Misafir 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 Türkiyenin en iyi stop lambası tasarlayan nadir insanlarındansın. Çok özel bir çalışma daha. Süper... Emeğine sağlık... Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 11 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2014 ellerinize sağlık çok paradır şimdi bu el emeği :bravo: Bu da güzel olmuş. Ama ilk yaptığın başkaydı. Yine mükemmel ellerinize sağlık Türkiyenin en iyi stop lambası tasarlayan nadir insanlarındansın. Çok özel bir çalışma daha. Süper... Emeğine sağlık... Teşekkür ediyorum hepinize.Forumdaki arkadaşların ilgisi tekrar yapmam için teşfik etti. Stoplar kime kısmet olur artık göreceğiz olmadı ben değiştirir değiştirir kullanırım. Yorum bağlantısı
Emre Demir 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 Biz de 2 ledi takamayalım Elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 Süper dokunuşlar, keşke biraz da biz yapabilsek. İmrenerek okudum, teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 (düzenlendi) Elinize saglik. Konuyu bastan sona bugun detayli inceleyebildim. Bu emege karasilik konuyu daha once gormedigim icin kendime kizdim. Bazen yetenek olur zevk yetenegi tamamlamaz. Bazen zevk olur ama yetenek olmadigi icin vücûd bulmaz. Sizde ikisi de bir araya gelmis, sonuclar da bunun icin fevkalade. Elinize, emeğinize sağlik. Bence siz her aracin stop farlarina gore ozgun tasarim yapabilecek yetenege sahipsiniz ve bu isi profesyonel olarak dusunun. Eger dusunceniz profesyonel olursa patent alin. Saygilarimla. 11 Ağustos 2014 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ağustos 2014 Paylaş 11 Ağustos 2014 Elinize saglik. Konuyu bastan sona bugun detayli inceleyebildim. Bu emege karasilik konuyu daha once gormedigim icin kendime kizdim. Bazen yetenek olur zevk yetenegi tamamlamaz. Bazen zevk olur ama yetenek olmadigi icin vücûd bulmaz. Sizde ikisi de bir araya gelmis, sonuclar da bunun icin fevkalade. Elinize, emeğinize sağlik. Bence siz her aracin stop farlarina gore ozgun tasarim yapabilecek yetenege sahipsiniz ve bu isi profesyonel olarak dusunun. Eger dusunceniz profesyonel olursa patent alin. Saygilarimla. +1 Tercüman olmuşsunuz düşüncelerime. Cidden hem yetenek hem beceri hem zevk var. Ellerinize sağlık bu da çok başarılı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 14 Ağustos 2014 Paylaş 14 Ağustos 2014 1. yeri başka ama buda güzel olacak. karanlıkta çekilen fotoda neden tek çizgi çıkmış yukarıdaki gurup? Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 14 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 14 Ağustos 2014 1. yeri başka ama buda güzel olacak. karanlıkta çekilen fotoda neden tek çizgi çıkmış yukarıdaki gurup?Üst grubu da çift yapacam. Resimlerde farklılık var. Çift mi daha hoş duruyor yoksa tek mi?aslında biraz kararsızım.. Orta sinyal grubunun sayısınıda arttırdım. Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 23 Ağustos 2014 Paylaş 23 Ağustos 2014 Ellerine sağlık abi harika olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 24 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2014 Tekrar merhaba arkadaşlar.2.nci versiyon stoplar tamamlandı burdan izleyebilirsiniz. 11 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ağustos 2014 Paylaş 25 Ağustos 2014 Abi yine mükemmel bir iş çıkarmışsın tebrik ederim... Yorum bağlantısı
Süleyman Kargı 26 Ağustos 2014 Paylaş 26 Ağustos 2014 Türk insanın kabiliyetini bir kez daha göstermişsiniz. Bu çalışmayı bence ford türkiye'ye gönderin sizden örnek alsınlar yeni tasarımlarında 1 Yorum bağlantısı
Engin YİĞİT 28 Ağustos 2014 Paylaş 28 Ağustos 2014 Vallahi tebrikler harika olmuş bende bir astsubayım ama sadece arabayı çok güzel silerim:) tebrikler.. 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 1 Eylül 2014 Paylaş 1 Eylül 2014 Gerçekten müthiş stoplar sizi tebrik ederim ama insaf Hb lerede bir el atın Hep sedan hep sedan birde benim aracım focus 2 gündüz ledi yapmayı düşünürmüsünüz? Yoksa aracınızdaki gibimi yapalım 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 1 Eylül 2014 Yazar Paylaş 1 Eylül 2014 Gerçekten müthiş stoplar sizi tebrik ederim ama insaf Hb lerede bir el atın Hep sedan hep sedan birde benim aracım focus 2 gündüz ledi yapmayı düşünürmüsünüz? Yoksa aracınızdaki gibimi yapalımTeşekkür ederim. Gündüz ledi konusunda daha önce denemelerim oldu. Sis farı kapağından aldım denedim.. Ama sonuç hüsran. Ebay dan bunları aldım. İçindeki ledleri power led ile değiştirdim. Ama ön panjur içinde çalışma yapılabilir. Murat Sağdaş arkadaşımızın böyle bir çalışması vardı. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Eylül 2014 Paylaş 1 Eylül 2014 Teşekkür ederim. Gündüz ledi konusunda daha önce denemelerim oldu. Sis farı kapağından aldım denedim.. Ama sonuç hüsran. Ebay dan bunları aldım. İçindeki ledleri power led ile değiştirdim. Ama ön panjur içinde çalışma yapılabilir. Murat Sağdaş arkadaşımızın böyle bir çalışması vardı. Var Yenisine başlayacağım henüz bozulmadı sağlam olmuş Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 4 Eylül 2014 Paylaş 4 Eylül 2014 Tekrar merhaba arkadaşlar.2.nci versiyon stoplar tamamlandı burdan izleyebilirsiniz. nasıl yaptığınızla ilgili bilgi verebilirmsiniz. devre, direnç vb. ne kullandnız. pleksivb. parçaları nasıl uyguladınız. foto varsa bizde deneyebiliriz. elinize sağlık. saygılar. Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 4 Eylül 2014 Yazar Paylaş 4 Eylül 2014 nasıl yaptığınızla ilgili bilgi verebilirmsiniz. devre, direnç vb. ne kullandnız. pleksivb. parçaları nasıl uyguladınız. foto varsa bizde deneyebiliriz. elinize sağlık. saygılar.Konuyu ilk baştan incelerseniz eğer ilk yapmış olduğumdan çok farklı değil. Sadece şekil farklı.. Özellikle merak ettiğiniz soru varsa özelden yapabilirsiniz.. 1 Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun 15 Eylül 2014 Paylaş 15 Eylül 2014 Elinize sağlık çok güzel olmuş ikinciside 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Merhaba gündüz farlarınız çok yerinde olmuş araca cuk oturmuş. Ayrıca stopları herkes gibi ben de çok beğendim. Bence bu stopların patentini bir an önce almalısınız. Mesleğinizi ne kadar seviyorsunuz bilmiyorum ama sizi doğru yönlendirecek biri olursa bu çalışmalarla iyi bir geleceğiniz var gibi gözüküyor. Seri üretime geçerseniz ilk müşterilerden biri de ben olabilirim 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 18 Eylül 2014 Yazar Paylaş 18 Eylül 2014 Merhaba gündüz farlarınız çok yerinde olmuş araca cuk oturmuş. Ayrıca stopları herkes gibi ben de çok beğendim. Bence bu stopların patentini bir an önce almalısınız. Mesleğinizi ne kadar seviyorsunuz bilmiyorum ama sizi doğru yönlendirecek biri olursa bu çalışmalarla iyi bir geleceğiniz var gibi gözüküyor. Seri üretime geçerseniz ilk müşterilerden biri de ben olabilirim Çok teşekkür ederim. Seri üretim yapamıyorum ama isteyen olursa isteğine göre yaparım. İkinci yapmış olduğum stop u forumdan bir arkadaşa verdim. Panent alıp seri üretim yapmak çok ciddi bir iş olsa gerek. Bilmiyorum ileride emeklilikten sonra neden olmasın [emoji6] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 18 Eylül 2014 Paylaş 18 Eylül 2014 Abi gerçekten bak sen bu işi iyi düşün, emekliliğiniz çok geç olmuyordur zaten malum askerler çok çabuk emekli oluyor. Hazırlıklara başla derim.. Çifti kaça olur bu arada ? Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Abi gerçekten bak sen bu işi iyi düşün, emekliliğiniz çok geç olmuyordur zaten malum askerler çok çabuk emekli oluyor. Hazırlıklara başla derim.. Çifti kaça olur bu arada ? bi konuyu anlayamadım . en üstteki fren lambası, alttaki 2 yatay çizgi sinyal, dikey 3 beyaz led geri lambası, en alttaki sabit ışık. peki en altta sonradan yanan ışık ne ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts