İlhan Karagül 28 Haziran 2014 Paylaş 28 Haziran 2014 Maşallah. focus'un duruşu yeter.. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Çok güzel olmuş maşallah Paramiz dışarı gitmesin memlekette kalsın dedik bizde yerli mali petlas aldık kargodan gelmesini bekliyorum seninkinin ebatları kaç yay sanırım 3 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Çok güzel olmuş maşallah Paramiz dışarı gitmesin memlekette kalsın dedik bizde yerli mali petlas aldık kargodan gelmesini bekliyorum seninkinin ebatları kaç yay sanırım 3 5 Teşekkür ederim ederim. Lastikler 225x40x18 Petlas Velox Sport PT741 .forumda öven çok olunca yerli malını desteklemek amaçlı aldım.fiyatıda uygun. Yaylar 3.5 cm eibach prokit Yorum bağlantısı
Metin Başkaya 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Bende de Focus II 2011 Titanium HB var. Almanyadan orjinal ST jant getirttim. Hüseyin kardeşim benden sana tavsiye Focus kullanıyosan ve jant takacasan ST takacaksın. Ben Ford bayisinde çalıştığım için orjinal alma imkanım oldu ama Replica'da olsa ST al benden sana tavsiyedir ST tampon için sana yardımcı olan kişi kim onu merak ettim. Bende Trabzondayım bana da yardımcı olur belki. Özelden de olsa fiyat bilgisi verirsen sevinirim. Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 jantları ve detaylı fotoları bekliyorum Hüseyin focusta en çok hoşuma giden renk takipteyim Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Benimki de aynı renk. Sizinki baya bi fotojenik çıkmış. Gayet güzel olmuş... Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Hüseyın gule gule kullan kardeşim çok oturmuş gibi geldi jantlar yüzündenmi acaba[emoji2] Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Hayırlısı olsn hüseyin benim lastiklerin ebatlarında aynı oem st jant aldım ve inan harika bişey daha araca takmadan heyecanlandıran bi şekli var sana tafsiye ara bul st bak pişman olmassin lastiklerde inslh ıkimizde memnun kaliriz Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Bende de Focus II 2011 Titanium HB var. Almanyadan orjinal ST jant getirttim. Hüseyin kardeşim benden sana tavsiye Focus kullanıyosan ve jant takacasan ST takacaksın. Ben Ford bayisinde çalıştığım için orjinal alma imkanım oldu ama Replica'da olsa ST al benden sana tavsiyedir ST tampon için sana yardımcı olan kişi kim onu merak ettim. Bende Trabzondayım bana da yardımcı olur belki. Özelden de olsa fiyat bilgisi verirsen sevinirim.öm attım jantları ve detaylı fotoları bekliyorum Hüseyin focusta en çok hoşuma giden renk takipteyimJant arayışı içerisindeyim bakalım.taktıktan sonra ayrıntılı fotoğraf çekicez inş. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Benimki de aynı renk. Sizinki baya bi fotojenik çıkmış. Gayet güzel olmuş...Focusa her renk yakışıyor ama mavi bir başka.bakımlı oldu mu da dikkat çekiyor. Ayhan abi aman diyim nazara gelmesin araç.benimki geldi ufak şeylerle atlattık allaha şükür Hüseyın gule gule kullan kardeşim çok oturmuş gibi geldi jantlar yüzündenmi acaba[emoji2]jantlar ufak kaldı kardeşim ondandır.dün istediğim bir modeljant vardı almaya gittik ama satılmıştı nasip değilmiş. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Haziran 2014 Paylaş 29 Haziran 2014 Focusa her renk yakışıyor ama mavi bir başka.bakımlı oldu mu da dikkat çekiyor. Ayhan abi aman diyim nazara gelmesin araç.benimki geldi ufak şeylerle atlattık allaha şükür jantlar ufak kaldı kardeşim ondandır.dün istediğim bir model jant vardı almaya gittik ama satılmıştı nasip değilmiş. Hayırlısı olsun acele etme bulursun elbet. Focus olcaksa fırtına gri olacak[emoji2][emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 29 Haziran 2014 Yazar Paylaş 29 Haziran 2014 Hayırlısı olsn hüseyin benim lastiklerin ebatlarında aynı oem st jant aldım ve inan harika bişey daha araca takmadan heyecanlandıran bi şekli var sana tafsiye ara bul st bak pişman olmassin lastiklerde inslh ıkimizde memnun kaliriz hayırlı olsun abi.senin adına sevindim. St jant oem olursa bende bakabilirim ama replika olursa farklı model istiyorum.lastiklere gelince büyüklerimiz takmış kullanmış, şikayet eden olmamış.bize de alıp kullanmak kaldı [emoji16][emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 4 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2014 Allah'ın izniyle jant arayışım mutlu son ile bitti Oem 18' kuga jant 5 Yorum bağlantısı
Abdullah Barslan 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Masalahhh hüseyin on numara olmuş araca farklı bir hava katmış hayırlı ugurlu olsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 5 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 5 Temmuz 2014 Masalahhh hüseyin on numara olmuş araca farklı bir hava katmış hayırlı ugurlu olsunteşekkür ederim abi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 5 Temmuz 2014 Paylaş 5 Temmuz 2014 Arkadan fazla basık. Yarım cm arkadan kalkıp bir cm önden inerse daha hoş olur. Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 Arkadan fazla basık. Yarım cm arkadan kalkıp bir cm önden inerse daha hoş olur.hocam resimden olsa gerek.tam eşit düştü araç. Yine de Tavsiyeniz için teşekkür ederim Yorum bağlantısı
İbrahim Can 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Güle güle kullan kardeşim çok yakıştı. Şansına diyecek birşey yok[emoji2] 1 Yorum bağlantısı
İlhan Karagül 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 Güle, güle kullan çok güzel olmuş.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 6 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2014 Güle güle kullan kardeşim çok yakıştı. Şansına diyecek birşey yok[emoji2]sağolasın kardeşim.Nasip o kadar jant baktık kaç hafta araştırdık tam ümidimi yitirmişken karşımıza çıktı.nasip işte Güle, güle kullan çok güzel olmuş..teşekkür ederim... 1 Yorum bağlantısı
Ali Karadağ 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Bugün Hüseyin kardeşimi ve aracını Ustaeller'de kısa süreli de olsa gördüm. Araç cidden çok güzel duruyordu. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Hüseyin aracın gercekten muhtesem olmus.ufak bir sıkıntı varmış inşallah tez zamanda çözülür. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 19 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2014 Bugün Hüseyin kardeşimi ve aracını Ustaeller'de kısa süreli de olsa gördüm. Araç cidden çok güzel duruyordu. teşekkür ederim abi daha iyileri sizlere nasip olur inş.bu arada profil fotoğrafından tanıyamadım sağolsun sabri usta tanıştırdı müsait bir zamanda daha uzun sohbet etmek isterim ama Hüseyin aracın gercekten muhtesem olmus.ufak bir sıkıntı varmış inşallah tez zamanda çözülür.teşekkür ederim abi seninde aracı belediyenin arkasında sıklıkla görüyorum st spoiler yakışmış :)sıkıntıyı sabri-salih ustanın uzun emekleri sonunda çözdük gibi deneme aşamasındayız şuanda abi . 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts