İçeriğe Yönlendir

Amasya, Tokat Veya Çorum Servis Usta Önerisi

Ömer Faruk Divarcı

Recommended Posts

Ömer Faruk Divarcı

Önerebileceğiniz bir servis var mı arkadaşlar?

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Divarcı

hocam aracımda katalitik sistem randımanı düşük hatası veriyor. p0420 hatası. bu hatanın sebebi gerçekten konvertör mü yoksa farklı sebep mi ona anlayabilecek bi usta lazım. çünkü bu hatanın birçok sebebi olabiliyormuş okuduğuma göre. konvertörde malum pahalı bir parça.

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

nokta atışı yapabilecek 15 yıllık ford servis geçmişi olan bir usta var sanayide 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın

aydın bey selamlar

bu usta kimdir yazarsanız bizde faydalanırız. belkide tanıdık biridir

kolay gelsin güzel günler dilerim.

hüseyin aydın

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

ismini bilmiyorum . dükkanını biliyorum . sıralı sistem taktırdığım sıralarda tanışmıştım .tuzcular benzinliğinin arkasında yeri . 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Önerebileceğiniz bir servis var mı arkadaşlar?

Öncelikle merhaba Ömer faruk Bey , ben de Amasya' dayım. Amasya için araştırma yaparım. Çorum düşünürseniz Aydın' ın bahsettiği usta eğer ford servisten ayrılan usta ise ben de fiesta için gittiğimde memnun kalmıştım. yetkili servis düşünürseniz de Samsun'da 

OKUTGEN OTOMOTİV ATATÜRK  BULVARI KİRAZLIK MAHALLESİ NO: 213/A 55267 KUTLUKENT 

Telefon: 362 2665858

Web Sitesi: www.okutgen.com.tr

arkadaşlar memnun kalmışlar.Samsunda otokoç tavsiye edilmiyor.

Resimdeki yuvarlak içindekiler Çorumda bahsettiğim ustanın dükkanının yeri.. ikisinden birinde yeri ama kesin hatırlayamadım. terminalin karşısında burası...

IbKwt30.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

dediğim yer bura değilde abi . benim dediğim yer tam benzinliğin arkasında . 

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Divarcı

tşk ederim arkadaşlar. inan hocam amasya olursa daha iyi olur.  görev yeri taşova memleket ise çorum. memlekete sık gittiğimden ötürü çorum da olabilir dedim. amasyada oruçlara gittim lpg ye baktır tekrar yanarsa katalizör ü değiştirmek lazım dediler. aydın hocam çorum a geldiğimde bu işaretlediğiniz sokaklara bir bakayım ben. 

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Salih Aktaş

focus 45000 km bakımı için yetkili servis 500 tl fiyat verdi. sadece filtreler ve yağ var. buji balata vs hariç. bende dışarıda yaptıracağım. ama çorumda bir tane usta tavsie eden olmadı. 

hem hesaplı hemde ustalıkta iyi olan bir yer tavsiye edenler?

Yorum bağlantısı
Salih Aktaş

Salih bey, sürekli Çorum'a gider gelirim, genel anlamda usta sıkıntısı yok, yağ ve filtre bakımı olduğu için bir bosch servisini de tercih edebilirsiniz... Forumdan Aydın Akdeniz konuyu görürse sizi yönlendirecektir. 

Salih bey, sürekli Çorum'a gider gelirim, genel anlamda usta sıkıntısı yok, yağ ve filtre bakımı olduğu için bir bosch servisini de tercih edebilirsiniz... Forumdan Aydın Akdeniz konuyu görürse sizi yönlendirecektir. 

otopratik diye bir bayilik ağı var. acaba nasıldır?

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

nasıl düşer?

bu işler dışarda yapıldığı zaman yarı yarıya düşer yani. 

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

2006 model için 200tl fiyyat aldım biraz önce . filtreler ve yağ değişimi . 1. sınıf malzeme.

Yorum bağlantısı

2006 model için 200tl fiyyat aldım biraz önce . filtreler ve yağ değişimi . 1. sınıf malzeme.

HAyırlı olsun Aydın. TV servisinden sonra araç servis mi açtın?  :D

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

HAyırlı olsun Aydın. TV servisinden sonra araç servis mi açtın?  :D

:fisir:  reklam yasak :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Kenan Gümüş

Herkese merhabalar,

Amasya dan yazıyorum. Aracım 2010 model 1.6 tdci collection. Aracı yeni aldım, 6 yıldır trigeri hiç değişmemiş, Yağı değişeli 1yıl/7 bin km olmuş ama kafam rahat olsun diye trigerle birlikte rutin bakımlarını (yağ, bütün filtreler vs) yaptırmak istiyorum. Yetkili servis bu iş için 1200tl istiyor. Bu iş için önerebileceğiniz,  Tokat ya da Çorumda  işinin ehli güvenilir usta ya da özel servis varmıdır

Yorum bağlantısı

Herkese merhabalar,

Amasya dan yazıyorum. Aracım 2010 model 1.6 tdci collection. Aracı yeni aldım, 6 yıldır trigeri hiç değişmemiş, Yağı değişeli 1yıl/7 bin km olmuş ama kafam rahat olsun diye trigerle birlikte rutin bakımlarını (yağ, bütün filtreler vs) yaptırmak istiyorum. Yetkili servis bu iş için 1200tl istiyor. Bu iş için önerebileceğiniz,  Tokat ya da Çorumda  işinin ehli güvenilir usta ya da özel servis varmıdır

Merhaba,

Konunuz birleştirilmiştir.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş

Herkese merhabalar,

Yardımcı olacak kimse yok mu ?

Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş

Bir tanıdık Çorum da Güven oto adında ford özel servisinin olduğunu söyledi. Ustaları ford servisinden çıktı güvenilir dedi. Bilgisi olan var mı güven oto ile ilgili

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...