Emre Üstündağ 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 2009 dizel hb focusa yay almayı düşünüyorum. sizce hangi markayı alayım. Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Forumda kullanan arkadaşlar genellikle vogtland marka kullanıyor. Bir bildikleri vardır herhalde. Modifiye bölümlerini inceleyin fikir sahibi olursunuz Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Fazla düşürmeyeceksen vogtland. Ama eibach i de merak etmiyor değilim. Ömür abi senin arabadaki esneme nasıl sertleşiyor mu? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Tartışılcak bir konu değil.. Piyasadaki eincbah lerin bircoguda orjinal değildir.. 1 Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Tartışılcak bir konu değil.. Piyasadaki eincbah lerin bircoguda orjinal değildir.. Göksel abi vogtland mı ? yapalım .araba sertleşir mi ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 nasıl anlayacağız orjinal mi değil mi diye kutusu duruyor abi ?Yayın üzerinde bir kod vardır.. O kodu googleye yazdığında zaten çin malı olduğu direkt olarak çıkıyor..Daha iyi anlamak için, Eincbah.de resmi sitesine girildiğinde, hangi araçlar için üretildiği belli. Focus TDCİ için 5cm. Einbach safsatası direkt olarak belli. Adam üretmememiş ama, piyasada prokit dolu. Mesela Vogtland 5cm yay üretmez. 3.5cm üretir.. Daha yukarısı için coil önerir.. Göksel abi vogtland mı ? yapalım .araba sertleşir mi ?Evet Vogtland Emre, illaki sertleşecek ama, büyük bir konfor kaybı yaşamayacaksın.. Hatta orjinal yaylarına gore, bazı noktalarda daha konforlu gelecek.. Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 (düzenlendi) Valla ben yayları biraz daha bastırdım ama orjinal hali ile gayet iyiydi. Tereddütsüz alınır abi muayenede sıkıntı olur mu ? Yayın üzerinde bir kod vardır.. O kodu googleye yazdığında zaten çin malı olduğu direkt olarak çıkıyor.. Daha iyi anlamak için, Eincbah.de resmi sitesine girildiğinde, hangi araçlar için üretildiği belli. Focus TDCİ için 5cm. Einbach safsatası direkt olarak belli. Adam üretmememiş ama, piyasada prokit dolu. Mesela Vogtland 5cm yay üretmez. 3.5cm üretir.. Daha yukarısı için coil önerir.. Evet Vogtland Emre, illaki sertleşecek ama, büyük bir konfor kaybı yaşamayacaksın.. Hatta orjinal yaylarına gore, bazı noktalarda daha konforlu gelecek.. Göksel abi muayenede sıkıntı olur mu ? 3 Şubat 2014 tarihinde Emre Üstündağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Olmaz Emre.. En azından 3.5 vogtland'ta olmuyor.. Daha aşağısı olur Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Mert senin kutunda büyük hissediyorum Eincbah.de sitesinde bak. Eğerki varsa, araç lifte kaldırılıp, sitese yazan kod ile yay üzerindeki kod karşılaştıralacak.. 2 Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Olmaz Emre.. En azından 3.5 vogtland'ta olmuyor.. Daha aşağısı olur Abi sen yamanla vogtlandlar la mı ? geçtin o zaman taktırıyoz. abi kımden alayım. 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Yayın üzerinde bir kod vardır.. O kodu googleye yazdığında zaten çin malı olduğu direkt olarak çıkıyor.. Daha iyi anlamak için, Eincbah.de resmi sitesine girildiğinde, hangi araçlar için üretildiği belli. Focus TDCİ için 5cm. Einbach safsatası direkt olarak belli. Adam üretmememiş ama, piyasada prokit dolu. Mesela Vogtland 5cm yay üretmez. 3.5cm üretir.. Daha yukarısı için coil önerir.. Evet Vogtland Emre, illaki sertleşecek ama, büyük bir konfor kaybı yaşamayacaksın.. Hatta orjinal yaylarına gore, bazı noktalarda daha konforlu gelecek.. Bende vogtland var 3,5 mm tam da o kadar dusurdu takmadan olctugumde jant merkezi ve lastik tabani 38,5 geliyordu taktirdim tam 35 cm geldi ,Memnunmusun dersen cok memnunum 120 euro ya aldim almanya dan orjinal fatura sticker falanda gönderdiler... Evet Emre.. Aksoy Tuning, Gungoren aksoy tuning biraz kazik gibi geldi bana??isterseniz aldigim yerle goruseyim trye ornek parca olarak gonderebilirler gumruksuz!! 1 Yorum bağlantısı
Emre Üstündağ 3 Şubat 2014 Yazar Paylaş 3 Şubat 2014 Bende vogtland var 3,5 mm tam da o kadar dusurdu takmadan olctugumde jant merkezi ve lastik tabani 38,5 geliyordu taktirdim tam 35 cm geldi ,Memnunmusun dersen cok memnunum 120 euro ya aldim almanya dan orjinal fatura sticker falanda gönderdiler... aksoy tuning biraz kazik gibi geldi bana??isterseniz aldigim yerle goruseyim trye ornek parca olarak gonderebilirler gumruksuz!! Abi aynı paraya gelmez mi? kargosu da var gümrükte kalmaz mı ? Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 (düzenlendi) Abi aynı paraya gelmez mi? kargosu da var gümrükte kalmaz mı ? 1 - urun ornegi olarak gönderirlerse gumruk olmaz.. 2- arada 82 euro fark var almanyadan isvece 12 euro kargo aldilar hadi turkiye ye 20 euro olsun... 3-her halukarda 50 euro kar edersin 50x3 150 tl az mi? aksoy tuning benim yay 202 euro benim aldigim fiyat 132 euro kargo dahil 3 Şubat 2014 tarihinde Tolgay Bilge tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 (düzenlendi) . 6 Mayıs 2014 tarihinde Mert Can Üzger tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 4 Şubat 2014 Paylaş 4 Şubat 2014 Focus aracımdan çıkma 3,5 cm orjinal Vogtlant yay mevcut. İsterseniz satabilirim...Benzinliye uymaz değil mi? Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Benzinliye uymaz değil mi? Malesef uymaz... Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Mert bey fiyat olarak ne düşünüyorsunuz. Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 (düzenlendi) Mert bey Yaylar duruyorsa ne kadar istiyorsunuz 28 Nisan 2014 tarihinde Oğuz Sakarya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aytaç Tan 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Malesef uymaz... Abi dizel veya benzinli fark ediyormu yav ? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Abi dizel veya benzinli fark ediyormu yav ? Motor ağırlığı sanırım fark yaratan nokta. Araba daha fazla ya da daha az düşebilir diye duymuştum Yorum bağlantısı
Semih Sabri Bozkaya 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Abi bir baksana ne dersin kutum Dostum kutunun üstünde islam yazıyo yani güngören aksoy tuning Onlar güvenilir insanlar orjinal yay sattıklarından şüphem yok ben iki defa aldım onlardan Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Abi bir baksana ne dersin kutum bu bende ki yaylarin aynısı kod falan da tutuyor ) e 90 ile falan başlayan demiştin içime kurt düşmüştü. Yorum bağlantısı
Semih Sabri Bozkaya 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Focus aracımdan çıkma 3,5 cm orjinal Vogtlant yay mevcut. İsterseniz satabilirim... Abi bendeki eibachtan memnun degilim birde vogtland denemek istiyorum verebilecegin fiyat nedir (0537 575 74 74) Bende vogtland var 3,5 mm tam da o kadar dusurdu takmadan olctugumde jant merkezi ve lastik tabani 38,5 geliyordu taktirdim tam 35 cm geldi ,Memnunmusun dersen cok memnunum 120 euro ya aldim almanya dan orjinal fatura sticker falanda gönderdiler... aksoy tuning biraz kazik gibi geldi bana??isterseniz aldigim yerle goruseyim trye ornek parca olarak gonderebilirler gumruksuz!! Dostum bende almak istiyorum yardımcı olabilirmisin? 953031 kodlu olan bu değilmi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts