İçeriğe Yönlendir

Ege Mavisi St Yapım Aşamasında( 35 Ue 820 )

Hüseyin Uzun

Recommended Posts

Uğur Çimen
(düzenlendi)

Hadi hayırlısı.belediyede işe başladım.müsait olursan beklerim çay içmeye

tarihinde Uğur Çimen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Hadi hayırlısı.belediyede işe başladım.müsait olursan beklerim çay içmeye

hayırlı olsun.müsait zaman da çayını içerim o zaman abi :)
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Maşallah..

Ortaya çok güzel bir iş çıkmış..güle güle kullanın.. :nazar:

teşekkür ederim abi :)
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

teşekkür ederim abi :)

cok guzel araciniz masallh.rengi, egzozlar ,jant hepsi yakismis.18 incten sonra yay kullanildimi dusurmek icin
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

cok guzel araciniz masallh.rengi, egzozlar ,jant hepsi yakismis.18 incten sonra yay kullanildimi dusurmek icin

çok teşekkür ederim.yayları 16 inc jantlar varken takmıştım.konunun içerisinde mevcut .:)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Emre Baran

st difüzörü lazım olan varsa bana ulaşsın. aracımı sattım takmak nasip olmadı 

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Masallah kardesım Allah nazardan saklasın çok guzel oldu bu..[emoji106]

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

amblem üstündeki kromajı ve far içini de siyah yaptın mı tamamdır  ;)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun
(düzenlendi)

Masallah kardesım Allah nazardan saklasın çok guzel oldu bu..[emoji106]

amin kardeşim rabbim cümlemizin aracını nazarlardan saklasın ;)

amblem üstündeki kromajı ve far içini de siyah yaptın mı tamamdır ;)

arkadaki amblem fotolarda özellikle kromaj yapılmış gibi dursada ford ambleminin kalitesizliğinden sebep soyuldu.:) st amblemlerle birlikte arkaya yeni ford amblemi alıncak. Farlar için baya bi maddiyat gerektiği için kışa doğru bi güzellik yapmayı düşünüyorum ama bakalım :) tarihinde HUSEYİN UZUN tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

amin kardeşim rabbim cümlemizin aracını nazarlardan saklasın ;)

arkadaki amblem fotolarda özellikle kromaj yapılmış gibi dursada ford ambleminin kalitesizliğinden sebep soyuldu.:) st amblemlerle birlikte arkaya yeni ford amblemi alıncak. Farlar için baya bi maddiyat gerektiği için kışa doğru bi güzellik yapmayı düşünüyorum ama bakalım :)

ön taraftaki kaput ucunda bi kromaj varya ondan bahsetmiştim siyah yapanlar vardı gayet güzel duruyodu farları kendin de boyayabilirsin baya konu vardı fönle falan açıyolar sonrası kolay zaten 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

ön taraftaki kaput ucunda bi kromaj varya ondan bahsetmiştim siyah yapanlar vardı gayet güzel duruyodu farları kendin de boyayabilirsin baya konu vardı fönle falan açıyolar sonrası kolay zaten

önerin için teşekkür ederim.farların park kısmı is yapmış durumda.karartmayla çözülcek gibi değil yani .kromajı şimdi kaplasam farlar çok sırıtcak eray o yüzden kromajlı kromajlı takılıyorum :) :)
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Maşallah. :nazar:

Ama far istiyorum diye barım barım bağırıyor. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

önerin için teşekkür ederim.farların park kısmı is yapmış durumda.karartmayla çözülcek gibi değil yani .kromajı şimdi kaplasam farlar çok sırıtcak eray o yüzden kromajlı kromajlı takılıyorum :) :))

Ozaman biraz daha rahatlayınca güzel şeyler olacak bi xenonlu al almışken farları bari tam olsun  ;)  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Maşallah. :nazar:

Ama far istiyorum diye barım barım bağırıyor. :D

istediği kadar bağırsın abi bu aralar çok açıldığım için duymamazlıktan geliyorum :D :D
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

41 bin kere maşallah.

teşekkür ederim:)

Hüseyin bence kaput üstündeki çıtayı parlak siyah kaplat, zaten arabanda piano black detaylar var. Hatta zevke göre alttaki panjurun altına uzatılabilir ve sis çevresindeki krom parçalara da uygulanabilir.

293276_10151193033311407_1199635004_n.jp

ileri doğru düşündüğüm çalışmalar güner.ama herşey siyah zemin farda bitiyor işte :) verdiğin fikir için teşekkür ederim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Siyah zemin far olmadan sırıtır folyo..

aynı fikirdeyim :) biraz daha zamanı var . Biraz nefes alalım sonra aynı hız devam ederiz ;)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

aynı fikirdeyim :) biraz daha zamanı var . Biraz nefes alalım sonra aynı hız devam ederiz ;)

Nefes almazsan çabuk kesilirsin kanka :biggrin:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Nefes almazsan çabuk kesilirsin kanka :biggrin:

arabayı güzelleştirdik ya garaja kapatıp güncellemelere devam edicektim yada erteleyip arabanın keyfini sürücektim.şuanda keyif sırası :D kışa doğru eklentilere devam ederuk :D

Sende bi duruldun sanki :D

tatil planlarından sebeptirrrr :) yada fırtına öncesi sessizlik mi ? [emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can
(düzenlendi)

Sende bi duruldun sanki  :D

arabayı güzelleştirdik ya garaja kapatıp güncellemelere devam edicektim yada erteleyip arabanın keyfini sürücektim.şuanda keyif sırası :D kışa doğru eklentilere devam ederuk :D

tatil planlarından sebeptirrrr :) yada fırtına öncesi sessizlik mi ? [emoji16]

Durulmadık keyfini sürüyoruz..Bu sırada yeni projeler için araştırmalar yapıyoruz.. ;) Oem arayınca bir anda olmuyor malesef

ufak tekefek koltuk başı logoları st logolu paspaslar falan geliyor bu arada :biggrin:

tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Durulmadık keyfini sürüyoruz..Bu sırada yeni projeler için araştırmalar yapıyoruz.. ;) Oem arayınca bir anda olmuyor malesef

ufak tekefek koltuk başı logoları st logolu paspaslar falan geliyor bu arada :biggrin:

ben dedim fırtına öncesi sessizlik diye [emoji16][emoji16][emoji16]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

ben dedim fırtına öncesi sessizlik diye [emoji16][emoji16][emoji16]

yok bea parça bekliyoruz :D :D  ufak tefek şeyler :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...