Hüseyin Uzun 14 Kasım 2015 Yazar Paylaş 14 Kasım 2015 masallah hüseyin bu makina evrim geçirmiş görmeyeli bundan yaklaşık 2 sene önceydi yanlış hatırlamıyosam konuştuğumuzda.O zamandan bu zamana kadar anca bu kadar oldu Yakıyorrrrrrrrrrrrrrrr Kocaman maşallah kardeşim :nazar: teşekkür ederim Öztunç abim Yorum bağlantısı
Adem Küçük 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 merhaba kardeşim parçaları nereden temin ettiğini paylaşır mısın ? bende manisalıyım anladığım kadarıyla sende izmirdesin..yardımcı olursan sevinirim teşekkürler Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 merhaba kardeşim parçaları nereden temin ettiğini paylaşır mısın ? bende manisalıyım anladığım kadarıyla sende izmirdesin..yardımcı olursan sevinirim teşekkürler O şimdi Asker haziran ayında cevap verir nasip olursa 3 Yorum bağlantısı
Adem Küçük 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 hayırlı tezkereler diliyoruz o zaman şimdiden ) 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 5 Haziran 2016 Paylaş 5 Haziran 2016 Hüseyin nerelerdesin bea ben bitirdim geldim bak [emoji16][emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 19 Haziran 2016 Yazar Paylaş 19 Haziran 2016 Hüseyin nerelerdesin bea ben bitirdim geldim bak [emoji16][emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalk hayırlı olsun kardeşim benim darısı başıma artık 25 gün sonra bitiyor nasipseSent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 19 Haziran 2016 Paylaş 19 Haziran 2016 hayırlı olsun kardeşim benim darısı başıma artık 25 gün sonra bitiyor nasipse Çarşıdamısın olm ben askerliği unuttum bile dün alkımla konuşurken kulaklarını çınlattık. Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 26 Haziran 2016 Yazar Paylaş 26 Haziran 2016 hayırlı olsun kardeşim benim darısı başıma artık 25 gün sonra bitiyor nasipse Çarşıdamısın olm ben askerliği unuttum bile dün alkımla konuşurken kulaklarını çınlattık. iyi mi çınlattınız kötü mü ? :biggrin: Kaldı 20 gün aynen abi nasipse tekrardan aranızda olucam Yorum bağlantısı
Recommended Posts