İçeriğe Yönlendir

Tramer Sorgulaması Hakkında

Bünyamin Dedeoğlu

Recommended Posts

Bünyamin Dedeoğlu

Merhaba tramer sorgulamasında 5664 e cekılen mesaja cevab olarak bir adet cıkıyor ve sadece çarpma yazıyor ama hasar tutarı yazmıyor bu ne anlama gelıyor acaba . Kücük bir hasar oldugu içinmi yazmıyor yoksa çok büyük bir hasar oldugu ıcınmı yazmıyor ? Tesekkurler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bazen yazmıyor bazen yazanlar 3 ay sonra gözükmüyor, bazen satın aldıktan 3 ay sonra yazıyor, hepsi ile karşılaştık %100 güvenmeyin, ben daha tramerin müdürnü bulamadım bilen varsa?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Yılbaşından sonra rakam hiç yazılmayacakmış...duyduğum kadarı ile..

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Hasarsızlık indirimi bozulmadan yapılan bir ön cam değimi sonrası önceki aracım Opel Corsa'nın kaydında böyle bir hasar gözüküyordu.

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

ilk defa aracım olacaktı çok heyecanlıydım aracın plakasını tramere gönderdim km kaydı gelmedi hasar kaydıda gözükmüyor dedi bende aldım plakayı değiştirdim sonra nasıl olduysa birkaç ay sonra öylesine mesaj gönderdim 4 tane hasar kaydı ve km kaydı geldi şok oldum buda bizim şansımız

Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

eee peki neye nasıl güvenicez biz bir iş ya düzgün yapılsın yada iş az hasarlı diye farkında olmadan pert kayıtlı araba almakta var işin ucundan

Yorum bağlantısı
Gökhun Batur

Özellikle işin fırlamalığına kaçan galeriler araca birkaç defa plaka değişimi yapıp sonra piyasaya sürüyorlar. Haliyle en son plaka tertemiz çıkıyor. Başına gelen arkadaşlarımdan biliyorum. En sağlıklısı tramer sorgusunun ardından motor no. ve şasi no. ile sigortacıya gidip 'Ben bu aracı alıyorum ne kadara kasko yaparsınız?' diye inceden bir zarf atmak. Çıkan mebla yüksekse neden bu kadar yüksek olduğunu sorarsınız. Araçta şu şu şu görünüyor da ondan..... yanıtı aracın kazalı olduğunu gösterir. Bunun dışındaki tüm sorgular muallakta kalıyor maalesef.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...