Can Çeralp 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Merhaba, 2012 Nisan doğumlu Focus 3'üm var. 30000 bakımına girdi ve sorunsuz olarak kullanıyordum. Ancak aldığım günden beri çözülmeyen bir problemim ve son 2 haftada yeni çıkan bir problemim daha var. -Aldığım günden beri olan problemim; Fren Hidroliği sıvısı. Birinci günden beri jantlarım kapkara oluyor. Bunun olması bazen 4-5 haftayı buluyor, yıkayınca geçiyor sonra yine aynısı oluyor. Servise bir çok defa bunun olmaması gerektiğini söyledim onlar ise normal olduğunu, bütün yeni Focuslar'da aynı şeyin olduğunu söylediler. Kimi usta "balataların eriyen tozları" dedi kimisi "fren hidroliği böyle çok çok yavaşça azalır" dedi ve hepsi bunun bir sorun olmadığı söylediler. Frenlerimin tutması kusursuz; ses yok, vuruntu yok. Ancak ne zaman yokuşta 15-20 saniye dursam (mesela bir kırmızı ışıkta) hemen ekranda "fren hidroliği sıvısı az" uyarısı çıkıyor. Bir sürü Focus ve daha da fazla Fiesta görüyorum. Ya çoğunluk 3 günde bir aracını yıkıyor ya da benim sorunum azınlıklarda olan bir sorun çünkü kararmış jantlara sadece bir kaç araçta rastladım. Eğer bu konuda bana kesin bilgi verebilirseniz servisin üstüne gideceğim ve garantiden yapılmasını talep edeceğim. -Yeni çıkan problemim; Dediğim gibi 30000 bakımı yeni yapıldı, motor yağ değişimi de yapıldı ve verilen künyede bir sonraki değişim için 45000km diyor. Geçtiğimiz günlerde menzil artık tek basamaklı kmleri gösterince tesadüfen gördüğüm, Libadiye caddesinde 4.24'e Euro "4" dizel (adam öyle söyledi, hatta uzun uzun aslında ülkemizde her yakıtın aynı "kalitesizlikte" olduğunu, kendilerinin piyasada tutunmaya çalışan daha küçük bir işletme oldukları için ucuz sattıklarını da mantıklı bir şekilde anlatınca ikna oldum) satan bir istasyondan deneme amaçlı 20 TL yakıt aldım. Aracın ne gidişinde ne sesinde hiç bir değişiklik olmadı ancak 2-3 gün sonra ekranda "Motor Yağı Değişim Zamanı" uyarısı belirdi. Yakıt böyle bir uyarıya sebep olabilir mi bilmiyorum, aldığım yakıt böyle bir şey yapmış olabilir mi onu da bilmiyorum. Korkudan bir daha oradan alamadım. Bunun üzerine toplamda 100TL'ye yakın yakıt aldım ve arabanın hiç bir problemi yok, herşeyiyle mükemmel çalışıyor. Ancak Yağ değişim uyarısı ekranda sabit. Acaba sorun yakıttan olabilir mi? İstasyonun ismini de hatırlayamıyorum bir türlü.. Turkuaz'dı sanırım. Daha önce oradan yakıt alan veya benzer bir durumla karşılaşan var mı? Ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim okuyan, cevaplayan herkese.. Küçük bir eklenti= Aracın gidişinde, sesinde, performansında hiç bir problem olmamasına rağmen yakıt tüketimim sanki 0.5-1lt arası fazlalaştı gibi görünüyor. Hava şartlarından ve motorun daha geç ısınmasından da olabilir tabi, emin değilim. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 -Fren hidrolik seviye sensörü dik yokuşta eğimden dolayı seviyeyi az okuyordur yinede kontrol edip eksikse tamamlanmalı -Yağ değişim zamanı aracın km yada yıl takibi ile uyarı olarak çıkabiliyor, bakım yapıldığı için endişe edecek bir durum yoktur servis bu uyarıyı siler 1 dakikada. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Jantlarda gördüğünüz balata tozudur. Hidrolik sıvısı ile, eksilen balatanın yerine dolan hidrolik yüzünden uyarı veriyordur. Eksik olan tamamlanmalı ya da balatalarınız değişmelidir. Motor yağ uyarısı ise zaman bazlıdır. Yani ya 15bin km'de uyarı verir ya da 1 yıl sonra uyarı verir. Aldığınız yakıtla alakası yoktur. Güle güle kullanınız aracınızı. 1 Yorum bağlantısı
Şahin DOĞAN 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Gecenlerde bende ayni sorundan dolayi servise gittim sadece araclar yurt disina gore ayarli oldugundan 20bin km de bir bakim uyarisi verir degip uyariyi sildiler fren hidrolik uyarisini bende aliyorum ama arac 45 bin bakimina girdiginde balatalari defistiririm diye dusundundugumden orali olmuyorum formda daha once okudugum ariza taginda normal oldugu yazilmis simdilik keyfini suruyorum Yorum bağlantısı
Safak Acar 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 1.a)Jantlarda gördüğünüz siyahımsı toz , balata tozudur genelde tüm araçlarda mevcuttur, yeni sıfır araçlarda yada balatası yeni değişen araçta daha çoktur.. Bende arabayı bir hafta yıkamayınca kapkara oluyor jantlar , genelde iki günde bir yıkarım.. 1.b)Fren yağı hidroliği uyarısı benim araçtada var servise söyledim aynı açıklamayı yaptlar sıfır araçlara tam miktarlı koydukları için yokuş aşşağı müşürün altına düşünce uyarı veriyormuş.Şuanda araç serviste ona ekleme yapıcaklar.. 2.a)Yakıt kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.. 2.b)Tamamen şans yağ değişim uyarısının 20 tllik mazottan sonra yazması. 3.) Kış aylarında kısa mesafe kaynaklı artı geç ısınan motorda okadar artış olması normaldir. Nisan mayıs ayı gibi ortalamanız düşer. 1.0Lt motor ecoboost yakıtta o miktarda artış mevcut.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 1.a)Jantlarda gördüğünüz siyahımsı toz , balata tozudur genelde tüm araçlarda mevcuttur, yeni sıfır araçlarda yada balatası yeni değişen araçta daha çoktur.. Bende arabayı bir hafta yıkamayınca kapkara oluyor jantlar , genelde iki günde bir yıkarım.. 1.b)Fren yağı hidroliği uyarısı benim araçtada var servise söyledim aynı açıklamayı yaptlar sıfır araçlara tam miktarlı koydukları için yokuş aşşağı müşürün altına düşünce uyarı veriyormuş.Şuanda araç serviste ona ekleme yapıcaklar.. 2.a)Yakıt kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.. 2.b)Tamamen şans yağ değişim uyarısının 20 tllik mazottan sonra yazması. 3.) Kış aylarında kısa mesafe kaynaklı artı geç ısınan motorda okadar artış olması normaldir. Nisan mayıs ayı gibi ortalamanız düşer. 1.0Lt motor ecoboost yakıtta o miktarda artış mevcut.. "2 günde bir yıkardım" olacak doğrusu. Yıkarsan 2 günde bir nazar değer sonra. noldu son durum? Yorum bağlantısı
Safak Acar 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 "2 günde bir yıkardım" olacak doğrusu. Yıkarsan 2 günde bir nazar değer sonra. noldu son durum? Bundan sonra yıkamak yok çamur dökücem üstüne Şuanda bi bilgi vermediler yarın kiralık aracı teslim alıcaklar bende arabasız kalınca arar sorarım son durumunu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 dpf dolayısı ile yağ değişimi zamanı gelmiş olabilir bu periyodik bakımdan sonra olmuşsa talihsizlik, bakımda zaman göstergesi sıfırlanmamış olabilir işçilik hatası. fren hidroliği eksik mesajı sonrası ne yapıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Safak Acar 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 dpf dolayısı ile yağ değişimi zamanı gelmiş olabilir bu periyodik bakımdan sonra olmuşsa talihsizlik, bakımda zaman göstergesi sıfırlanmamış olabilir işçilik hatası. fren hidroliği eksik mesajı sonrası ne yapıyorsunuz? Araç yokuşta bu uyarıyı veriyor Çağlar abi, yokuşta aşşağı yukarı gidip fren deniyorum tutuyor ama yazı yazıyor, düzlüğe inince yazı gidiyor. Servisi aramıştım dediğim açıklamayı yaptılar , halbuki araç 15 bin bakımından yeni cıkmıştı, bakıma giren aracın yağını nasıl kontrol etmiyorlar garip. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Araç yokuşta bu uyarıyı veriyor Çağlar abi, yokuşta aşşağı yukarı gidip fren deniyorum tutuyor ama yazı yazıyor, düzlüğe inince yazı gidiyor. Servisi aramıştım dediğim açıklamayı yaptılar , halbuki araç 15 bin bakımından yeni cıkmıştı, bakıma giren aracın yağını nasıl kontrol etmiyorlar garip. Servislerden neden şikayet ediliyorki? Usta yetişmiyor usta. Herkes kabloyu bağlıyor önündeki ekrana bakıyor. Ekranda uyarı varsa yapıyor yoksa Su ve yağ seviyelerini hep kendim kontrol ederim... eskiden bir laf vardı "Babana bile güvenmiyeceksin" diye. Eskilere bu deyim ile bence çok haksızlık yapılmış şimdikileri gördükten sonra... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 50 cc. yağ eklensin fren yağı... o kadar ne yazılımı ne güncellemesi, nerde ise çamur gelen cam için de yazılım arayacaklar eklenmesi çözüm de değil aslında fren balataları kontrol edilsin, aşınma vardır bitiyordur Yorum bağlantısı
Safak Acar 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 50 cc. yağ eklensin fren yağı... o kadar ne yazılımı ne güncellemesi, nerde ise çamur gelen cam için de yazılım arayacaklar eklenmesi çözüm de değil aslında fren balataları kontrol edilsin, aşınma vardır bitiyordur Daha 20 bindeki aracın fren balatası bitermi abi Servislerden neden şikayet ediliyorki? Usta yetişmiyor usta. Herkes kabloyu bağlıyor önündeki ekrana bakıyor. Ekranda uyarı varsa yapıyor yoksa Su ve yağ seviyelerini hep kendim kontrol ederim... eskiden bir laf vardı "Babana bile güvenmiyeceksin" diye. Eskilere bu deyim ile bence çok haksızlık yapılmış şimdikileri gördükten sonra... Haklısın abi.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 bitmemişse de incelmiştir, yokuşlar da el fren lambası gözkırpar Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Ben fren balatalarını 90,000 km.de değiştirdim, bir 10,000 daha giderdi aslında.. aynı aracı kullanan bir çok arkadaşım 30,000 km.de değişirdi. Ve o benden 1 litre fazla yakardı, ama o işten çıkınca evine benden 5 dakika önce giderdi tek kazancı bu idi ... ön jantları hep balata tozu kaplıydı. Arada bir döner senin araçta niye ön jantlar kirlenmiyor diye sorardı? Benim araç otomatik olduğundan tozlarıda otomatik temizliyordur deyip gülerdim 1 Yorum bağlantısı
Can Çeralp 15 Ocak 2014 Yazar Paylaş 15 Ocak 2014 bitmemişse de incelmiştir, yokuşlar da el fren lambası gözkırpar Evet, tam dediğiniz gibi oluyor. Balata zamanlarının gelmek üzere olduğunu servis de söylemişti daha önce ve hazır 30000 bakımına gelmişken değiştirmeyi de teklif etmişti (660TL'ye) ancak hem km çok az olduğu için hem de başka görüşlere de başvurarak değiştirmemiştim. Sanırım zamanı gelmeye başladı. Yorum bağlantısı
Serdar Muti 15 Ocak 2014 Paylaş 15 Ocak 2014 Servislerden neden şikayet ediliyorki? Usta yetişmiyor usta. Herkes kabloyu bağlıyor önündeki ekrana bakıyor. Ekranda uyarı varsa yapıyor yoksa Su ve yağ seviyelerini hep kendim kontrol ederim... eskiden bir laf vardı "Babana bile güvenmiyeceksin" diye. Eskilere bu deyim ile bence çok haksızlık yapılmış şimdikileri gördükten sonra... haklısın abıcım inan usta yetişmiyor cunku servis ustalarının degerleri yok patronların gozunde bırı gıder bırı gelır dıye dusunuyorlar ama olmuyor. sonra ne oluyor kalıtesız servıs ve yapılamayan arızalar. ustalara deger verseler ve uslara doyurucu maas verseler bunların hıc bırı olmaz. servıste ustalar egıtımlerını tamalıyuorlar kendı reklamlarını da yapıyorlar haydeee ozel servis acmaya. patronlardakı bırı gıder bırı gelır mantıgı kalkmadıkca musterıler arızalardan dolayı daha cooook gıder gelırler. :) aklısın abıcım inan usta yetişmiyor cunku servis ustalarının degerleri yok patronların gozunde bırı gıder bırı gelır dıye dusunuyorlar ama olmuyor. sonra ne oluyor kalıtesız servıs ve yapılamayan arızalar. ustalara deger verseler ve uslara doyurucu maas verseler bunların hıc bırı olmaz. servıste ustalar egıtımlerını tamalıyuorlar kendı reklamlarını da yapıyorlar haydeee ozel servis acmaya. patronlardakı bırı gıder bırı gelır mantıgı kalkmadıkca musterıler arızalardan dolayı daha cooook gıder gelırler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts