İçeriğe Yönlendir

Yine Yeni Yeniden Bmw 5.45İa

Taner Ayık

Recommended Posts

Taner Ayık

arkadaşlar naz'ımı 47.000 tl ye sattım.hayatımda ilk ve son dizel aracımdı.artık focus sayfasını kapattım.dizelden sogudum,benzinlide gitmio.f3 de sevmiim.

yine ford olsun hem konforlu hem seri olsun gitsin istedim ve 2010 model mondeo 2.5T titanıum 220 hp aldım.fakat binmek 2 gün nasip oldu.onu da sevdiğim bir abim elimden aldı.

GcwGXA2.jpg

bQUFkHf.jpg

LqEES6z.jpg

Gc49MXi.jpg

1HNlHUM.jpg

Bende eskiye dönüş yaptım ve kendi sattığım bmw 5.45 imi geri aldım.malum siteye satılık ilanını koydum eğer satılırsa tekrar bir mondeo 2.5T alıp binmeyi düşünüyorum.tabii ki bulabilirsem.

aracın resimlerini paylaşıyorum.isteyende olursa satılıktır.bilginiz olsun. 

FZFiQxM.jpg

g7rjqjz.jpg

vNWTlrJ.jpg

UzPzyFm.jpg

kq0YKSr.jpg

MHSrlRg.jpg

mOYDlHF.jpg

OMAzG12.jpg

6AV9Idp.jpg

qsVJmip.jpg

0thS1NN.jpg

aL0rWb3.jpg

wS0BDPv.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hayırlı satışlar diyelim. Mondeo'yu neden sattınız ki;

Yorum bağlantısı

Hayırlısı olsun. İyi satışlar. Güle güle kullan. Tekrar iyi satışlar. Tekrar güle güle kullan..  :crazy:  :D Ben bile anlayana kadar kafayı yrdim. Devreleri yaktım. Ne diyeceğimi bilemedim abim. Hakkında hayırlısı  :D

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Maşallah hayırlı olsun, hayırlı satışlar olsun.. Bazen diyorum bunlar arabaysa biz neye biniyoruz diye..  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Taner abi, arabalarından daha hızlısın, Maşallah. :nazar:  :nazar:  :nazar: Hayırlı olsun mu desem, hayırlı satışlar mı desem, ne desem bilemedim :D

Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Hayırlı satışlar diyelim. Mondeo'yu neden sattınız ki;

satmayacaktım ama ısrarlı olunca ve kıramayacagım bir abim olunca bide fiyatta güzel gelince verdim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Turgut Ünal

Hızınıza yetişemedik,umarım istediğiniz aracı bulursunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Hayırlısı olsun. İyi satışlar. Güle güle kullan. Tekrar iyi satışlar. Tekrar güle güle kullan..  :crazy:  :D Ben bile anlayana kadar kafayı yrdim. Devreleri yaktım. Ne diyeceğimi bilemedim abim. Hakkında hayırlısı  :D

:biggrin:  :biggrin:  vala bide beni düşün.tamam arabamı buldum binecem diyorum.bi dünya emek ve masraf.sonra biri gelip alıo.teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı

Off diyorum başkada birşey demiyorum Taner abi :rolleyes:  Valla mondeo süper ama biraz aşağı inip 545İ görünce kitlenip kaldım :) Hayırlısı olsun abi birazda teknik bilgi verirsen model vs  :)

Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Maşşallah. Abi sen kafaya koydun heralde cnk' i. Hayırlısı olsun.

5.45 de çok canlıymış yav. :nazar:

vala haydar 2 gündür bende de satmıo.satsa hemen alacam.

Yorum bağlantısı
Taner Ayık

Hızınıza yetişemedik,umarım istediğiniz aracı bulursunuz.

mondeo aslında tam aradığım araçtı.ama olmadı.gerçi onun da yakıtı maşallahı var.5.45 den fazla yakıodu.adam gaza basmaya korkuyo ondada :biggrin:  :biggrin:

Off diyorum başkada birşey demiyorum Taner abi :rolleyes:  Valla mondeo süper ama biraz aşağı inip 545İ görünce kitlenip kaldım :) Hayırlısı olsun abi birazda teknik bilgi verirsen model vs  :)

teşekkür ederim abim.arac 2004 model.4500 cc 8 silindir 333hp.orjinal m technic.diğer mekanik aksamlarda aynı şekilde m5 aksamları.fabrika çıkışı.

ısıtma sogutma.servetronic direksiyon hepsi var.en büyük güzelliği servetronic olması.istediğin şekilde basıp toplayabiliyorsun.

Hayırlı olsun Taner abi. Allah gönlüne göre versin.

tşk.ederim ali.allah hepimizin gönlüne göre versin.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Valla ne diyeceğimi bilemedim. Mondi de beyaz çok güzelmiş be yaa.. Zaten ötekine bişey denmez :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hayırlı olsun..Bence mondeo daha hoş duruyor.Aynı renk bulabilirsen birde ecobosst olursa tadından yenmez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...