İçeriğe Yönlendir

Akslar Vuruyor Nerde Nasıl Yaptırırım?

Burak Furkan Aksu

Recommended Posts

Burak Furkan Aksu

aks'lar vuruyor 2000 motorun aksını hiç bir yerde bulamadım tamir olması gerekiyormuş nerde iyi bir usta buluruz bu işi yapacak...

Yorum bağlantısı
onurdursun

istanbulda tanıdıklarınız varsa,aradığınız parçaları aksarayda bulma ihtimaliniz çok yüksek.Zamanında benimde dizel vektram vardı aks mili bozuk olduğuiçin vurma yapıyordu sıfırına çok uçuk fiyat çekmişlerdi aksarayda yan sanayisini 180 liraya komple almıştım.

Yorum bağlantısı
Kutay Yıldız

bu aks vurmasının belirtisi nedir söylermisiniz şüpeleniyorum da biraz :D

Yorum bağlantısı

bu aks vurmasının belirtisi nedir söylermisiniz şüpeleniyorum da biraz :D

Diş aks kafasi tam tur donuslerde ozellikle rampalarda donuslerde takirti seklinde ses yapar.

Ic aks kafasi ve aks problemlerinde arac gaza verilen guc arttikca saseden ve direksiyondan sallar. Ayak gazdan cekildiginde kesilen bir sallantidir. Akstaki egiklik buna neden olabilir. Aksin ic aks kafasi ile baglandigi noktada bosluk olusabilir bu bosluk tornada doldurulur ama cok uzun omurlu olmaz.*buradaki belirtiyi tam bilmiyorum yanlis yonlendirmeyeyim) Bir de sadece ic aks kafasi evsafini yitirmis olabilir. Ic aks kafasi degisimi yapilabilen ve nisbeten ucuz bir parcadir ama 500tl'den asagi cikmaz iscilikle beraber. Aks ise son derece pahali bir parcadir. Alttan darbe veya kaza nedeni ile zarar gorebilecek bir parcadir. Normalde omurluktur.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Kutay Yıldız

Diş aks kafasi tam tur donuslerde ozellikle rampalarda donuslerde takirti seklinde ses yapar.

Ic aks kafasi ve aks problemlerinde arac gaza verilen guc arttikca saseden ve direksiyondan sallar. Ayak gazdan cekildiginde kesilen bir sallantidir. Akstaki egiklik buna neden olabilir. Aksin ic aks kafasi ile baglandigi noktada bosluk olusabilir bu bosluk tornada doldurulur ama cok uzun omurlu olmaz.*buradaki belirtiyi tam bilmiyorum yanlis yonlendirmeyeyim) Bir de sadece ic aks kafasi evsafini yitirmis olabilir. Ic aks kafasi degisimi yapilabilen ve nisbeten ucuz bir parcadir ama 500tl'den asagi cikmaz iscilikle beraber. Aks ise son derece pahali bir parcadir. Alttan darbe veya kaza nedeni ile zarar gorebilecek bir parcadir. Normalde omurluktur.

Saygilarimla.

ilginiz için teşekkür ederim. Şİmdilik endişelenicek bişeyim yokmuş o zaman  :bravo:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...