Berkay Ekinci 3 Kasım 2014 Paylaş 3 Kasım 2014 Maşallah araba diğerlerinden çok farklı ve güzel duruyor. Forumdaki diğer modifiyeler yerine daha özgün şeyler yapılarak tepeye çıkabilecek bir araba bence. Aynı şeyler yerine başka fikirler uygulamanizi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 6 Kasım 2014 Yazar Paylaş 6 Kasım 2014 On numara. Farlar değiştirilse ve ayna kapakları, kaput üstü çıtası ve şerit te çekince tamamdır (Nasıl verdim virüsü ) ah ahh ...virüs çoktan bulaştıda şuan kıpırdayamıyorum [emoji28]Maşallah kardeşim Allah nazarlardan saklasın [emoji4]amin kardeşim cümlemizinkini inş [emoji4] Maşallah araba diğerlerinden çok farklı ve güzel duruyor. Forumdaki diğer modifiyeler yerine daha özgün şeyler yapılarak tepeye çıkabilecek bir araba bence. Aynı şeyler yerine başka fikirler uygulamanizi tavsiye ederim. tavsiye için teşekkür ederim...farklı düşüncelerim var tabiki ama yavaş yavaş inş 1 Yorum bağlantısı
Özgür Turhan 7 Kasım 2014 Paylaş 7 Kasım 2014 Maşallah kardeşim farları değiştiğinde arabanın kimliği de yerine oturacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 8 Kasım 2014 Yazar Paylaş 8 Kasım 2014 Maşallah kardeşim farları değiştiğinde arabanın kimliği de yerine oturacaktır. evet katılıyorum abi nasipse en kısa zamanda farlara bi el atıcam 2 Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 yaz gelsede görsek şu aracı bi çeşmede aynen kardeşim [emoji6] ah ah imkanımız olsada air yaptırsak [emoji16] sana teklifim halen geçerli kardeşim bursaya bide senin için gideriz 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 15 Kasım 2014 Yazar Paylaş 15 Kasım 2014 yaz gelsede görsek şu aracı bi çeşmede sana teklifim halen geçerli kardeşim bursaya bide senin için gideriz yazı bekleme kardeşim atla gel izmir'e Bursa işi için çok erken daha yav [emoji85] Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 15 Kasım 2014 Yazar Paylaş 15 Kasım 2014 Akşam akşam gelde sEvme [emoji16][emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 15 Kasım 2014 Yazar Paylaş 15 Kasım 2014 Mümkünmü[emoji2][emoji7]ışıklarda rölantide bir sesi var kanka duyman lazım [emoji7] 1 Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Hüseyin kardes aracin güzel olmus Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 1 Aralık 2014 Paylaş 1 Aralık 2014 Sedan bir araca birseyler yapmak için ugrasan yok mu ya Yorum bağlantısı
Onur Bağlar 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 yazı bekleme kardeşim atla gel izmir'e Bursa işi için çok erken daha yav [emoji85] çok yakında yine arıcam seni ama bu sefer izmirdeyim diye kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Davuthan Erkılıç 2 Aralık 2014 Paylaş 2 Aralık 2014 Sedan bir araca birseyler yapmak için ugrasan yok mu ya Var olmazmı mesala benim araç , gayette güzel oluyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 2 Aralık 2014 Yazar Paylaş 2 Aralık 2014 Hüseyin kardes aracin güzel olmus Allah kaza bela vermesin teşekkür ederim [emoji4] çok yakında yine arıcam seni ama bu sefer izmirdeyim diye kardeşim hadi bakalım ... Telefonumda kapımda açık kardeşim her zaman beklerim 2 Yorum bağlantısı
ergin can erdoğan 3 Aralık 2014 Paylaş 3 Aralık 2014 2008 model 115 bg trend-x paket aracımı 16 ekim 2011 yılında ilk sahibinden aldım.ufak ufak dokunuşlarla başladık. İlk önce Sony teyp değişikliğiyle başladık.( Mustafa Çayır abiden almıştım.kendisine tekrar teşekkür ederim.) Sonra Talip Eren abiden hemen amerikan park ve follow me home modülleri sipariş ettim.( follow me home modülünü daha taktırmak nasip olmadı ) Sonrasında baktım ufak tefek şeylerle olucak gibi değil.forumda da zaten bi virüs salgını almış başını gidiyor kambersiz düğün olmaz diyip hemen st body kit araştırmaya başladık.forumda çok kişiye danıştım.bu yüzden bazılarınızı rahatsız ettim affola : Erkan ULUDAĞ abi sağolsun spoiler ve difrüzör konusunda yardımcı oldu . St tamponu sağolsun Trabzon'dan bir abimizden temin ettim. St marşpiyel piyasada olmadığı için sabri ustanın önerisi üzerine şöyle bir marşpiyel taktık...( açıkcası benim gayet hosuma gitti : : Parçaları topladığım gibi direk soluğu ustaeller sabri ustamın yanında aldım.hem 90 bin km bakımı için hemde montaj için aracı salı günü teslim ettim.sağolsunlar aracı cumartesiye kadar yetiştirebilmek için gece gündüz çalışmışlar.(Burdan hem sabri ustaya hem salih ustaya hemde tüm ustaeller çalışanlarına çok teşekkür ederim.yapılan işlemlerin hepsi kusursuzdu.Rabbim yollarını açık eylesin helalinden bol rızıklar versin.) Ve mutlu son ... Son olarak montaj için sırasını bekliyen eibach prokit yaylarım acaba trabzonda kimden temin ettiniz tamponu 1 Yorum bağlantısı
Metin Başkaya 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 acaba trabzonda kimden temin ettiniz tamponuBu soruyu bende sormuştum Ergin 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 (düzenlendi) Kirli ve pasaklı halimiz... Psikolojik sınırıda geçtik yaşlandık mı ne ?[emoji16][emoji16] 19 Aralık 2014 tarihinde Hüseyin Uzun tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Hüseyin Antalyaya kadar plakasızmı gittin merak ettim ) 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 19 Aralık 2014 Yazar Paylaş 19 Aralık 2014 Hüseyin Antalyaya kadar plakasızmı gittin merak ettim ) abi inanırmısın daha taktırmadım [emoji85] totem tuttu daha ceza yemedim. [emoji16] Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 19 Aralık 2014 Paylaş 19 Aralık 2014 Şanslısın gerçekten hüseyin .inşallah bundan sonrada ceza yemezsin. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 20 Aralık 2014 Yazar Paylaş 20 Aralık 2014 Şanslısın gerçekten hüseyin .inşallah bundan sonrada ceza yemezsin. açıkcası birazda üşengeçlik var plakasız dolaşmanın trafikten men etmeye kadar yolu var bunun farkındayım da müsait bi zamanda halledicem inş abi[emoji2] Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 20 Aralık 2014 Paylaş 20 Aralık 2014 Bu aralar çiğlide trafik denetimi arttı o yüzden çok dikkat et hüseyin. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 20 Aralık 2014 Yazar Paylaş 20 Aralık 2014 Bu aralar çiğlide trafik denetimi arttı o yüzden çok dikkat et hüseyin.uyarın için teşekkür ederim abi . En kısa zamanda olaya el atıyorum [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts