Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 kazasız cezasız kullanman dileğiyle.Bugün senin eski focus la karşılaştım yolda Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 22 Mart 2014 Yazar Paylaş 22 Mart 2014 kazasız cezasız kullanman dileğiyle.Bugün senin eski focus la karşılaştım yolda teşekkürler. tolgahan abide görmüş geçenlerde ama inceleyememiş değişiklik varmı araçta eksoz ve yaylar sökülmüş mü ? Yorum bağlantısı
Misafir 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 teşekkürler. tolgahan abide görmüş geçenlerde ama inceleyememiş değişiklik varmı araçta eksoz ve yaylar sökülmüş mü ? bende çok dikkatli bakamadım ama xr5 logosu duruyordu Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 22 Mart 2014 Yazar Paylaş 22 Mart 2014 bende çok dikkatli bakamadım ama xr5 logosu duruyordu Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Hayırlı olsun Cüneytcim.Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Yaptığın işlemler çok başarılı olmuş.Allah utandırmasın.... Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 Hayırlı olsun Cüneytcim.Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Yaptığın işlemler çok başarılı olmuş.Allah utandırmasın.... çok sağol mustafa abi. Akşam yine gördüm bu arabayı. ufak bir ziyarette bulunduk lokman abime kusura bakma tekrardan rahatsız ettik abi. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Aracı yakından gördüm.İnceledim güle güle kullan kardeşim. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 Aracı yakından gördüm.İnceledim güle güle kullan kardeşim. çok teşekkürler fatih abi. Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Cüneyt güle güle kullan, arka tampon boya ister Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Hayırlı olsun Cüneyt. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 Hayırlı olsun.Kazasız belasız Cüneyt. teşekkürler akan abi Cüneyt güle güle kullan, arka tampon boya ister çok sağol abi..arka bagaj kapağınada biraz işlem gerekecek Hayırlı olsun Cüneyt. Güle güle kullan. teşekkürler mehmet abi. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Hayırlı uğurlu olsun Cüneyt arabanın senin elinde dahada güzel olacağına eminim, iyi günlerde kullan... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Hayirli olsun. Birikimle alindigi icin daha kiymetli bir arac olacaktir. Hem gozunde hem kalbinde Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 24 Mart 2014 Yazar Paylaş 24 Mart 2014 Hayırlı uğurlu olsun Cüneyt arabanın senin elinde dahada güzel olacağına eminim, iyi günlerde kullan... çok teşekkürler sertaç abi elimizden geldiğince yapıcaz inşallah. Hayirli olsun. Birikimle alindigi icin daha kiymetli bir arac olacaktir. Hem gozunde hem kalbinde Saygilarimla. aynen öyle evren abi çok sağol. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Yeniden hayırlı uğurlu olsun kardeşim iyi günlerde kazasız belasız kullan. Uzayan kol bizden olsun arkadaşlarımız hep en iyiyi hak etsin 2 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Cüneyt hayırlı olsun,kazasız belasız yazılımı sormuyorum bile bu motor alındıysa çok gideri var diye biliyorum,çook 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 (düzenlendi) Maşallah. Kazasız belasız Cüneyt. 25 Mart 2014 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Cüneyt hayırlı olsun Allah kaza bela göstermeden binmek nasip eylesin inşaalah. forumda halkalılar artıyor. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 Cüneyt hayırlı olsun Allah kaza bela göstermeden binmek nasip eylesin inşaalah. forumda halkalılar artıyor. çok sağol abi. Maşallah. Kazasız belasız Cüneyt. teşekkürler hüseyin abi. Cüneyt hayırlı olsun,kazasız belasız yazılımı sormuyorum bile bu motor alındıysa çok gideri var diye biliyorum,çook yapıcaz elimizden geldiğince uğraş abi :) Yeniden hayırlı uğurlu olsun kardeşim iyi günlerde kazasız belasız kullan. Uzayan kol bizden olsun arkadaşlarımız hep en iyiyi hak etsin çok teşekkürler abi her zamanki gibi en büyük destek senden geldi. yerin çok ayrı bende biliyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 Hayırlı olsun Cüneyt. Güle güle kullan. Cok tesekkurler ali abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts