İçeriğe Yönlendir

Kaza Geliyorum Demez

Hakan Türkoğlu

Recommended Posts

Sedat Ünsal

bu kamera görüntüsünü trafik poliside görseydi bari. (fluence in plakalığında rent a car yeşili gördüm sanki :fiuw: )

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Tek suçlu var, yakın takip eden ve kontrolsüz şerit değiştiren fluance sahibi. Bu durumda Kim olsa beyaz lineadaki gibi davranırdı. Tabiki tutanaklara böyle geçememiştir. Sürücülere hep tavsiyem şu olur, yakın takip etmeyin, hatalı sollama yapmayın. Diğer hatalar çoğu zaman telafi edilebilirdir.

Almanya'da 90 öyro ceza yedim, takip mesafem kısaymış diye, adamlar onu ölçmüşler, öyle hemen ödeyeyim indirim falan da yok, takip mesafesine çok önem veriyorlardı.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Oturak arac kavrami nedir? Hic linea ile bu kadar sert fren yaptin mi Abi?

Forumda abssinin erken devreye giripte fren mesafesini uzattığı birsürü fiesta var.

Focus dururmuydu abi?

Oturaklı araç kavramı örnek olarak hemen sunalım , arkada ki era yerinde volvo olsaydı öyle yanlarmıydı ? 

Focus a gelince ,frene asılsın durma ihtimali bi defa lineadan çok çok yüksek, lineanın arkalar kampana direk kilit olur kayar gider.. Ben o eranın yerinde focusla olsaydım o yoldan çıkarmıydım ? Çıkmazdım ;)

çok dikkatli izle videoyu , eranın direksiyon hareketinde arka tekerler kayıyor niye ? ne esp var nede disk fren. Kitleniyor lastikler bunun yüzünden toparlıyamıyor arabayı.. O arabayla bende aynı hareketi yapsam bende toparlıyamazdım. 

He bide şöyle örnekleyim eğer focus ile aynı öyle bir durum ile karşılaşmış olsam linea yerinde olsam muhtemelen aynı hareketi yapardım.. Kasti bir hareket değil refleks.. kasti olsa erayı görünce frene basıp sola kaçarmıydı ?  

Tek suçlu var, yakın takip eden ve kontrolsüz şerit değiştiren fluance sahibi. Bu durumda Kim olsa beyaz lineadaki gibi davranırdı. Tabiki tutanaklara böyle geçememiştir. Sürücülere hep tavsiyem şu olur, yakın takip etmeyin, hatalı sollama yapmayın. Diğer hatalar çoğu zaman telafi edilebilirdir.

:good1:  işte bu.. Aynı düşünce :yes:

Anlık refleks.. Öyle durumda ben dahil çoğumuz aynı hareketi yapardık. Şimdi burdan yapmazdım etmezdim demeye gerek yok. Durmadan kaçıp gitmesi onun karaktersizliği.. 

Kazanın başlangıç aşaması sol şeritteki araç , linea sürücüsü anlık refleks ile sağa kaçmış.  

Ve her zaman dediğim gibi  Era yola tutunamamış..  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

merhaba bence suçlu gıri araç çünkü takip mesafesini korumadığı için öndeki aracın ani frenine sağa kaçarak kurtarmaya çalışıyor.beyaz araç hem fren yapıyor hem sağa kaçıyor bordo araçta sağa kaçıyor yani üç şöförde refleksen aynı tepkiyi veriyor yüzde doksan şöförler bu refleksi gösterir bence ki ana ve yüzde yüz suçlu olan gri araçtır ;))

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...