İçeriğe Yönlendir

Yandı Mi Conta ? :(

Mehmet Gülle

Recommended Posts

Şahin Topaloğlu

Yav arkadaş bişey yok arabanda.Canavar gibi maşallah....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle
:) eyvallah arkadaşlar sağolun ya :) öğrencilik hali abi ya bir öğrenci için conta yanigi tamiratı ne demek bilirsiniz :) kalan iki yılın bursunu veririz valla :)
Yorum bağlantısı
Cüneyt Şenyürek

Geçen hafta benim mondeoda eksozdan su atmaya başladı.Su kapağını actıgımda aynı şekilde fokurdayarak su kendi kendine eksiliyordu.Motorun çalışmasıda düzensizleşti.Ustaya gösterdim sorunun üst kapak contası oldugu ortaya çıktı.Conta değişti ve üst kapak sildirildi.Şu an sorun yok. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle

dur usta tam kendime gelirken geri düşüncelere sokma beni :) en son ben contayi yakacağım olacağı o olacak :) benim ki 4 5 devirde su atıyor muhtemelen egzoz su dolu senin su atma durumu nasıldı

Yorum bağlantısı
Cüneyt Şenyürek

dur usta tam kendime gelirken geri düşüncelere sokma beni :) en son ben contayi yakacağım olacağı o olacak :) benim ki 4 5 devirde su atıyor muhtemelen egzoz su dolu senin su atma durumu nasıldı

İlk çalıştırma esnasında baya bir atıyordu,gaza basıncada atıyordu.Ama benim aracın rolantide çalışmasıda bozulmuştu,aşırı titreyerek çalışıyordu.Eksoz dumanının rengide beyaz olmuştu.Sende bunlara dikkat et. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle

Abi benimki de duman atıyor da akşam atıyor o da nemden herhalde gündüz güneş varken hava sıcakken atmıyor birde benim susturucunun içi su diye düşünüyorum çünkü susturucu hiç ısınmıyor 40 km yaptıktan sonra bile kolayca dokunabiliyorum normalde susturucunun ısınması gerekmez mi ?

Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer

Yav arkadaş bişey yok arabanda.Canavar gibi maşallah....

öğrenci kardeşim ;

sen biraz titizliğinde ötesinde evhamlısın sevgili kardeşim,

aracını kurcalattırma ,bin git.gez,işini gör,

aracında bir şey yok senin,formda şikayeti olanlarla kendini bir tutma,fazlada kafaya takma sen okulunda ve derslerinde finallerini kafaya tak ve önemse,,,

Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle

öğrenci kardeşim ;

sen biraz titizliğinde ötesinde evhamlısın sevgili kardeşim,

aracını kurcalattırma ,bin git.gez,işini gör,

aracında bir şey yok senin,formda şikayeti olanlarla kendini bir tutma,fazlada kafaya takma sen okulunda ve derslerinde finallerini kafaya tak ve önemse,,,

:rolleyes:  teşekkürler hocam artık takmıyorum ya bugün son gittiğim servis de bir şey olmadığını söyledi artık düşünmemeye karar verdim iyi niyetiniz için teşekkür ederim.

bu arada kompresyon testi yaptılar sonuçlar önce çok düşük çıktı 1. silindir 4 çıktı filan sonra motoru yaptırdığım yere gittim orda da 13.14.13,5.13 gibi bir değer çıktı hatta ne olur ne olmaz diye birinci silindiri tekrar ölçtüler 13.5 filan çıktı iyi midir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...