İçeriğe Yönlendir

Ghia Dikiz Aynasi Üzerindeki İki Tane Işik

Halit ARIKAN

Recommended Posts

birde bu lambaların yanında ızgaralı bir yer var sankı micrafon gıbı o neyın nesi bende onu merak ediyorum ...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Aynanız sanırım bu. Aynanız otomatik kararma özelliğine sahip. Gece kararnlığında arkanızdan gelen aracın far ışıklarını algılayınca kararır ve sizin rahatsız olmamanızı sağlar. O ışıkta otomatik kararma özelliğinin aktif olduğunu gösterir. Düğmeler ise, devreye alma-devre dışı bırakma..

FORD-FOCUS-IC-DIKIZ-AYNASI-OTOMATIK-KARA

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Focus 2 ghiadaki dikiz aynası üzerindeki ışıklar ne acaba ?

Onlar gece lambasıdır...gece hoş bir görüntü oluşturur vites bölgesinde..

birde bu lambaların yanında ızgaralı bir yer var sankı micrafon gıbı o neyın nesi bende onu merak ediyorum ...

Evet orası mikrofon yeridir ve mikrofon sadece tekno paket olan focuslarda vardır...eğer aracınız normal focus ise mikrofon yoktur.

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Aha işte buyurun anında yanıt hazır.Hastayım bu forma yaaaaa....Hüseyin kardeş emeğine sağlık seninde... :bravo:

Yorum bağlantısı

Aynanız sanırım bu. Aynanız otomatik kararma özelliğine sahip. Gece kararnlığında arkanızdan gelen aracın far ışıklarını algılayınca kararır ve sizin rahatsız olmamanızı sağlar. O ışıkta otomatik kararma özelliğinin aktif olduğunu gösterir. Düğmeler ise, devreye alma-devre dışı bırakma..

Hocam ben direk tavandaki kırmızı ışıkları anladım.. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Yazdım ya  :D

Nedir o ışıkların adı. De hadi. :)

tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Ben yazayim bari Hakan abi isteksiz. :p Submarine :D

Olmadı. Sabmarin. :)

Nedir o ışıkların adı. De hadi. :)

Dilimin ucundaydı ya  :biggrin: Saolun dostlar...

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Benim aynanın içinde siyah  göz gibi (sensör) var çok kullanışlı..

Yorum bağlantısı
Halit ARIKAN

FORD-FOCUS-IC-DIKIZ-AYNASI-OTOMATIK-KARA

benim aynada tuş yok sadece iki tane ışık var biri kırmızı biri yeşil....teşekür ederim ilginiz için çok sağolun

Yorum bağlantısı

Yeni model kararan dikiz aynalarında on/off tuşu yok. Üzerindekilerde sensörler. Onlar yanıp sönmüyor. Ayna devreden çıkarılamıyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...