Ali Cihangiroğlu 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Hayırlı olsun, aman dikkat, sert ve peşpeşe sağ-sol manevra yapmak zorunda kalmayasın... Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 Ben Caddy düşünüyorum, Otomobil şeklinde ilanları var sahibinden ama bu otomobil ve kamyonet ayrımı nasıl yapılıyor, ruhsatta yazmasıyla oluyor mu hiç bilgim yok. Caddy yakar.. Bakım masrafları ağırdır. Eski transporter kullanıcısı olarak uyarimde.. 2 yılda 6.500tl para harcadım. Pahalı dediğin 100 lira fark var otomobille Şafak. Bence hiçte pahalı değil MTV. Muayenede gelince, zaten ödeyeceğin senelik muayene parasını 3 aylık mazot tasarrufundan çıkartıp, geri kalan zamanda karlı gezmiş oluyorsun. Bende almadan önce çok hesaplamıştım.. Yani aslında otomobilden uygun.. Bana tek sıkıntı kamyonet olması sebebi ile hız limitleriydi. Oda paranın gerisinde kalıyor.. Yani normal aslında ama 1.0lt eco bost daha ucuz ama şehir içi yakıyor Hayırlı olsun Şafak. Kazasız belasız maşallah Sağolasın Mert.. Amin.. Hayırlı olsun, aman dikkat, sert ve peşpeşe sağ-sol manevra yapmak zorunda kalmayasın... Sağolasın Ali abi.. yok yok 90-100 yeter. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 (düzenlendi) Caddy yakar.. Bakım masrafları ağırdır. Eski transporter kullanıcısı olarak uyarimde.. 2 yılda 6.500tl para harcadım. Yani normal aslında ama 1.0lt eco bost daha ucuz ama şehir içi yakıyor Sağolasın Mert.. Amin.. Sağolasın Ali abi.. yok yok 90-100 yeter. 90-100 de bile çok rahat kastettiğim olur, 90 ı geçme o arabayla 20 Ocak 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Ocak 2014 Yazar Paylaş 20 Ocak 2014 Hızlı gideceğim zaman Focusu kullanırım Focus yedekte.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ocak 2014 Paylaş 20 Ocak 2014 Sağolasin Mert.. Ruhsatta Kamyonet(panelvan) geçiyor Kullanım amacı ise Hususi yuk nakli yazıyor polis durduğunda hiç bir belge gerekmiyormuş.. Yük nakli yazan tüm araçlarda K belgesi zorunluluğu yok muydu? 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Yük nakli yazan tüm araçlarda K belgesi zorunluluğu yok muydu? Tam bende bilmiyorum Sani, Araç sahibi beni çok polis durdu abi, k belgesi isteyen olmadı dedi , onlar ticari araçlarda isteniyormuş dedi. Cuma günü ben polislere sordum kimi lazım dedi kimi gerek yok dedi.. Artık bahtımızda ceza yemek varsa katlanıcaz ceza yersek alırız k belgesi kaç para bu belge ? hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip etsin Sağolasın Teşekkür ederim.. Amin.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Ocak 2014 Paylaş 21 Ocak 2014 Tam bende bilmiyorum Sani, Araç sahibi beni çok polis durdu abi, k belgesi isteyen olmadı dedi , onlar ticari araçlarda isteniyormuş dedi. Cuma günü ben polislere sordum kimi lazım dedi kimi gerek yok dedi.. Artık bahtımızda ceza yemek varsa katlanıcaz ceza yersek alırız k belgesi kaç para bu belge ? Sağolasın Teşekkür ederim.. Amin.. Şöyleki: K Belgesinin alımı 1500-2000TL gibi rakamlar ancak K belgesiz araç kullanmanın cezası 3000TL olmalıydı. Yanı kırmızı ışık gibi 77tl'lik komik cezalar yok 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Şöyleki: K Belgesinin alımı 1500-2000TL gibi rakamlar ancak K belgesiz araç kullanmanın cezası 3000TL olmalıydı. Yanı kırmızı ışık gibi 77tl'lik komik cezalar yok O zaman araçta gerekmedikçe iş malzemesi bulundurmucaz.. Ve en yakın zamanda araştırıp k belgesi alıcaz.. Teşekkür ederim bilgiler için Sani.. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Varsa kontak açılınca lamba yanar söner. Hayırlı olsun. Esp varmı ? programlı esp var mı? Göstergede yok abi , kitapcığa baktım kitapda yazmıyor . Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2014 Paylaş 22 Ocak 2014 Hayırlı, uğurlu olsun Şafak.. Aa çok şaşırdım, nerden çıktı bu canavar Sınıfına göre çok güzeldir. Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah.. Maaşallah.. Araçta Esp yok. Abs, 4 airbag, klima vs zaruri ihtiyaçlar standart. Bagajda el feneri hala duruyorsa şanslısın. Pilleri çıkarttı, torpido koy.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 22 Ocak 2014 Yazar Paylaş 22 Ocak 2014 Bakicam dedimya ondan baktım Bu arada el feneri duruyor pillerini bitmesin diyemi sökeyim . Gaz emisyon muaynesini Aydoğanlar ford bayisinden aldım. 41tl tuttu. Cuma gününe esenyurt tüv den randevumu aldım.. Bugunde trafik sigortasını yaptırıcam, kasko da net değiliz. Ak sigorta 950tl fiyat vermiş, axa ise 1320tl. yaptırsammı yaptırmasammı kasko Yorum bağlantısı
Misafir 22 Ocak 2014 Paylaş 22 Ocak 2014 Bakicam dedimya ondan baktım Bu arada el feneri duruyor pillerini bitmesin diyemi sökeyim . Gaz emisyon muaynesini Aydoğanlar ford bayisinden aldım. 41tl tuttu. Cuma gününe esenyurt tüv den randevumu aldım.. Bugunde trafik sigortasını yaptırıcam, kasko da net değiliz. Ak sigorta 950tl fiyat vermiş, axa ise 1320tl. yaptırsammı yaptırmasammı kasko Emmi den fiyat ve bilgi al. Yardımcı olacaktır.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 22 Ocak 2014 Yazar Paylaş 22 Ocak 2014 Emmi den fiyat ve bilgi al. Yardımcı olacaktır.. Ben emmiye yaptırtıcaktım , abim sağolsun herşeye el atıyor kendi arkadaşına gitmiş şimdi yaptırmassa ayıp olurmuş. Bakalım emmi ye sorayım fiyatlar normalmi diye. Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Ocak 2014 Yazar Paylaş 23 Ocak 2014 Ford pejoya, pejo forda küsmüş Hastayım bunun yakıtına Kokluyor mubarek Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Ocak 2014 Yazar Paylaş 26 Ocak 2014 Karadeniz camurlarinin tadina bakti Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Ocak 2014 Yazar Paylaş 26 Ocak 2014 Cuma gunu iki hafif kusurlu olarak muayneden gectik.. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 (düzenlendi) Safak Acar, 2 Kısa farlar ayarsız, motor no okunmuyor 27 Ocak 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Ocak 2014 Yazar Paylaş 29 Ocak 2014 Safak Acar, 2 Kısa farlar ayarsız, motor no okunmuyor 2kusur nerden bildin kerem.. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Yapılan her 100 muayeneden 99 unda mutlaka yazılan 2 kusur. Devamı silecekler iyi silmiyor, sisler ayarsız vs.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Şubat 2014 Yazar Paylaş 23 Şubat 2014 Abi o dediğin siyah araçlar için olanından aldım , ancak Fazla bi parlaklık alamadım.. Ön kaputta şimdilik denedim sadece, ya ben beceremedim yada bilmiyorum bi ara musaitsen görüşelimde nasıl uygulanır bi yardımcı ol bana Ne tarafta oturuyorsun abi bi gün buluşalım.. Bu arada jant için önereceğin ilaç varmıdır ?. Focusun jantlar matlaştı niyeyse anlamadım.. Aklıma takılan pejo ruhsatta (kömür)siyah geçiyor onla alakalı olabilirmi parlak lık mevzusu . Birde Focus da denicem bu ilacı . Normal yıkadım akşam üstü bi resim çektim.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Abi o dediğin siyah araçlar için olanından aldım , ancak Fazla bi parlaklık alamadım.. Ön kaputta şimdilik denedim sadece, ya ben beceremedim yada bilmiyorum bi ara musaitsen görüşelimde nasıl uygulanır bi yardımcı ol bana Ne tarafta oturuyorsun abi bi gün buluşalım.. Bu arada jant için önereceğin ilaç varmıdır ?. Focusun jantlar matlaştı niyeyse anlamadım.. Aklıma takılan pejo ruhsatta (kömür)siyah geçiyor onla alakalı olabilirmi parlak lık mevzusu . Birde Focus da denicem bu ilacı . Normal yıkadım akşam üstü bi resim çektim.. Karanlığa kaldıysan sonuçu görmek zordur şafak...bugün baktınmı nasıl duruyor ?Buluşur yardımcı oluruz sorun yok Jantlar için bir ürün tavsiye edeceğim sana ama,aracını dışardaki yıkamacılarda yıkatıyorsan işin biraz zordur,çünki onlar kezzap tarzı malzeme kullanıyorlar ve haliylede janttaki verniği alıyor ve matlaşıyor.ama sen yinede verdiğim üründen al kullan bakalım... Focustada dene bir bak uygulama gerçekten çok basit... Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Şubat 2014 Yazar Paylaş 23 Şubat 2014 (düzenlendi) Karanlığa kaldıysan sonuçu görmek zordur şafak...bugün baktınmı nasıl duruyor ?Buluşur yardımcı oluruz sorun yok Jantlar için bir ürün tavsiye edeceğim sana ama,aracını dışardaki yıkamacılarda yıkatıyorsan işin biraz zordur,çünki onlar kezzap tarzı malzeme kullanıyorlar ve haliylede janttaki verniği alıyor ve matlaşıyor.ama sen yinede verdiğim üründen al kullan bakalım... Focustada dene bir bak uygulama gerçekten çok basit... Akşam cila ile hiç uğraşmadim, gündüz denedim sonra işim çıktı bıraktım.. tamam dır bi gün bakarız abi Focusu bugune kadar bi defa anca yıkamacıya vermişimdir oda ben değil abim verdi Ben kendim yıkayıp kendim siliyorum.. bu aralar Cevizlibağ daki saadet parti binasını ilerisindeki Po da yıkıyorum aracı , Self servis açmişlar çok hoşuma gitti 1 tl köpük 1 tl su kendin istediğin gibi istediğin şekilde yıka Bende genelde hep akşam üstleri denk geliyorum karanlıktan fazla iyi yıkayamıyorum. Bide gündüz gitmem lazim Dün akşam Focusu yıkadım ama Yarım yıkanmış belki onun etkisi olabilir gündüz gözüyle yıkarsam temizlenirmi bilmem. Bu verdiğin markanın hızlı cilasını birde plastik aksam parlatıcısını aldım hızlı ciladan hiç memnun kalmadım. Bildiğimiz su , ancak plastik parlatıcısı arabanın tamponunu korumalıkları felan sıfır gibi yaptı.. İnşallah bu jant temizleyicide de memnun kalırım . 23 Şubat 2014 tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 Akşam cila ile hiç uğraşmadim, gündüz denedim sonra işim çıktı bıraktım.. tamam dır bi gün bakarız abi Focusu bugune kadar bi defa anca yıkamacıya vermişimdir oda ben değil abim verdi Ben kendim yıkayıp kendim siliyorum.. bu aralar Cevizlibağ daki saadet parti binasını ilerisindeki Po da yıkıyorum aracı , Self servis açmişlar çok hoşuma gitti 1 tl köpük 1 tl su kendin istediğin gibi istediğin şekilde yıka Bende genelde hep akşam üstleri denk geliyorum karanlıktan fazla iyi yıkayamıyorum. Bide gündüz gitmem lazim Dün akşam Focusu yıkadım ama Yarım yıkanmış belki onun etkisi olabilir gündüz gözüyle yıkarsam temizlenirmi bilmem. Bu verdiğin markanın hızlı cilasını birde plastik aksam parlatıcısını aldım hızlı ciladan hiç memnun kalmadım. Bildiğimiz su , ancak plastik parlatıcısı arabanın tamponunu korumalıkları felan sıfır gibi yaptı.. İnşallah bu jant temizleyicide de memnun kalırım . Ben yıkamacılardaki köpüğü bırak,suyunu bile sıktırmam aracıma sana o kadarını diyim Jant parlatıcısı için bir iki ürün daha var ama aklıma gelmiyor şuan...bauhausa gidersen mutlaka görürsün..aklıma gelirse paylaşırım şafak.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts