İçeriğe Yönlendir

Amasya, Tokat Veya Çorum Servis Usta Önerisi

Ömer Faruk Divarcı

Recommended Posts

Aydın Akdeniz

güven oto iyidir. telefonla görüşüp ortalama fiyat alabilirsiniz. uyarsa randevulaşılabilir

Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş
(düzenlendi)

güven oto iyidir. telefonla görüşüp ortalama fiyat alabilirsiniz. uyarsa randevulaşılabilir

Tesekkur ederim. Randevu alıp gitmeyi düşünüyorum, servisin verdiği fiyattan en az 500 tldaha uyguna yaptirabilecegimi dusunuyorum.inşallah memnun kalirim tarihinde Kenan Gümüş tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Tesekkur ederim. Randevu alıp gitmeyi düşünüyorum, servisin verdiği fiyattan en az 500 tldaha uyguna yaptirabilecegimi dusunuyorum.inşallah memnun kalirim

geleceğiniz zaman haber verirseniz buluşuruz. 

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Hocam amasya sanayide bosch car servis var. Isciliklerinden memnun arkadaslar. Yapılacak işlemler orada yapılabilir. Çorum için adres tarifi eski otogar karşısında kalıyor.

Yorum bağlantısı
Kenan Gümüş

geleceğiniz zaman haber verirseniz buluşuruz. 

Tamam aydın bey, gelmeden önce haber veririm size, teşekkür ederim

Hocam amasya sanayide bosch car servis var. Isciliklerinden memnun arkadaslar. Yapılacak işlemler orada yapılabilir. Çorum için adres tarifi eski otogar karşısında kalıyor.

Orası hakkında hiç bir bilgim yok, bir arkadaşım lpg li aracı için yaptırdığı bakımdan memnun olmamıştı ama tamamen raslantı da olabilir tabi

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Kenan Gümüş

Bir tanıdık Çorum da Güven oto adında ford özel servisinin olduğunu söyledi. Ustaları ford servisinden çıktı güvenilir dedi. Bilgisi olan var mı güven oto ile ilgili

Merhabalar,

Aracının genel bakımlarını ve trlger degisimini burada yaptırmaya karar verdim ve 15 gun once izne çıkmadan yaptırdım. Genel olarak işçilik, ucretlendirme ve müşteriye ilgi ve bilgilendirme açısından iyi buldum. Yağ, yağ bakımı,teriger değişimi ve tüm filtreleri değişti ve bu ister yarım günde halledildi. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Aydın Akdeniz arkadaşımla da sanayide gorustuk ilgisi için teşekkür ederim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...