İçeriğe Yönlendir

Ayak Aydınlatmalarını Değiştirirken Sigorta Attı

Alper Taş
Çözüme git Alper Taş tarafından,

Recommended Posts

Alper Taş

Arka ayaklara aydınlatma yaparken galiba sigortayı attırdım. Hangi Sigorta olduğunu bilen arkadaş varsa yardımcı olursa çok memnun olacağım.

Yorum bağlantısı
Alper Taş

Ön ayak aydınlatmalarının şoför tarafındakilerinin kablolarını sıyırdım. Orta konsolun yer döşemesiyle birleştiği yerden kabloyu geçirerek ön koltuğun orta mesafesine kadar çektim kabloyu. Ancak tavan dahil iç aydınlatmalar da yanmıyor. Sigorta kutusu torpido altındaki mi yoksa kaput altındamı. Pek bir cahiliz bu sigorta işinde.

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Alper Taş

Çözdüm arkadaşlar. Torpido altında kırmızı 10 luk sigortalardan biri. Açınca sağ sıradaki 4. Sigorta. Değiştirdim. O sigorta cam oto. De bağlı. Atarsa camlarda çalışmıyor. Arka ayaklarada aydınlatma yapmayı başardım. İyi oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan

bende yaptım hem pedallara hemde koltuk altlarına elektiriği tavan lambasından almıştım ve takarken sigortasını attırmıştım elektirikçi halletmişti

Yorum bağlantısı
Alper Taş

Tavan lambası için döşeme sökmek gerek herhalde. O nedenle alt lambadan aldım. Sigortalardan farklı amperde 5 10 tane aldım lazım olur diye. Sizde yedekte bulundurun. Elektrikçi bulmak kolay da bileni bulmak ve özenlisini bulmaz zor olabilir.

Yorum bağlantısı
Alper Taş

Mondeo 4 lerde önlerde ayak aydınlatması zaten var. Bunlar arka aydınlatma için avantaj oldu. Önlerdekini led ampuller ile değiştirdim. Arkalarada 15 cm şerit led kullandım ve çift taraflı band ile koltuğun altına yapıştırdım. Çekerken akşam ilk defa baktım iyi olmuş. Önlere göre biraz daha kuvvetli olmuş.

WP_20140608_010.jpg

WP_20140608_011.jpg

WP_20140608_015.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...