Safak Acar 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 Bi resim şölenide benden 2011 den bir resim maviş vardı ozaman meşhur t5 Babam da fındık yiyo geçtiğimiz Ağustos ayından resimler.. Finduk... Bunlarda eniştemin teknesiyle balığa cıktığımız zaman bi tava kadar tutup geri dönmüştük Servet abi insan sıkılırmı böyle güzelliklerden Bende sıkılmıyorum hiç Birde tam kış zamanı gitmek istiyorum nasip olursa.. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Emrah bey,bu güzellikleri çekmen için iyi bir makine lazım. Geçen hafta aldım Canon EOS650D Bundan sonra daha profesyonel çekeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 Yok ama sadece oranın çayını içebilir oldum Servet sayesinde... Gel... Raf dolu çayla Evde 10 kilo falan çay vardır heralde.. fetişist oldum... markete girdimmi çay reyonuna gidiyorum doğruca Tirebolu 42 marka olandan servet getiriyor... Tireboluya özgü farklı çaylar varsa tatmak isterim. Abi cayın resimleri Ben şu ortadaki çayın tadına hastayım Cok eski çay.. Tadı müthiş.. Mayıs çayı ilk çay... Zamanında 2 koli almiştik yarım kiloluk. 24+24=48 paket 24 kilo kalan 15 paket felan vardır heralde Bu kırmızıda pahalı ve güzel bi çay ben encok siyah paketli olanı seviyorum Yılka çay.. 1 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Oooo maşallah.. Biz Karadenizde toplantı yapabiliriz gibi görünüyor... Yapalım abi ben varım. Hem Giresunluyum Hem Ordulu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Son yolculugumdan 1-2 kare de benden olsun Merkez barca köyü Hisargeris köyü Müze yanından giresun adası Bunlar da kaynanamin 10 gün önce topladığı çilekleri 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 o kara lahana dolması varya dünyanın en lezzetli dolmasıdır benim gözümde.... rahmetli anacım ne zaman yapsa oğlum kara lahana yapıyorum hadi gel derdi.bende Ankaradan taaa burdur a kara lahana yemeye giderdim....Nur içinde yatsın 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Konu almış yürümüş,ne de çok hemşehrim varmış.Haftaya gidiyorum kısmetse.Sizin yerinize de atarım hamsileri mangala 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Safak, o siyah çaydan çok almışsın. kullanamadan tarihi geçecek. Yazık. Yani şimdi biz doğu karadenizde şenlik düzenleyebiliriz mi diyorsunuz. ? 3 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Birkaç tirebolu fotosu da benden, Yağlıkuyumcu köyünden. Fındıkların içinde bulduğumuz gelincik yavrusu 8 Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 toprağım naptın ya benim köyümde senin köyünün az aşağısından ışıklıköyü harika resimler offofff köyümü özledim Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 toprağım naptın ya benim köyümde senin köyünün az aşağısından ışıklıköyü harika resimler offofff köyümü özledim Ben çakma giresunluyum , eşim giresunlu ama yazları genelde gideriz, özellikle fındık zamanı, kendim gidemesem eşimi gönderirim. Bir sene de kışın kar yağarken gittim, kafa dinlemek adına çok iyi geldi. Güzel memleket vesselam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Safak, o siyah çaydan çok almışsın. kullanamadan tarihi geçecek. Yazık. Yani şimdi biz doğu karadenizde şenlik düzenleyebiliriz mi diyorsunuz. ?Mehmet abi bu konuyu detaylı konuşalım.Mutlaka bir toplantıda denk geliriz.Gelemesekte telefondan konuşuuz.Ben ev sahipliği yaparım.Şenlik yapabileceğimiz mekanların ayrıntılı özelliklerini sunarım,gerisi değerli fordclub üyelerinin takdirine kalır. 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Aralık 2013 Yazar Paylaş 6 Aralık 2013 Safak, o siyah çaydan çok almışsın. kullanamadan tarihi geçecek. Yazık. Yani şimdi biz doğu karadenizde şenlik düzenleyebiliriz mi diyorsunuz. ? Abi Cay durdukca daha güzel oluyo .. Cayın tarihinde sıkıntı olmuyor aksine eski çay daha güzel oluyo tabiki Saklama koşulu önemli olan rutubetsiz nemsiz yerde muhafaza ettim hepsi ilk günki gibi.. Büyük Tirebolu yazan siyah paket 1 kg lik bi koli 10 kilo var. Yılka cay bizim köyün fabrikası yarım kiloluk paketleri. ondan 15 paket kadar var tek tarihi gecen o Tadı da müthiş olan o Kırmızıdan 7-8 tane var heralde oda güzel çay. Abi senin yurt içi anlaşmalı , normal kargo ücreti nekadar ? Bi paket Dediğim çaydan gönderim sana bak tadı cok güzel Bidaha istesende yok Yılka export , beğeneceğine emin olduğum bir çay. He şenlik işine gelince oda olur abi.. Bi kümbet yayla şenliği yapariz 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Ya kaç lira tutarsa tutsun yolla sen Efdal Sigorta olarak sözleşmem var yurt içi ile... Zarf 3.5 ama pakette ne kadar indirimim var tam bilmiyorum... En az % 50'dir.. 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Kümbet yaylasinda şahane buluşma olur 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 bunlar da yalova çiftlikköydeki kuzenlerin seralarından artan ürünlerden. gelince tanıdıklara dağıttık, dondurucuyu doldurduk biber ayıklarken benim bagaj 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 Ya kaç lira tutarsa tutsun yolla sen Efdal Sigorta olarak sözleşmem var yurt içi ile... Zarf 3.5 ama pakette ne kadar indirimim var tam bilmiyorum... En az % 50'dir.. Alla alla bana bu mesajın bildirimi gelmedimi yeni gezerken gördüm.. Tamam abi göndericem ilk fırsatta Yorum bağlantısı
Safak Acar 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Ya kaç lira tutarsa tutsun yolla sen Efdal Sigorta olarak sözleşmem var yurt içi ile... Zarf 3.5 ama pakette ne kadar indirimim var tam bilmiyorum... En az % 50'dir.. Çayın tadına baktınmı abi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 Bu akşam baktım... Çok beğendim.. Teşekkür ederim Şafak... Güzelce paketini geri kapatıp dolaba, kolleksiyona kaldırdım İçmeye kıyamıyorum çaylarımı 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Aralık 2013 Paylaş 11 Aralık 2013 İçmeyeceksen çaymı istenir. çayın koleksiyonu olmaz emmi. ha gelen özel misafirler için saklıyorum dersen o başka. Şafak sana'da kocaman alkış. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Bu akşam baktım... Çok beğendim.. Teşekkür ederim Şafak... Güzelce paketini geri kapatıp dolaba, kolleksiyona kaldırdım İçmeye kıyamıyorum çaylarımı İç abi güzel çay benim encok sevdiğim çay .. Sonradan aklıma geldi abi Bide yanında fındık gönderseydim.. cok iyi olurdu cay fındık müthiş.. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 11 Aralık 2013 Yazar Paylaş 11 Aralık 2013 Onu da bi başka sefere yolla. Tamam abi gönderirim.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Aralık 2013 Yazar Paylaş 26 Aralık 2013 Eynesil Tirebolu...Sevda kokar Bulancak...ne kaldı Görele'ye ? On dakka sürer ancak..... 1992.....ve hala yılda en az 2 sefer gittiğim Karadeniz. Hiç sıkılmaz mı insan, hep aynı yerler...Sıkılmıyor işte.. Servet abi baktınmı çay a ? içtin mi? abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts