Safak Acar 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Forumda acılmış konusu varmı diye arattım,lastik tamir köpüğü hakkında uyarı başlıklı bir konu gördüm. Bu ise daha farklı , ondan dolayı konu açtım. İnternette gezinirken lastik zırhı adında bir ürün gördüm videosu vardı , faydalı olabileceğini düşündüğüm için forumda paylaşıyorum. Lastik Zırhı. Alıntıdır. Ürünün janta ve lastiğe herhangi bir zararı yok. ürün tek kullanımlık. Lastiği janttan ayırdığınız zaman tekrar üründen sıkmanız gerekir. Yani yazlık kışlık lastik değiştiriyorsanız değişimlerde bu üründen kullanmanız gerekecek. Jant lastik takım olarak kullanıyorsanız lastikleri değiştirene kadar ürüne herhangi birşey olmuyor. Lastiğinizin ömrü dolduğunda lastik değişeceğinden lastik zırhınıda doğal olarak yenilemeniz gerekir. Kısaca lastik jant birbirinden ayrılmadığı sürece ürüne herhangi bir şey olmuyor. Lastik zırhı nedir? http://youtu.be/36e9yoMz7lY Deneme videosu Gerçekten faydalıya benziyor .. Kullanıp denemek lazim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 ne çok reklamı oluyo akşamları tv'de. lastiği patlatabilene 4 lastik alıcam diye bağırıyo adamın biri. doğrumudur bilmem. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 ne çok reklamı oluyo akşamları tv'de. lastiği patlatabilene 4 lastik alıcam diye bağırıyo adamın biri. doğrumudur bilmem. Bende sırf meraktan, bitik bir lastikde denemek istiyorum Gerçekten faydalı ve zararı yoksa kullanılabilir. Yorum bağlantısı
Necat Ertan 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 İlk aklıma gelen, lastikte balans sorunu yaratabilir mi sorusu oldu. Kaç paraya satılıyor muş bu ürün bilen var mı? 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 (düzenlendi) Ürünün ömrü 2 yıl. 4 lastik için 89.00 TL http://www.otolastikzirhi.com/ 16 Aralık 2013 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Sitede fiyat ve reklamlar dışında önemli hiç bir bilgi yok! Bir kutu kaç lastiğe yetecek? Neden 2 yıl koruyacak? Teknik olarak ne oluyor da lastik patlamıyor? vs. vs. vs. Yani dolandırıcılık demeye dilim varmıyor ama, çok da iyi şeyler düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 Bende bu adreste görmüştüm.. Kapıda ödemeli alımda güvenilebilir her iki siteye de . Benimde aklıma balans yapabilir mi diye geldi,ama diğer konuda okuyunca bu köpük tarzı bir ürün olmadığı için yapacağını düşünmüyorum. http://www.ucuzabulal.com/siparis.html#siparis Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Sitede fiyat ve reklamlar dışında önemli hiç bir bilgi yok! Bir kutu kaç lastiğe yetecek? Neden 2 yıl koruyacak? Teknik olarak ne oluyor da lastik patlamıyor? vs. vs. vs. Yani dolandırıcılık demeye dilim varmıyor ama, çok da iyi şeyler düşünmüyorum. 1 kutuda 2 lastik için ürün var. Videolardan anladığım kadarıyla lastiğin içine sıkılan sıvı(nasıl bişeyse artık) delinen kısımdan çıkıp kuruyor. Site bencede birazdaha ayrıntılı bilgi içermesi lazım. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 (düzenlendi) Bu arada 1.videoda çocuk lastiğe tornavida sokuyor lastiği döndürene kadar hava kaçıyor biraz ama sonrasında yapılan ölçümde aynı değer çıkıyor 2. videoda da lastiğin havası baya iniyor ama sanırım üst üste yavaş yavaş çok sayıda çividen geçtiği için olabilir. 16 Aralık 2013 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Güzel birşeye benziyor..Anladığım kadarıyla lastik ile jant arasında yine lastiğe benzer bir katman oluşturuyor.. 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Bal reklamlarının yayınlandığı kanalda reklam olmasaydı belki bir nebze inanabilirdim. Yok patenti bizde başka kimse bunu yapamaz falan diye konuşup duruyor. Bence aldatmacadan öte değil. Köpükten de pek farkı olduğunu düşünmüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 Bal reklamlarının yayınlandığı kanalda reklam olmasaydı belki bir nebze inanabilirdim. Yok patenti bizde başka kimse bunu yapamaz falan diye konuşup duruyor. Bence aldatmacadan öte değil. Köpükten de pek farkı olduğunu düşünmüyorum. :D o balı satan adam her ay farklı bal satıyo :D 1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 :D o balı satan adam her ay farklı bal satıyo :D Ne kadar çançinçon iş varsa hep orada reklamı var zaten. Çinden çakma iphone benzeri birşey getirmişler mp3'leri zil sesi yapabiliyorsunuz diye reklam ediyorlar yahu sene 2014 oldu nerdeyse 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Lastik tamir kitinin 150 GR balans yaptığını gözlerimle gördüm. Bununda öyle bir etkisi olursa sıkıntı. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 lastiğin içine hava harici konulan herşey balans yaptırırrr... Yorum bağlantısı
Atilla Atun 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Lastik patlamadı ama yanaktan çivi veya delici bir aletle biri şişledi ? N'olcak fıs tıs boşa gider bu paralar. İnanmayı isteyen bir toplum haline geldik çünkü herkesi kendimiz gibi görmeyi istediğimiz için. İnanmayın Yiğitcan Arkadaşımızın da dediği gibi her ay yeni bal yeni ürün adam 1 milyoncuya döndü bence. 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Şunu izlesenize koptum ya . Saçma sapan bir sprey ama video başı da çok ilginç 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 Şunu izlesenize koptum ya . Saçma sapan bir sprey ama video başı da çok ilginç Abi saçma diyosun ama ıssız bi otobanda bütün olumsuz şartları düşün aklına gelebilcek bütün olumsuzlukları.. O sprey olsa yoluna yavaşta olsa devam edebilirsin.. diğer türlü olduğun yerde kalıcan Artı bunlar kedimi çekmiş bu spreyi mi belli değil .. Komple inik lastiğe basarsa sonuçta olacağı o ancak havası komple inmemiş lastikde iş görür, yanakları janta yapışık lastikde yani.. + Lastik patlamadı ama yanaktan çivi veya delici bir aletle biri şişledi ? N'olcak fıs tıs boşa gider bu paralar. İnanmayı isteyen bir toplum haline geldik çünkü herkesi kendimiz gibi görmeyi istediğimiz için. İnanmayın Yiğitcan Arkadaşımızın da dediği gibi her ay yeni bal yeni ürün adam 1 milyoncuya döndü bence. Abi, biri gelip şişledik den sonra kestik den sonra zaten onlara dayanacak bi lastik yok Maksat zaten yolda seyir halinde iken oluşabilecek zararlara karşı bir tedbir Boş kullanılmayan lastik de denenip gözle görüp inanmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Şunu izlesenize koptum ya . Saçma sapan bir sprey ama video başı da çok ilginç O sprey saçma sapan değil. 3 yıldır birkaç kez kullandım, en olmadık zamanlarda kurtarıcı oldu. Yağmurlu bir gece yarısında tamamen inmiş lastigimi o sprey ile şişirerek Konya'dan Mersin'e geldim. Tamamen inmis lastiği 25-26 ps kadar şişiriyor, yolunuza devam edebiliyorsunuz. Petrolde bir yandan şişirirken diğer yandan sürekli havası inen kalın bir çivinin girip çıktığı lastiği bile şişirip ertesi gün lastikçiye gidene kadar kullanmamı sağladı. Lastiği şişirmeniz 2 dk bile sürmüyo.. Bagajımın olmazsa olmazıdır bu ürün. 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 (düzenlendi) Videolari izlerken ( hadii yaaaauuffff) dedim abartili sanki , bilmiyoruz tabi dogru mu, abarti mi 16 Aralık 2013 tarihinde Kadir Türkeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Solmaz 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Reklamı izlerken aklmıma birşey geldi. Reklamda havayla tepkimeye girip kuruyor dedi. E o zaman lastiğin içindeki havayla niye tepkimeye girmiyor. Yorum bağlantısı
Atilla Atun 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 O sprey saçma sapan değil. 3 yıldır birkaç kez kullandım, en olmadık zamanlarda kurtarıcı oldu. Yağmurlu bir gece yarısında tamamen inmiş lastigimi o sprey ile şişirerek Konya'dan Mersin'e geldim. Tamamen inmis lastiği 25-26 ps kadar şişiriyor, yolunuza devam edebiliyorsunuz. Petrolde bir yandan şişirirken diğer yandan sürekli havası inen kalın bir çivinin girip çıktığı lastiği bile şişirip ertesi gün lastikçiye gidene kadar kullanmamı sağladı. Lastiği şişirmeniz 2 dk bile sürmüyo.. Bagajımın olmazsa olmazıdır bu ürün. Demekki doğru lastik kullanmıyorsunuz. Ben bu tür ürünlere güvenip yola çıkmam.Çıkanlarada ALLAH yardımcıları olsun. 1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 Abi saçma diyosun ama ıssız bi otobanda bütün olumsuz şartları düşün aklına gelebilcek bütün olumsuzlukları.. O sprey olsa yoluna yavaşta olsa devam edebilirsin.. diğer türlü olduğun yerde kalıcan Artı bunlar kedimi çekmiş bu spreyi mi belli değil .. Komple inik lastiğe basarsa sonuçta olacağı o ancak havası komple inmemiş lastikde iş görür, yanakları janta yapışık lastikde yani.. + Abi, biri gelip şişledik den sonra kestik den sonra zaten onlara dayanacak bi lastik yok Maksat zaten yolda seyir halinde iken oluşabilecek zararlara karşı bir tedbir Boş kullanılmayan lastik de denenip gözle görüp inanmak lazım Evet saçma sapan bi sprey mi desem deodorantmı desem her neyse saçma. Sizler bu tür ürünlere kanmaya devam ettikçe markası yerli deyipte çakma çin çan çon olan ürünlere rağbet arttıkça gerçek değerinde türk ürünleride maalesef alıcı bulamadığı için gün yüzüne bile çıkamaz oldu. 10 tl veripte yola çıkanlara ALLAH yardımcıları olsun. Ben ıssız bi otobanda 4 lastiğimde patlasa ALLAH yanımda.Başkada hiç birşeye ihtiyacım yok çok şükür.Allahtan başka kimseden korkmam. Bu cevabın üzerine gülücüklerin sayısında artış bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 16 Aralık 2013 Yazar Paylaş 16 Aralık 2013 Evet saçma sapan bi sprey mi desem deodorantmı desem her neyse saçma. Sizler bu tür ürünlere kanmaya devam ettikçe markası yerli deyipte çakma çin çan çon olan ürünlere rağbet arttıkça gerçek değerinde türk ürünleride maalesef alıcı bulamadığı için gün yüzüne bile çıkamaz oldu. 10 tl veripte yola çıkanlara ALLAH yardımcıları olsun. Ben ıssız bi otobanda 4 lastiğimde patlasa ALLAH yanımda.Başkada hiç birşeye ihtiyacım yok çok şükür.Allahtan başka kimseden korkmam. Bu cevabın üzerine gülücüklerin sayısında artış bekliyorum. Abi ben alıp kullanmadım bilmem faydalımıdır da, kullanan arkadaş yorumunu yapmış , bencede işe yarar gibi gözüküyor zaten emin olmadığım için alıp kullanmadım denemedim. Türk markası çıkarsın reklam yapsın onlarıda alırlar..Gün yüzüne anca firma çıkartabilir Ticarette batmak da var çıkmak da. 10tl veren adam boş bir araca oranla %10 daha şanslı, boş araçta lastik+stepne de patlasa yolda kalır, diğer araçta yedek çare 10 tl lik Sprey var.. Abi çok büyük konuşuyorsun İnşallah 4lastiğin+stepne"nde patlamaz.. : :D Tedbiri alıcaz , Takdiri Allah'a bırakıcaz. Bi gülücük eksik kaldı yine heh şimdi oldu. Bu arada arkadaş 3 yıldır bir kaç kez kullandım demiş , bunun doğru lastikle ne alakası var ? 300Tl lik lastik de , 100tl lik lastik de patlıyor.. Ona güvenip cıkmak değilki olay Sadece tedbir.. Lastiğim patlarsa stepne ile uğraşmam sıkarım köpüğü lastikçiye kadar giderim olayı. Bu arada Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın, hepimizin yardımcısı olsun. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 16 Aralık 2013 Paylaş 16 Aralık 2013 (düzenlendi) Demekki doğru lastik kullanmıyorsunuz. Ben bu tür ürünlere güvenip yola çıkmam.Çıkanlarada ALLAH yardımcıları olsun. Doğru lastik mi kullanmıyorum, lastikleri doğru mu kullanmıyorum? Eğer doğru lastik kullanmadığımı düşündüyseniz lastiklerim son 5 takımdır Continental Sport Contact serisi 235/45/17 ölçüsünde, en son üzerindekiler Conti Sport Contact 5, bu lastiklerin kalitesini tartışmaya gerek yok; zaten lastik patlaması ile lastik markası arasında bir ilişki de yok. Ama eğer lastikleri doğru kullanmadığımı demek istediyseniz, bu sonuca nasıl ulaştınız? En azından yılda bir kez değiştirdiğim lastik takımlarımı inceletip, kullanım tarzım ve alışkanlıklarım ile ilgili verileri mi derleyip bu sonuca ulaştınız? Ya da videoda eklediğiniz ve benimde kullandığım ürünün ya da içeriğindeki kimyasal ajanların otomobil lastiklerine zarar verdiğini belirten bilimsel araştırma verileri var elinizde de, ona istinaden mi ayda yılda bir lastiği patlayınca bu ürünü kullanıp patlak lastiği şişiren sürücünün lastikleri yanlış kullandığı sonucuna ulaşıyorsunuz? Ya da bu ürünü siz ya da yakınlarınız kullandı da teknik problemler mi yaşandı? Mesela lastikler erken sertleşip tutunma kaybına mı uğradı, ürün lastiğe zarar verip erken mi yıprattı, ısı iletimini bozarak lokal alanda fazla ısınmaya yol açıp lastiğin yarılmasına mı yol açtı, ya da lastik iç yüzeyine yapışıp yıkanınca çıkmayıp inatçı bir balans bozulmasına mı yol açtı ? Hangisi bilginiz ya da tecrübeniz dahilinde ? Hatırlatmak gerekirse o ürün sadece lastikler patladığında lastiği şişirmek için kullanılan bir yol destek ürünü; lastiğin iç kısmında sürekli ikame bir ürün değil. Olmadık bir yerde ve zamanda lastik patladığında stepne ile uğraştırmayan, zaman ve enerji tasarrufu sağlayan basit bir ürün. Sizi lastikçiye kadar götürür ve lastiğin içini yıkatırsınız, akar gider. Lastik indiğinde tüm bagajı yere serip stepne takmakla uğraşmaktan kurtarması, özellikle zamanı değerli olanlar için önemli bir artı. Bu ürünü bagajda taşımayı, bu ürüne güvenerek yola çıkmak olarak değil de ,lastik patlayınca stepne ile savaşarak zaman kaybetmek yerine daha önemli işlere zamanı ayırmayı istemek olarak yorumlarsak, isabetli ve doğru bir yorum olur. 16 Aralık 2013 tarihinde Serhat Çerçi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts