Ersin Karaman 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Arkadaşlar benden mi kaynaklanıyor yoksa bir mühendislik hatasımı anlayamadım fakat dun arabanın içerden kapısını açtım tan bırakırken parmağım kapı kulbuna sıkıştı çok canımı yakmadı fakat ufaklık filan açayım derken onun sıkışabilir sizlerde böyle Bi problem oldu mu merak ettim yoksa benim beceriksizliğimdenmidir. Araç fiesta 2013 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ben de hiç olmadı. Nasıl sıkıştırdınız yahu geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ersin Karaman 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 Ben de hiç olmadı. Nasıl sıkıştırdınız yahu geçmiş olsun. ya öyle büyütülecek bir durum değil ama iki pamakla açınca diğer parmak sıkışıyor açma kulbunun altında boşluk var oraya sıkışıyor. 2 Yorum bağlantısı
Aral Destici 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Bende de 13 Fiesta var ama ilk kez duydum böyle bişey. Geçmiş olsun abi Yorum bağlantısı
Ersin Karaman 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 Bende de 13 Fiesta var ama ilk kez duydum böyle bişey. Geçmiş olsun abi sağol gülüm valla benden kaynaklanıyor galiba.. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Bende eski araçlarım da (farklı markalar) sıkıştırmıştım birkaç defa. Özellikle Fiesta yada belli modellerden kaynaklı değil. Tamamen bizden kaynaklı Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Geçmiş olsun, bazen ters bir hareket veya dönüş sırasında olabiliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts