İçeriğe Yönlendir

Ege Mavisi St Yapım Aşamasında( 35 Ue 820 )

Hüseyin Uzun

Recommended Posts

Abdullah Barslan

Çok güzel olmuş maşallah

Paramiz dışarı gitmesin memlekette kalsın dedik bizde yerli mali petlas aldık kargodan gelmesini bekliyorum seninkinin ebatları kaç yay sanırım 3 5

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Çok güzel olmuş maşallah

Paramiz dışarı gitmesin memlekette kalsın dedik bizde yerli mali petlas aldık kargodan gelmesini bekliyorum seninkinin ebatları kaç yay sanırım 3 5

Teşekkür ederim ederim.

Lastikler 225x40x18 Petlas Velox Sport PT741 .forumda öven çok olunca yerli malını desteklemek amaçlı aldım.fiyatıda uygun.

Yaylar 3.5 cm eibach prokit ;)

Yorum bağlantısı
Metin Başkaya

Bende de Focus II 2011 Titanium HB var. Almanyadan orjinal ST jant getirttim. Hüseyin kardeşim benden sana tavsiye Focus kullanıyosan ve jant takacasan ST takacaksın. Ben Ford bayisinde çalıştığım için orjinal alma imkanım oldu ama Replica'da olsa ST al benden sana tavsiyedir :) ST tampon için sana yardımcı olan kişi kim onu merak ettim. Bende Trabzondayım bana da yardımcı olur belki. Özelden de olsa fiyat bilgisi verirsen sevinirim.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

jantları ve detaylı fotoları bekliyorum Hüseyin focusta en çok hoşuma giden renk takipteyim 

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Benimki de aynı renk. Sizinki baya bi fotojenik çıkmış. Gayet güzel olmuş...

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Hüseyın gule gule kullan kardeşim çok oturmuş gibi geldi jantlar yüzündenmi acaba[emoji2]

Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan

Hayırlısı olsn hüseyin benim lastiklerin ebatlarında aynı oem st jant aldım ve inan harika bişey daha araca takmadan heyecanlandıran bi şekli var sana tafsiye ara bul st bak pişman olmassin lastiklerde inslh ıkimizde memnun kaliriz

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Bende de Focus II 2011 Titanium HB var. Almanyadan orjinal ST jant getirttim. Hüseyin kardeşim benden sana tavsiye Focus kullanıyosan ve jant takacasan ST takacaksın. Ben Ford bayisinde çalıştığım için orjinal alma imkanım oldu ama Replica'da olsa ST al benden sana tavsiyedir :) ST tampon için sana yardımcı olan kişi kim onu merak ettim. Bende Trabzondayım bana da yardımcı olur belki. Özelden de olsa fiyat bilgisi verirsen sevinirim.

öm attım ;)

jantları ve detaylı fotoları bekliyorum Hüseyin focusta en çok hoşuma giden renk takipteyim

Jant arayışı içerisindeyim bakalım.taktıktan sonra ayrıntılı fotoğraf çekicez inş.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Benimki de aynı renk. Sizinki baya bi fotojenik çıkmış. Gayet güzel olmuş...

Focusa her renk yakışıyor ama mavi bir başka.bakımlı oldu mu da dikkat çekiyor. Ayhan abi aman diyim nazara gelmesin araç.benimki geldi ufak şeylerle atlattık allaha şükür :)

Hüseyın gule gule kullan kardeşim çok oturmuş gibi geldi jantlar yüzündenmi acaba[emoji2]

jantlar ufak kaldı kardeşim ondandır.dün istediğim bir model

jant vardı almaya gittik ama satılmıştı nasip değilmiş.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Focusa her renk yakışıyor ama mavi bir başka.bakımlı oldu mu da dikkat çekiyor. Ayhan abi aman diyim nazara gelmesin araç.benimki geldi ufak şeylerle atlattık allaha şükür :)

jantlar ufak kaldı kardeşim ondandır.dün istediğim bir model

jant vardı almaya gittik ama satılmıştı nasip değilmiş.

Hayırlısı olsun acele etme bulursun elbet.

Focus olcaksa fırtına gri olacak[emoji2][emoji6]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Hayırlısı olsn hüseyin benim lastiklerin ebatlarında aynı oem st jant aldım ve inan harika bişey daha araca takmadan heyecanlandıran bi şekli var sana tafsiye ara bul st bak pişman olmassin lastiklerde inslh ıkimizde memnun kaliriz

hayırlı olsun abi.senin adına sevindim. St jant oem olursa bende bakabilirim ama replika olursa farklı model istiyorum.lastiklere gelince büyüklerimiz takmış kullanmış, şikayet eden olmamış.bize de alıp kullanmak kaldı [emoji16][emoji16][emoji16]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Allah'ın izniyle jant arayışım mutlu son ile bitti :)

Oem 18' kuga jant apubasy4.jpgaqareqej.jpg9adude9e.jpgajuva6eg.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan

Masalahhh hüseyin on numara olmuş araca farklı bir hava katmış hayırlı ugurlu olsun

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Masalahhh hüseyin on numara olmuş araca farklı bir hava katmış hayırlı ugurlu olsun

teşekkür ederim abi :)
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz

Arkadan fazla basık. Yarım cm arkadan kalkıp bir cm önden inerse daha hoş olur.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Arkadan fazla basık. Yarım cm arkadan kalkıp bir cm önden inerse daha hoş olur.

hocam resimden olsa gerek.tam eşit düştü araç. Yine de Tavsiyeniz için teşekkür ederim :)
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Güle güle kullan kardeşim çok yakıştı. Şansına diyecek birşey yok[emoji2]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Güle güle kullan kardeşim çok yakıştı. Şansına diyecek birşey yok[emoji2]

sağolasın kardeşim.Nasip o kadar jant baktık kaç hafta araştırdık tam ümidimi yitirmişken karşımıza çıktı.nasip işte :)

Güle, güle kullan çok güzel olmuş..

teşekkür ederim...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ali Karadağ

Bugün Hüseyin kardeşimi ve aracını Ustaeller'de kısa süreli de olsa gördüm. Araç cidden çok güzel duruyordu.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Hüseyin aracın gercekten muhtesem olmus.ufak bir sıkıntı varmış inşallah tez zamanda çözülür.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Bugün Hüseyin kardeşimi ve aracını Ustaeller'de kısa süreli de olsa gördüm. Araç cidden çok güzel duruyordu. :nazar:

teşekkür ederim abi daha iyileri sizlere nasip olur inş.bu arada profil fotoğrafından tanıyamadım sağolsun sabri usta tanıştırdı :) müsait bir zamanda daha uzun sohbet etmek isterim ama ;)

Hüseyin aracın gercekten muhtesem olmus.ufak bir sıkıntı varmış inşallah tez zamanda çözülür.

teşekkür ederim abi seninde aracı belediyenin arkasında sıklıkla görüyorum st spoiler yakışmış :)sıkıntıyı sabri-salih ustanın uzun emekleri sonunda çözdük gibi deneme aşamasındayız şuanda abi .
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...