo ile kullanılmasıdır.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu

Sırf bu yüzden çeyrek deponun altına indirmem benden önceki sahibi 470 tl değiştirmiş focus aracın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Tamiri mümkün değildir.. Değiştirmek zorundasınız.. 

Orjinalini şamandra ile birlikte değiştirmeniz gerekir.. 250-300 olur heralde.. 

Yan sanayi 70-80 liraya çözersiniz ama bir yıla kalmadan muhtemelen yine bozulur. 

Değişin ve depoyu benzinsiz bırakmayın, bozulma sebebi boş depo ile kullanılmasıdır.. 

Sırf bu yüzden çeyrek deponun altına indirmem benden önceki sahibi 470 tl değiştirmiş focus aracın

Bu bilgiler iyi geldi , bende 50 tl alıp kırmızıya yakaşınca tekrar 50tl alıyorum, halbuki ayda bi iki defa fulle ne uğraşıyorsam :D

Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Lpg ile sıkıntısız çalışıyorsa ve sadece benzin ile düzensizlik varsa benzin pompasının şamandırası ile değişimi gerektirir.Ben Focus ile hiç benzinsiz gezmezdim ama bende de arıza oluşmuştu.

Yorum bağlantısı
Onur Doğan

Verdiginiz degerli bilgiler icin tesekkur ederim ama ara sira calisip calismamasi elektrikle alakali bi sorun olabilir mi hani temassizlik gibi?

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Onur Doğan

Sorun elektrikle alakalı çıktı.. ustanin dedigine gore beyinde bi sıkışma olmuş ve çalışmasını engelliyormuş. Sorun halloldu. Yaklaşık 2 aydır sorunsuz kullanıyorum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...