Ömer Faruk Divarcı 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Önerebileceğiniz bir servis var mı arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Divarcı 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 hocam aracımda katalitik sistem randımanı düşük hatası veriyor. p0420 hatası. bu hatanın sebebi gerçekten konvertör mü yoksa farklı sebep mi ona anlayabilecek bi usta lazım. çünkü bu hatanın birçok sebebi olabiliyormuş okuduğuma göre. konvertörde malum pahalı bir parça. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 nokta atışı yapabilecek 15 yıllık ford servis geçmişi olan bir usta var sanayide 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 aydın bey selamlar bu usta kimdir yazarsanız bizde faydalanırız. belkide tanıdık biridir kolay gelsin güzel günler dilerim. hüseyin aydın Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 ismini bilmiyorum . dükkanını biliyorum . sıralı sistem taktırdığım sıralarda tanışmıştım .tuzcular benzinliğinin arkasında yeri . Yorum bağlantısı
İnan Çınar 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Önerebileceğiniz bir servis var mı arkadaşlar? Öncelikle merhaba Ömer faruk Bey , ben de Amasya' dayım. Amasya için araştırma yaparım. Çorum düşünürseniz Aydın' ın bahsettiği usta eğer ford servisten ayrılan usta ise ben de fiesta için gittiğimde memnun kalmıştım. yetkili servis düşünürseniz de Samsun'da OKUTGEN OTOMOTİV ATATÜRK BULVARI KİRAZLIK MAHALLESİ NO: 213/A 55267 KUTLUKENT Telefon: 362 2665858 Web Sitesi: www.okutgen.com.tr arkadaşlar memnun kalmışlar.Samsunda otokoç tavsiye edilmiyor. Resimdeki yuvarlak içindekiler Çorumda bahsettiğim ustanın dükkanının yeri.. ikisinden birinde yeri ama kesin hatırlayamadım. terminalin karşısında burası... 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 dediğim yer bura değilde abi . benim dediğim yer tam benzinliğin arkasında . Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 bu iki sokaktan biri . atiker bayinin yanı . Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Divarcı 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 tşk ederim arkadaşlar. inan hocam amasya olursa daha iyi olur. görev yeri taşova memleket ise çorum. memlekete sık gittiğimden ötürü çorum da olabilir dedim. amasyada oruçlara gittim lpg ye baktır tekrar yanarsa katalizör ü değiştirmek lazım dediler. aydın hocam çorum a geldiğimde bu işaretlediğiniz sokaklara bir bakayım ben. Yorum bağlantısı
Salih Aktaş 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 focus 45000 km bakımı için yetkili servis 500 tl fiyat verdi. sadece filtreler ve yağ var. buji balata vs hariç. bende dışarıda yaptıracağım. ama çorumda bir tane usta tavsie eden olmadı. hem hesaplı hemde ustalıkta iyi olan bir yer tavsiye edenler? Yorum bağlantısı
Salih Aktaş 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Salih bey, sürekli Çorum'a gider gelirim, genel anlamda usta sıkıntısı yok, yağ ve filtre bakımı olduğu için bir bosch servisini de tercih edebilirsiniz... Forumdan Aydın Akdeniz konuyu görürse sizi yönlendirecektir. Salih bey, sürekli Çorum'a gider gelirim, genel anlamda usta sıkıntısı yok, yağ ve filtre bakımı olduğu için bir bosch servisini de tercih edebilirsiniz... Forumdan Aydın Akdeniz konuyu görürse sizi yönlendirecektir. otopratik diye bir bayilik ağı var. acaba nasıldır? Yorum bağlantısı
İnan Çınar 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 (düzenlendi) http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/255491-amasya-veya-%C3%A7orum-b%C3%B6lgesinde-servis-%C3%B6nerisi/ linkte çorum için bir kaç yer tarif etmiştik. haritada yerleri tarifli.... 28 Mayıs 2014 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Salih Aktaş 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 yarı yarıya düşürebiliriz fiyatı . nasıl düşer? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 nasıl düşer? bu işler dışarda yapıldığı zaman yarı yarıya düşer yani. Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 2006 model için 200tl fiyyat aldım biraz önce . filtreler ve yağ değişimi . 1. sınıf malzeme. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 2006 model için 200tl fiyyat aldım biraz önce . filtreler ve yağ değişimi . 1. sınıf malzeme. HAyırlı olsun Aydın. TV servisinden sonra araç servis mi açtın? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 HAyırlı olsun Aydın. TV servisinden sonra araç servis mi açtın? reklam yasak 1 Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Herkese merhabalar, Amasya dan yazıyorum. Aracım 2010 model 1.6 tdci collection. Aracı yeni aldım, 6 yıldır trigeri hiç değişmemiş, Yağı değişeli 1yıl/7 bin km olmuş ama kafam rahat olsun diye trigerle birlikte rutin bakımlarını (yağ, bütün filtreler vs) yaptırmak istiyorum. Yetkili servis bu iş için 1200tl istiyor. Bu iş için önerebileceğiniz, Tokat ya da Çorumda işinin ehli güvenilir usta ya da özel servis varmıdır Yorum bağlantısı
Misafir 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Herkese merhabalar, Amasya dan yazıyorum. Aracım 2010 model 1.6 tdci collection. Aracı yeni aldım, 6 yıldır trigeri hiç değişmemiş, Yağı değişeli 1yıl/7 bin km olmuş ama kafam rahat olsun diye trigerle birlikte rutin bakımlarını (yağ, bütün filtreler vs) yaptırmak istiyorum. Yetkili servis bu iş için 1200tl istiyor. Bu iş için önerebileceğiniz, Tokat ya da Çorumda işinin ehli güvenilir usta ya da özel servis varmıdır Merhaba, Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Herkese merhabalar, Amasya dan yazıyorum. Aracım 2010 model 1.6 tdci collection. Aracı yeni aldım, 6 yıldır trigeri hiç değişmemiş, Yağı değişeli 1yıl/7 bin km olmuş ama kafam rahat olsun diye trigerle birlikte rutin bakımlarını (yağ, bütün filtreler vs) yaptırmak istiyorum. Yetkili servis bu iş için 1200tl istiyor. Bu iş için önerebileceğiniz, Tokat ya da Çorumda işinin ehli güvenilir usta ya da özel servis varmıdır Yardımcı olacak kimse yok mu ? Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 İnan abi adres vermiş isterseniz orayla irtibata geçin. Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 Bir tanıdık Çorum da Güven oto adında ford özel servisinin olduğunu söyledi. Ustaları ford servisinden çıktı güvenilir dedi. Bilgisi olan var mı güven oto ile ilgili Yorum bağlantısı
Recommended Posts