Halit ARIKAN 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Focus 2 ghiadaki dikiz aynası üzerindeki ışıklar ne acaba ? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 birde bu lambaların yanında ızgaralı bir yer var sankı micrafon gıbı o neyın nesi bende onu merak ediyorum ... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Aynanız sanırım bu. Aynanız otomatik kararma özelliğine sahip. Gece kararnlığında arkanızdan gelen aracın far ışıklarını algılayınca kararır ve sizin rahatsız olmamanızı sağlar. O ışıkta otomatik kararma özelliğinin aktif olduğunu gösterir. Düğmeler ise, devreye alma-devre dışı bırakma.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Focus 2 ghiadaki dikiz aynası üzerindeki ışıklar ne acaba ? Onlar gece lambasıdır...gece hoş bir görüntü oluşturur vites bölgesinde.. birde bu lambaların yanında ızgaralı bir yer var sankı micrafon gıbı o neyın nesi bende onu merak ediyorum ... Evet orası mikrofon yeridir ve mikrofon sadece tekno paket olan focuslarda vardır...eğer aracınız normal focus ise mikrofon yoktur. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Aha işte buyurun anında yanıt hazır.Hastayım bu forma yaaaaa....Hüseyin kardeş emeğine sağlık seninde... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 aynanın üstündeki otomatik kararan ayna sensörü Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Aynanız sanırım bu. Aynanız otomatik kararma özelliğine sahip. Gece kararnlığında arkanızdan gelen aracın far ışıklarını algılayınca kararır ve sizin rahatsız olmamanızı sağlar. O ışıkta otomatik kararma özelliğinin aktif olduğunu gösterir. Düğmeler ise, devreye alma-devre dışı bırakma.. Hocam ben direk tavandaki kırmızı ışıkları anladım.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Hocam ben direk tavandaki kırmızı ışıkları anladım.. Sende onları anlat bari. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 (düzenlendi) Yazdım ya Nedir o ışıkların adı. De hadi. 28 Aralık 2013 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Ben yazayim bari Hakan abi isteksiz. Submarine Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Ben yazayim bari Hakan abi isteksiz. Submarine Olmadı. Sabmarin. Nedir o ışıkların adı. De hadi. Dilimin ucundaydı ya Saolun dostlar... Yorum bağlantısı
Safak Acar 28 Aralık 2013 Paylaş 28 Aralık 2013 Benim aynanın içinde siyah göz gibi (sensör) var çok kullanışlı.. Yorum bağlantısı
Halit ARIKAN 29 Aralık 2013 Yazar Paylaş 29 Aralık 2013 Aynanız sanırım bu. Aynanız otomatik kararma özelliğine sahip. Gece kararnlığında arkanızdan gelen aracın far ışıklarını algılayınca kararır ve sizin rahatsız olmamanızı sağlar. O ışıkta otomatik kararma özelliğinin aktif olduğunu gösterir. Düğmeler ise, devreye alma-devre dışı bırakma.. benim aynada tuş yok sadece iki tane ışık var biri kırmızı biri yeşil....teşekür ederim ilginiz için çok sağolun Yorum bağlantısı
Misafir 29 Aralık 2013 Paylaş 29 Aralık 2013 Yeni model kararan dikiz aynalarında on/off tuşu yok. Üzerindekilerde sensörler. Onlar yanıp sönmüyor. Ayna devreden çıkarılamıyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts