İçeriğe Yönlendir

2013 Fiesta Titanium Ve Modifiye Tutkusu

Yüksel Özdilek

Recommended Posts

Yüksel Özdilek

Herkese Merhabalar....

Forma yeni üye oldum arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce Fiesta Titanium x aldım  ilk göz ağrım ve şimdi değişiklik yapma zamanının geldiğini düşünüyorum. Form ve Tuning sitelerinde gezerken gördüğüm bi araca resmen aşık oldum dış görünüşünü bende aynısını yapmak istiyorum,  fakat aracın üzerindeki body ve jantları nasıl temin edebilirim bilmiyorum ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ... İlerleyen zamanlarda kendi aracımında resimlerini sizlerle paylaşacağım şimdiden teşekkürler..

Aşağıda link paylaştım arkadaşlar 

http://www.ebaymotorsblog.com/ford-assault-at-2013-sema-show/ford-at-2013-sema-show-5/

http://www.ebaymotorsblog.com/ford-assault-at-2013-sema-show/ford-at-2013-sema-show-3/

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Jantları temin etseniz bile çamurluklarınıza sürtme yapacaktır. Çamurluklarında oynanması gerekir.

Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek

Jantları temin etseniz bile çamurluklarınıza sürtme yapacaktır. Çamurluklarında oynanması gerekir.

Evet farkındayım fakat ince ayarları yaptırıcam yeter ki body ve jantları bulayım..

Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek

Aramıza hoşgeldiniz,keyifli forumlar...

Teşekkürler ...

Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek

hosgeldınız keyıflı forumlar :)

Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek

hoşgeldiniz iyi forumlar

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Ahmet Alpaslan
(düzenlendi)

hoşgeldiniz,keyifli forumlar... Bu arada bu linkteki aracı türkiyede yapmak bence imkansız :) (Çamurluklar'dan kaynaklı)

tarihinde Ahmet Alpaslan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek

hoşgeldiniz,keyifli forumlar... Bu arada bu linkteki aracı türkiyede yapmak bence imkansız :) (Çamurluklar'dan kaynaklı)

Haklısın Ahmet  ama bi yanımda dene diyor kararsızım.... Beni caydıran tek şey fiyatları olacak sanırm

Yorum bağlantısı
Haydar Sağsöz

merabalar ben aranıza yeni katıldım tanışma kısmına bilgilerimi yazmak istiyorum ama yazdıktan sonra gönder tuşu falan yok yardımcı olursanız sevinirim..

Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek

Hoşgeldiniz iyi forumlar.

Teşekkürler

merabalar ben aranıza yeni katıldım tanışma kısmına bilgilerimi yazmak istiyorum ama yazdıktan sonra gönder tuşu falan yok yardımcı olursanız sevinirim..

Mail aktivasyonunuzu yaptıktan sonra biraz zaman geçmesi gerek .

Hoş geldiniz iyi forumlar.

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Herkese Merhabalar....

Forma yeni üye oldum arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce Fiesta Titanium x aldım  ilk göz ağrım ve şimdi değişiklik yapma zamanının geldiğini düşünüyorum. Form ve Tuning sitelerinde gezerken gördüğüm bi araca resmen aşık oldum dış görünüşünü bende aynısını yapmak istiyorum,  fakat aracın üzerindeki body ve jantları nasıl temin edebilirim bilmiyorum ilgilenen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ... İlerleyen zamanlarda kendi aracımında resimlerini sizlerle paylaşacağım şimdiden teşekkürler..

Aşağıda link paylaştım arkadaşlar 

http://www.ebaymotorsblog.com/ford-assault-at-2013-sema-show/ford-at-2013-sema-show-5/

http://www.ebaymotorsblog.com/ford-assault-at-2013-sema-show/ford-at-2013-sema-show-3/

Hocam bu gösterdiklerini orjinali yapılmadı, bunlar SEMA için hazırlanan gösteri modelleri ;) Ama yok ben illaki yaptırıcam diyorsan ancak fiberden yapabilirler ve bence aracına yazık edersin. Yurtdışından buldun diyelim, getirmesi body kit'ten fazla tutar. Yani ümidini kırmak gibi olmasın ama mevcut body kit'lerden beğenmek zorundasın sanırım ;)

Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek

Hocam bu gösterdiklerini orjinali yapılmadı, bunlar SEMA için hazırlanan gösteri modelleri ;) Ama yok ben illaki yaptırıcam diyorsan ancak fiberden yapabilirler ve bence aracına yazık edersin. Yurtdışından buldun diyelim, getirmesi body kit'ten fazla tutar. Yani ümidini kırmak gibi olmasın ama mevcut body kit'lerden beğenmek zorundasın sanırım ;)

Öncelikle teşekkürler yorum için.. haklısın forumda bi çok zorluğu olduğunu söyleyen arkadaşlar oldu aracın tanıtım için yapıldığını biliyordum fakat heves ettim ilk etapta ama karşıma zorluklar çıkınca hevesimde kaçmadı değil... 

Cihat Bey bildiğiniz body kitli araçlar varsa link yada resim paylaşabilirmisiniz fikir almam açısından önemli... ?

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
(düzenlendi)

Hocam forumda Fiesta modifiye bölümünde bir çok örnek bulabilirsiniz. Deniz hocanın, Ferhat kaptanın araçları güzel örneklerdir. İnternette body kit üstüne çok iyi firmalar var. Cepten link paylaşamıyorum, bilgisayara geçince link atarım

tarihinde Cihat Küçükay tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Alpaslan

Haklısın Ahmet  ama bi yanımda dene diyor kararsızım.... Beni caydıran tek şey fiyatları olacak sanırm

Deneme yazık edersin :)

Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek

Hoşgeldiniz,keyifli forumlar.

Teşekkürler :)

Deneme yazık edersin :)

Kafam forumda ki arkadaşlarla konuştuktan sonra iyice karıştı  zaten Fırat !

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Yüksel Özdilek
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Tabii ki olur, yeni kasa içinde benzer body kit uygulamaları var, bu forumda da yaptıranlar vardı sanırım.

Yorum bağlantısı
Yüksel Özdilek

Tabii ki olur, yeni kasa içinde benzer body kit uygulamaları var, bu forumda da yaptıranlar vardı sanırım.

O zaman yeni kasa Fiesta sahipleri burda buluşalım paslaşalım :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...