Mustafa Erhan 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Forumdaslar, bu sporu yapan aranizda pek yok sanirim... Sadece ben mi ugrasiyorum? Yorum bağlantısı
Muzaffer Mazak 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Bir kaç defa kullanmışlığım vardır çok zevkli makinalar Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 4 Nisan 2014 Yazar Paylaş 4 Nisan 2014 Aynen. Ama kullanim alani cok yaygin olamiyor malesef. Ozelliklerde sehirler bu konuda sikintili. Allahtan Bolu'da boyle problem yok 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Tam bilmiyorum. Babamın, Made in Germany aklımda kalmış. Çok eski, belden kırmalı ve kurma kollu. Havalı değil. Ama on numara alet.. Yazlığa gittikçe tarlada talim yaparım.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Ben çok kullandım, süper zevkli, kola kutularını vururdum hep Sayesinde askerde kekin nişancı oldum, acemi birliğinde mavzerle gülen surat çizmiştim Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Bende köyde kullanmıştım, havalımı değilmi bilmemde 9 lu otomatik tüfek olduğunu biliyorum. Tabanca gibi peş peşe sıkabiliyorsunuz. Avcı tüfeği.. Yaylada azmı sıktık bea Yorum bağlantısı
Mustafa Erhan 4 Nisan 2014 Yazar Paylaş 4 Nisan 2014 Bende köyde kullanmıştım, havalımı değilmi bilmemde 9 lu otomatik tüfek olduğunu biliyorum. Tabanca gibi peş peşe sıkabiliyorsunuz. Avcı tüfeği.. Yaylada azmı sıktık bea Hepsinin tadi farklidir havali degil dediginiz ama havalinin tadi daha farkli geliyor bana. Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Sniper mod 125 te gozum kalmisti. Onceligi baska islere ayirdik. Simdiyse ertelenmis bir hobi olarak duruyor. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Çocukluğumun değişmez eğlencesiydi. Kendi mermisini vuracak kadar geliştirmiştim kendimi. Zamanla yayı bozuldu. Değiştirmedik, kayboldu gitti. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Bendeki bundan sanırım, marka farklı olabilir ama pnomatik havalı tüfektir. Yorum bağlantısı
Serdar Karagonlu 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Havalı tüfek kullandım poligonda trap atışlarına girmişligimde var ama artık fırsat olmuyor artık silah tutmasını unuttuk sagdıçla havada boş fişek vurma yarışı yapardık fazla kaptırmayın alışkanlık yapar. Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaalp1 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Bende de var bir Havalı Tüfek, yerli malı. Çevrem boş arazi. Terastan aşağıya, dizdiğim kola vs şişelerine atıyoruz ailecek. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Şu an üzerine dürbün de takılmış durumda 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 (düzenlendi) Şu an üzerine dürbün de takılmış durumda Sendeki ekstra havalıymış gerçekten 4 Nisan 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 En son köyde ki evin güneş enerji deposunu deldikten sonra bu hobiyi bırakmanın herkes için hayırlı olacağını düşünerek bıraktım :D Tabi bütün millet uzunca bir süre beni kovalarken karar verince çok etkili oluyor 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 En son köyde ki evin güneş enerji deposunu deldikten sonra bu hobiyi bırakmanın herkes için hayırlı olacağını düşünerek bıraktım :D Tabi bütün millet uzunca bir süre beni kovalarken karar verince çok etkili oluyor Sen yine birşey yapmamışsın 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Sen yine birşey yapmamışsın Bir de bugünün parası ile 5-6 bin liralık Isparta halısını kestiğimi saymazsak evet bir şey yapmadım Halı tezgahta dokunuyor ve bitmek üzere iken yapmıştım :D Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Nisan 2014 Paylaş 4 Nisan 2014 Bir de bugünün parası ile 5-6 bin liralık Isparta halısını kestiğimi saymazsak evet bir şey yapmadım Halı tezgahta dokunuyor ve bitmek üzere iken yapmıştım :D Fena olmuş bu Yorum bağlantısı
Misafir 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Şu an üzerine dürbün de takılmış durumda Ooo.. Çok havalı Yorum bağlantısı
Recommended Posts