İçeriğe Yönlendir

Bipper Tepe.. 1.4Hdi 68Hp 2012

Safak Acar

Recommended Posts

Eray Alicikoğlu

Abi turtle wax renkli cila mı bu ben de alacam inş finaller bitsin de bide teflonlu cila gördüm acaba onlar nasıl

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abi turtle wax renkli cila mı bu ben de alacam inş finaller bitsin de bide teflonlu cila gördüm acaba onlar nasıl

Aynen kardeşim renli cila,  bende geçen bahasusda  teflonlu bi cila gördüm onuda alip denicem bakim..

Yanlız bu turtle sadece parlaklı veriyor, Ford a yaptığımda dikkatimi çekmedi ama, dün pejoda bariz belliydi rengi canlandırıyor ama hareler gitmiyor, ne kadar ovalarsan ovala aynı.. parlaklık ve yağmur kaydırma özelliği mevcut bunun heralde.

Bu tutrle wax  bitince Formula1 in  pasta cilasını alıcam, o daha derin cizikleri dolduruyor.. 

Akşam saat 10 gibi musaitmisin ? 

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Abi yarın sınavım var bugün dolu sayılırım akşam 10 civarı kandil ziyereti falan yaparız büyük ihtimal önemli bişey mi var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abi yarın sınavım var bugün dolu sayılırım akşam 10 civarı kandil ziyereti falan yaparız büyük ihtimal önemli bişey mi var

Yok kardeşim , sadece musaitsen buluşalım senin arabaya bendeki cila ile, turtle wax yapalim  memnun kalırsan alırsın.. ;)

Sınavın ve kandil işi etkiledi :D  Ayarlıyabilirsen  mikrofiber bezlerini kap gel :p 

Haberleşiriz duruma göre.. 

He Foto makinasını unutmuşum :D onuda kap gel :D 12 megapixel dijital fazla iş görmüyor resimlerden anlaşıldığı üzere :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Abi araba leş gibiydi çamur içinde dün üstünkörü yıkayabildim ama cilaya zamanım şu anda yok çarşambadan sonra müsaitim marmara forum dibimizde buluşuruz bi ara ozan da diyodu cila günü yapıcaz o tarz bişey ayarlarız artık

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Abi araba leş gibiydi çamur içinde dün üstünkörü yıkayabildim ama cilaya zamanım şu anda yok çarşambadan sonra müsaitim marmara forum dibimizde buluşuruz bi ara ozan da diyodu cila günü yapıcaz o tarz bişey ayarlarız artık

Tamamdır alo demen yeterli ;)   

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

:D makina arkadaşlarımda var yarı proydu o günki tam pro da var başka arkadaşta ama benim ıphone ile onlara taş çıkaran foto çekiyorum emin ol instegramda da var foto

Şenliğe de gelmek istiyodum ama kötü zamana geldi arkadaşları ayarlayamadım tek başına da birsürü yol parası veremem ders çalışmak en iyisi galiba bi dahakine inş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

:D makina arkadaşlarımda var yarı proydu o günki tam pro da var başka arkadaşta ama benim ıphone ile onlara taş çıkaran foto çekiyorum emin ol instegramda da var foto

Şenliğe de gelmek istiyodum ama kötü zamana geldi arkadaşları ayarlayamadım tek başına da birsürü yol parası veremem ders çalışmak en iyisi galiba bi dahakine inş :)

Kardeşim geleceksin niye söylemiyorsun , ben gidiyorum gel benimle işin yoksa,  Boşuna tek başına ne masraf edecen , cumartesi sabahtan gidip fazla geceye kalmadan dönecem ayarlıyabilirsen haber ver . 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar
(düzenlendi)

Tamam Şafak abi duruma göre haber veririm

Haber verme direk gel :D Tek gitmekten iyidir beraber gideriz :D

Ben neyle gitsem ona karar veremedim , Ecobost mu yoksa diesel mi :D

tarihinde Safak Acar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

:D tmm hafta sonu çalışıyorum orayı ayarlamam lazım ondan

Tamamdır. 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

:D orası sana kalmış ikisi de kokluyo nasılsa

Aynen öyle, Gönlüm Focustan yana bakalım :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

oo başgan, bizde aynı gün gidip dönmeyi düşünüyoruz Bahadır ile, bir aksilik olur araçsız kalırsak sana takılalım..

Olur herturlu :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Haberleşiriz o zaman başkan, eğer bizde sorun olmazsa sefaköyde buluşup bahadır abi ile geçerken seni alalım ? Cevizlibağ dan olur mu?

Olur,  bakalım bir aksilik çıkmazsa ben arabayla gelmeyi düşünüyorum haberleşiriz.    :f1:  Ecobostu hazırlamak lazim :D  İnşallah. trakya mevzunu dönmez konvoy :D 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Fena değil Şafak, anca bu kadar olur zaten tek cila ile.. Zemin temiz olunca daha iyi sonuç alınabilir.. Bu arada USB sıkıntısı olan araç Bipper mı ? Benim G2 yine sıkıntı yapmaya başladı LG güzellik yapmaz ise biz bi güzellik yapalım mı bu cihaza :)

Yok bippra ozel degil araj sarjina has bi durum,discovery i fordda bozdu arac usb sarji ,yapariz bi guzellik cihaz kendine gelir yenilenir.

:D

Samsungda skntinyok anlamadim gitti :D

Yorum bağlantısı

Oğlum şu 3 kuruşluk şarj aletini değiştireceğinize, 2.000 liralık kaç telefon değiştirdiniz ya la  :D Tam Türk  :D Pire için yorgan yakmak!  :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Oğlum şu 3 kuruşluk şarj aletini değiştireceğinize, 2.000 liralık kaç telefon değiştirdiniz ya la :D Tam Türk :D Pire için yorgan yakmak! :D

2.000 tl veriyoruz ,birakta degistirsinler , + bide 150 tl alip cepkaskokusu yaptilardi :lol: :D

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...

İçi leş gibi olduktan sonra, dışını temizlesen neye yarar. ;) Sırf tüketim için  :nazar:  :nazar:  :nazar:  

Yorum bağlantısı
Safak Acar

İçi leş gibi olduktan sonra, dışını temizlesen neye yarar. ;) Sırf tüketim için :nazar::nazar::nazar:

icini nerde gordun :D :D

Ticari arac herzaman tertemiz olur ;)

Yorum bağlantısı

icini nerde gordun :D :D

Ticari arac herzaman tertemiz olur ;)

Gösterge panelinin fotoğrafına bak. Direksiyonun önü.. Bildiğin leş.  ;)  :p  :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Gösterge panelinin fotoğrafına bak. Direksiyonun önü.. Bildiğin leş. ;):p:D

oraya el girmiyor :D :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...