Aydın Akdeniz 21 Haziran 2016 Paylaş 21 Haziran 2016 güven oto iyidir. telefonla görüşüp ortalama fiyat alabilirsiniz. uyarsa randevulaşılabilir Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 (düzenlendi) güven oto iyidir. telefonla görüşüp ortalama fiyat alabilirsiniz. uyarsa randevulaşılabilirTesekkur ederim. Randevu alıp gitmeyi düşünüyorum, servisin verdiği fiyattan en az 500 tldaha uyguna yaptirabilecegimi dusunuyorum.inşallah memnun kalirim 22 Haziran 2016 tarihinde Kenan Gümüş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Tesekkur ederim. Randevu alıp gitmeyi düşünüyorum, servisin verdiği fiyattan en az 500 tldaha uyguna yaptirabilecegimi dusunuyorum.inşallah memnun kalirim geleceğiniz zaman haber verirseniz buluşuruz. Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 Hocam amasya sanayide bosch car servis var. Isciliklerinden memnun arkadaslar. Yapılacak işlemler orada yapılabilir. Çorum için adres tarifi eski otogar karşısında kalıyor. Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş 22 Haziran 2016 Paylaş 22 Haziran 2016 geleceğiniz zaman haber verirseniz buluşuruz. Tamam aydın bey, gelmeden önce haber veririm size, teşekkür ederim Hocam amasya sanayide bosch car servis var. Isciliklerinden memnun arkadaslar. Yapılacak işlemler orada yapılabilir. Çorum için adres tarifi eski otogar karşısında kalıyor. Orası hakkında hiç bir bilgim yok, bir arkadaşım lpg li aracı için yaptırdığı bakımdan memnun olmamıştı ama tamamen raslantı da olabilir tabi Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş 12 Temmuz 2016 Paylaş 12 Temmuz 2016 Bir tanıdık Çorum da Güven oto adında ford özel servisinin olduğunu söyledi. Ustaları ford servisinden çıktı güvenilir dedi. Bilgisi olan var mı güven oto ile ilgiliMerhabalar,Aracının genel bakımlarını ve trlger degisimini burada yaptırmaya karar verdim ve 15 gun once izne çıkmadan yaptırdım. Genel olarak işçilik, ucretlendirme ve müşteriye ilgi ve bilgilendirme açısından iyi buldum. Yağ, yağ bakımı,teriger değişimi ve tüm filtreleri değişti ve bu ister yarım günde halledildi. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Aydın Akdeniz arkadaşımla da sanayide gorustuk ilgisi için teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts